The social network

picture picture picture picture
logo

De natuur Astrahanckogo rand

Astrakhan Natuur rand in staat om bezoekers en toeristen, liefhebbers van jagen, vissen en oosterse luxe, het hele jaar door ontvangen.
  Continentaal klimaat, de overvloed aan water kanalen, zijrivieren van de machtige Wolga en kanalen kunt u de mediterrane zon te genieten in een comfortabele omgeving, vooral sinds de zomer van Astrakhan duurt 4,5 maand en de gemiddelde temperatuur in mei is al boven de 18 graden.

Astrakhan is beroemd om zijn ooibossen, de schoonheid van de Delta van de Wolga, waar het eindigt om majestueuze rivier, een ontmoeting met gewelddadige wateren van de Kaspische Zee. Deze fusie leidt tot landschappen van onbeschrijfelijke element Beauty: overhangende bomen, als een wachter over de rand van het water, spatte in het water vissen van alle bizarre vormen en maten, de ondergaande zon, gereflecteerd door het oppervlak van het water, een zeldzame bloemknoppen van een lotusbloem bevroren boven het glazen oppervlak van de rivier, en dit alles aangevuld met een verscheidenheid aan flora en fauna langs de oevers.

Places best, dan kan het schenken van de aard van de mens: een lokale inwoner, toerist of een bezoek gast.
  Als onderdeel van de Toerisme in de regio Astrakhan zijn er tal van toeristische voorzieningen en routes die zal interessant zijn om letterlijk iedereen, van fanatieke sportvissers naar stedelijke romantici.
  Gelegenheid om de unieke handgemaakte rijkdom en schoonheid te zien: historische monumenten in de binnenstad (het Kremlin en het Witte Stad), en de wonderbaarlijke: de Wolga-delta, kan dit alles voelen zich alleen in Astrakhan.

De unieke regio, legden hun gezamenlijke rijkdom van de natuur en de rijkdom van de geschiedenis.
www.astrakhan-450.ru

Nature Astrahanckogo Territory Toerisme

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.