The social network

picture picture picture picture
logo

Aan de zuidelijke gevel van het Paleis Vorontsov op de Krim

De centrale portal van de zuidelijke gevel - een echt meesterwerk van verbeelding Blora. Hij herinnert zowel de ingang van de kapel van St. George op Windsor, en portal-Majid moskee Jamie in het oude Delhi. Dus, Engeland en India kwamen samen in de Krim, op de zuidelijke kust.

Niet toevallig Winston Churchill op de conferentie van Jalta van de drie grote machten, zei hij, voelde hij zich hier, in het verre Rusland oude Engeland, en Jawaharlal Nehru in 1955 - Mughal India.
††Aan de rechterkant van de belangrijkste lichaam is rechthoekig klok toren, die in 1841 had een klok met een gevecht.

Een smalle wenteltrap leidt naar een kamer met een uurwerk, gemaakt in Londen in 1839 godu.Obraschennye toren naar het oosten en de centrale bibliotheek gebouwen, vooral in de zonsondergang, op zoek naar replica van de Moorse stad. Dit effect wordt versterkt door de zuidelijke gevel.
††Sterke ondersteuning portal op 20 meter hoogte aangedreven dubbel hoefijzer boog.

Inside, Swallow's Nest gehuisvest drie gebeeldhouwde balkons. De fries zesvoudige afgeleid Arabisch schrift: "Er is geen winnaar, maar Allah". Voordat de portal is verspreid over het terras van het leeuw, en de oplossing - is een bizarre verstrengeling van de tuinen van Alhambra en de Italiaanse Renaissance. Hier is alles wat beschikbaar is parkostroenie de 16e eeuw. Twee paar Florentijnse fontein geimporteerd in 1848 uit Odessa, over de borstwering keermuur vazen ??Kara tal van marmer.

Tot slot, drie paar witte stenen leeuwen van de beroemde Italiaanse beeldhouwer Bonami. Onderste paar te slapen op de bodem van de trap, de gemiddelde leeuw wakker met frustratie op zoek zijn naar hun slaap verstoren, de bovenste twee leeuwen - zij zijn de echte bewakers ontworpen om de steeds rust en de sereniteit van de Krim Alhambra te beschermen.
††Er zijn stappen om stroynoI leeuwen surfen zijn als sfinxen boven goroyDaleko op zee is belangrijk en ze spokoynoGlyadyat 's nachts soms.

Aan de linkerkant van de portal op het terras is een Venetiaans kanon, een gift van graaf Vorontsov Russische keizer Nicolaas in 1834 godu.Lvinaya een terras gelegen aan het onderste gedeelte van het beroemde Vorontsov park, dit monument van de landschapsarchitectuur, verspreid over 40 hectare rond het paleis.
††Nergens, behalve Alupka, schreef essays over de Krim Markov, ik e nog nooit een dergelijke combinatie van architectonische genie met het genie van het landschap, de zee, met bergen, een stenen bos, de wildheid van de natuur met de genade tsivilizatsii.Nuzhno hulde aan de Duitse tuinman Karl Kebohu, die de vloot onder leiding van het feit op dezelfde romantische manier, tijdens het gebruik van strikte logica van de klassieke plan.

Het park beschikt over ongeveer 200 uitheemse plantensoorten, de Middellandse Zee, Noord-en Zuid-Amerika en Oost-Azie. In de kaart van de Krim is Alupka, waar u kunt de locatie van een leeuw parka.Srazu terras te zien - een fontein, wastafel, gelegen in een ondiepe nis keermuur. Niet ver van het bibliotheekgebouw is een fontein Amour, 16e eeuwse Italiaanse werken, uitgevoerd in de vorm van een bas-relief.

Het bovenstaande is een gezellige patio Bakhchisarai, waar u kunt zien een van de opties "fontein van tranen." Een bijzondere attractie van het park aan de bloei op verschillende tijdstippen van het jaar de plant in het vroege voorjaar op de kale takken nog sulanzhi, bloeiende ongezien in schoonheid en grootte van de knoppen. In mei, is bloeiende blauwe regen, en een warme zomeravond verspreid over het park bedwelmende geur van magnolia's.

Van juni tot december rozen bloeien, die ten tijde van de Vorontsov genoot speciale respect, sinds die tijd bleef wit krullend roos kwam van China. In het volgende artikel zullen we betrekking hebben op de bovenste en onderste park Vorontsov Palace, Als u op rest in de Krim, moet u deze beroemde bezienswaardigheid te bezoeken.
Bronmateriaal "Parels in de Krim"
Alexander Krim

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.