The social network

picture picture picture picture
logo

Cuba en alles

In het noorden van de Caribische Zee gelegen lichte en vrolijke, Cuba. De hoofdstad van dit land, evenals de grootste stad - Gavana.Kuba - een populaire plek voor recreatie en vrijetijdsbesteding toeristen uit verschillende landen. Cuba en trekt tropische exotische, veelkleurig en divers landschap.

Beauty prachtige natuur, het Caribisch gebied archipel, de prachtige carnavals, de prestigieuze Havana, de beroemde Cubaanse rum en bedwelmende gevoel van vrijheid die dit land geeft een bijzondere charme en klimaat privlekatelnost.Na Cuba. Het merendeel van de toeristen hier gehuwde paren met kinderen. De perfecte familie vakantie - Cuba kun je altijd zijn predlozhit.Plyazhi Cuba is onvergetelijk. ?

Snow-wit-geel zand, heldere zee, warme zon en de blauwe hemel ... wat er nog meer nodig is voor de volledige geluk Cubanen - mensen zijn zeer vriendelijk, gastvrij, vrolijk en ... muziek. Hun liederen en dansen van Cuba ongewoon zavorazhivayut.Krupnye zien er heel rustige plek om te rusten. De meest onstuimige gebeurtenis hier - de massa feesten. Dit is een zeer interessant schouwspel, wanneer de lokale bevolking worden ondergedompeld in de hete ritmes van de cha-cha-cha, rumba, salsy.Kuba - dit land gekoesterde automobiel rariteiten.

Soms is de rustige straten van zijn Cubaanse rip brullende oude Amerikaanse auto's zijn zeer vergelijkbaar met de grote liefhebbers en ryb.Dlya Home voorbehouden kusten van Cuba. Er zijn een heleboel plaatsen voor liefhebbers van zwemmen, wandelen Toerisme en, natuurlijk, voor diegenen voor wie de vakantie onlosmakelijk verbonden is met roken fijne Cuban sigaren in de schaduw van palmbomen. Opgemerkt moet worden dat sigaren roken is absoluut alles: mannelijk en vrouwelijk.

Sigaren worden verkocht op elke hoek, zodat elke zichzelf respecterende Cubaanse moeten niet alleen in staat om tabak te groeien, maar ook een volledige draai sigaru.Prekrasnaya Cuba - een land van vrijheid en plezier!
Artikel overgenomen uit http://turyby.com/cuba.html

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.