The social network

picture picture picture picture
logo

Aanbevelingen voor de rest van Australie

Strijk uit op een uniek, al is het kleinste continent op de planeet, of Australie, "Oz" echt worden genoemd "het land van contrasten." Immers, deze prachtige, alsof er niets op aarde, de wereld gewoon dol op de reizigers die komen voor de heldere "ekskursionkoy" atleten, feestgangers, liefhebbers van wilde dieren. Eerste klas vakantie in Australie kunnen net zo divers, berekend onder welke wensen en eisen.

Waarom is het land van contrasten, kunnen we deze groene vasteland noemen? En omdat Australie alleen vinden de gasten een geweldige mix van moderne beschaving, die beroemd werd gemengd met weelderige kleuren van de Australische natuur. Comfortabel en pectopany kafe, trendy winkels en grote winkelcentra, luxe hotels zullen helpen om te ontspannen in luxe moderne omstandigheden explorer, dat is zo bedorven door de beschaving, en allerlei materieel comfort.

De reiziger moet letterlijk 10-15 minuten om uit de stad - en hij was volledig ondergedompeld in de woestijn van het continent. Nou, wat andere landen op de stoep, kunt u tegen een wilde hond of een dingo om vreedzaam te denken kauwend op de snelweg eucalyptusbladeren koala's?

By the way, als je in Australie en wil de geneugten van waterrecreatie ervaring, zul je niet nodig om deze bekende stranden gorodov.Zolotistye c schoon turquoise zee en de golven peckom laat het is mogelijk te vinden, zelfs in de Australische steden. Echter, niets verrassend in deze: omdat het land is volledig omgeven door de oceaan en de kust van het continent - het langste in de wereld. Dus als je wilt genieten van de branding, zonnebaden, zwemmen - het gewoon zal worden voldaan.

Australie is open voor iedereen "actief" toeristen. In het wild kenguryatnik reizigers zhdet ne tolko unikalnaya priroda, Nr netjes en beschaafd camping, het bezit van alle voorzieningen. Fans van extremeToerisme en actieve recreatie kunnen eindeloos genieten van duiken (Shout Bolsjoj barepny pif chego ctoit), de verovering van de oceaan en gopnyx vepshin.
Anders dan alles wat op dat flora en fauna van Australie - over het is de moeite waard bespreekt in detail.

Op school weten we allemaal over de vreemde en ongewone dieren die leven alleen in Australie. Bijna niemand zal weigeren om een ??koala te zien, is het interessant geurende eucalyptus, genieten van de mooie kengurushek, zich afvragend wat lijkt niet op het vogelbekdier en de mierenegel. Er is nog nooit gehoord van een kangoeroe, klimmen bomen?

En tot rust komen op het Groene Continent en bij de boom kangoeroe kijken met mijn eigen ogen.
Otdyx in Avctpalii nactolko paznoobrazen, chto hier naydetcya mecto dazhe voor poklonnikov kataniya lyzhax nA. Ja, ja, er zijn ook een Avctpalii skigebieden zijn niet inferieur aan de Europese. Bijvoorbeeld, in Victoria en New South Wales.

Skien in Australie en je kunt de Australische winter, dat wil zeggen te genieten van juni tot augustus. Nou ja, afgezien van de prachtige natuurgebieden en actieve Home in dit land zijn er veel sites die worden geassocieerd met de cultuur van de wilde Australische Aboriginals en de vroege blanke kolonisten.
Dat een dergelijke is Australie, zal een mooi en contrasterende, en elke camper te vinden in de rest van Australie op uw smaak en budget.

Auteur - Helen Miller, een gids-gids naar Melbourne, Australie.
De organisatie van hoge kwaliteit vakantie in Australie

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.