The social network

picture picture picture picture
logo

De reis naar China

In april 2006 heb ik de toeristische reis naar China bezocht. In mijn route opgenomen een bezoek aan Shanghai, Wuhan en Beijing. Dit is mijn eerste reis was niet meer in dit land: ik was een stagiaire bij de Beijing Language and Culture University en werkte drie jaar in Shanghai.

Omdat het een beetje van verfijnde toeristen naar Azie en sinoloog van beroep en roeping, op deze reis was ik in staat om de nieuwe en unieke plaatsen die ik zou willen vertellen in dit artikel te bezoeken.
  Het is mogelijk dat veel Russische toeristen hebben al een mening over China gevormd als een land met oude geschiedenis en rijke cultuur.

De meeste mensen die zich in Shanghai, de Shanghai tv-toren op de hoogte van de "Parel van de Orient '(de hoogste in Azie - hoogte 468 m) wolkenkrabber" Grand Hyatt "(in het Chinees -" Tszinmao Dasha', de derde hoogbouw in de wereld, 88 verdiepingen, 428 meter en 's werelds hoogste hotel), de oude stad of in de tuin "Yuyuan." Beijing heeft al bekend geworden met al deze plaatsen als de Grote Muur, het paleis van de keizer "Verboden Stad" en de zomer tuin van de keizer, "Summer Palace".

Maar weinigen weten dat de TV-toren in Shanghai is een uniek museum van de geschiedenis van de stad van Shanghai, het door een tentoonstelling van wassen beelden, schilderijen, maquettes van gebouwen en straten, evenals foto's van het oude Shanghai gereproduceerd geschiedenis van de stad vanaf de oudheid tot heden. Aan de deur van het museum tentoonstelling die u ontmoet, die begint en eindigt met een riksja kar, het nieuwste model Buick en «Volkswagen Passat».

Amazing plaats in Shanghai en is de Confuciaanse tempel "Venmyao", het werd voor het eerst gebouwd in de 14e eeuw en volledig tweemaal verwoest: de eerste keer tijdens de Tweede Wereldoorlog tijdens de Japanse bezetting en de tweede keer tijdens de Culturele Revolutie in China in 60 van de vorige eeuw. In zijn huidige vorm van de tempel werd herbouwd in 1983. In de tempel is er een klein standbeeld van Confucius, en Confucianistische altaar geassocieerd met de "cultus van de voorouders", dat is een integraal onderdeel van het confucianisme.

In gebieden waar de lessen gebruikt worden om de Confuciaanse school, nu is een tentoonstelling van stenen vormen een unieke, antieke glaswerk en vintage items van de Chinese kunst en cultuur. In de tempel, "Venmyao" in het midden van een kleine tuin, pagodes, vijvers met goudvissen, u de geest van de geschiedenis te voelen, je voelt een buitengewone gemoedsrust, ondergedompeld in een sfeer van oudheid en automatisch beginnen met mediteren of hoe om te filosoferen, "Master of tienduizend generaties" - dus chinese noemde haar de grootste filosoof.

U kunt aan toevoegen dat de Confuciaanse tempel ligt in het midden lanen en straten van een grote en moderne stad, zodat alleen vanwege de muren van de tempel kan torenhoge wolkenkrabbers te zien en te contrasteren ze met de twee verdiepingen tellende en drie-verhaal gebouwen van het oude Shanghai.
  Diezelfde avond gingen we naar het circus. China National Acrobatic Circus is de hele wereld bekend. Elke kamer is uniek en laat een prachtig idee.

Je hebt echt af wat maakt de Chinese acrobaten, soms verder gaat dan de grenzen van het menselijke mogelijkheid. Circus niet alleen gevolgen hebben de wonderen van de menselijke kracht en plasticiteit, maar ook lyrische stemming dat de Chinese kunstenaars maken. Het publiek is blij, en zij hadden geen andere keus dan een staande ovatie, geven eerbetoon aan deze prachtige kunst.

Ik zal een beetje stil te staan ??bij de bezienswaardigheden van de stad Wuhan, het centrum van de Chinese provincie Hubei. Ik heb een unieke kans om niet alleen aan het Museum voor Archeologie van de provincie Hubei te bezoeken, maar ook aan een opmerkelijke concert te horen op de oude Chinese instrumenten zoals klokken, die elk heeft zijn eigen bijzondere en unieke toon en geluid en een groot snaarinstrument, een beetje zoals de Russische harp.

Zorgt voor een blijvende indruk en een torenkraan of de Gele Kasteel, waar je weer jezelf vinden in een omgeving van Chinese tuinen, vijvers met ganzen en zwarte zwanen, stijgt naar de top Fortress, Je krijgt te zien de hele stad Wuhan vogelvlucht.
  Al het bovenstaande plaatsen kan worden gezien door naar de 12-dagen of 15-daagse cruises op luxe schip "Victoria" (het niveau van vier sterren) en "Angel of the Yangtze '(het niveau van de vijf sterren) in de Yangtze River: Yichang - Drie Kloven - Chongqing met 3-daags verblijf in Shanghai en Beijing.

Als in de Cruises U kunt ook deze prachtige plekken, zoals de Drie Kloven Dam, dat is 's werelds grootste energiezuinig bouwen op de rivier, drie kleine kloven, bergrivier Shennun en bezoek in fandom plek genaamd "City of the Dead", waar volgens de oude Chinese, was gevestigd volgende wereld. Trip naar China Auteur: Pavel Dolgov
KitaiRu.NET - Alles over China in RuNet

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.