The social network

picture picture picture picture
logo

Geschenken uit China

China - een van de meest interessante en mysterieuze landen in het Verre Oosten. De Chinese beschaving is waarschijnlijk de oudste en meest ontwikkeld op de planeet: het is haar danken we de uitvinding van het buskruit, papier, zijde, porselein, oscilloscoop, en vele andere dingen die deel uitmaken van het huidige totale rijkdom van de mensheid. De Chinezen hebben ook een onschatbare bijdrage aan de wereldcultuur.

Je hoeft alleen maar te herinneren zijn verhandeling over taoisme, "Tao Te Tink", en nog steeds ongeevenaarde morele en ethische leer van Confucius, een van de beste kanalen over de hele wereld over de oorlog, geschreven door Sun Tzu, de leer van Feng Shui en andere monumenten van de cultuur. Dat is waarom China trekt degenen die willen avontuur, exotische en dramatische tegenstelling tot zijn gebruikelijke wereld.

En natuurlijk, wanneer leren we dat sommige van onze vrienden of kennissen gaan naar China, meteen vielen we in slaap zijn verzoek uit te brengen iets van zulke dingen, heel bijzonder, iets dat ons kan helpen om het onbekende te raken geheimen en genieten van de fascinerende geest van het Oosten. Aan de ene kant, dergelijke verzoeken gemakkelijk worden voldaan, want je kunt uit te nemen als souvenir in ieder geval het geheel van China, dus het is anders dan westerse beschavingen, aan de andere kant is het een enorme selectie van vaak verbijsterd door de ongelukkige toeristen, dus ik voorstellen om de symbolische dingen die helpen je voelt en overwegen overbrengen van de sfeer van de Chinese cultuur.

Een van de archetypen van de Chinese cultuur is natuurlijk een fan. Ik herinner me een keer liep ik in een kantoor van zijn vriend. Opgemerkt moet worden dat hij het hoofd van de afdeling en leert kitaistiki Chinese taal en literatuur. Dus, werd ik getroffen door de enorme grootte, ongeveer twee meter in diameter, zoals de fans van grote schoonheid.

Hun naalden werden uitgespreid rijstpapier, en in sommige gevallen - zijde, die vakkundig werden getrokken betoverende ogen patroon. Ik kon het niet scheuren me uit de buurt van de beschouwing van deze meesterwerken en stevig mezelf beloofd zo snel mogelijk het bezit komen van iets dergelijks. Die fans in het interieur te onderscheiden van de ons bekende foto's Europa monster, opknoping langs de muren.

Ten eerste, het verhaal is niet geschreven op het doek, en de ventilator. Op zich dit feit geeft hen een zekere elegantie, lichtheid en elegantie. Ten tweede, de manier van schilderen van Chinese kunstenaars is heel anders dan de bekende Europese scholen.

Dit geeft een bepaalde charme en kleurrijk. En ten derde, indien deze fans zelden zo ontmoeten, samen met een fan je geeft je vriend een uniek interieur en u kunt er zeker van zijn dat hij je nog elke keer zal de gasten host, want het zien van deze spectaculaire decoraties, geen van hen niet aan de eigenaar vragen.
††Een andere ongewone en mooie Chinese uitvinding kan worden genoemd een schilderij op zijde.

Daarom presenteren als een geschenk beschilderde zijde paneel, gemaakt in de vorm van een scroll, kunt u rekenen op honderd procent en bewondering naar adem snakken. Een veel voorkomende motief van panelen zijn tijgers, draken, en landschappen. Vaak is het beeld wordt vergezeld door personages die elk aforisme, een verstandig idee, of iets dergelijks dat kan duiden. Goed gekozen statement zal leiden tot een gevoel van individuele giften, en je vriend zal het verlangen om hem te plezieren waarderen.

Een ander ding om uit te slepen van China in ontelbare aantallen - verschillende standbeelden. Ze kunnen worden gemaakt van geheel verschillende materialen, maar de meeste worden beschouwd als chique jade beeldjes. Jade wordt vereerd in China. "Classics" kan worden genoemd de Jade Buddha. In Boeddha, zul je talloze beeldjes van draken vinden in verschillende vormen en maten. En noodhulp populaire figuren enorme Pantheon Chinese goden. Elk van hen staat voor iets.

Ze besloten om het geluk, geluk, welvaart voor contant geld en andere voordelen te geven.
††Zoals in elk land, actief Boeddhisme in de praktijk in China, vind je veel verschillende soorten wierook en aromatische olien. Geen van de winkel, waarin allerlei onze oosterse snuisterijen, en zo veel niet van gedroomd verkoopt.

Daarom is het mogelijk om dergelijke combinaties en smaken, die alleen uw hartje begeert. Uitstekende aanvulling op uw gekozen dienen speciale wierook kuritelnitsa. Kuritelnitsy zijn gevarieerd: van eenvoudige gewone ogende boards, gebogen "boot", om kunstwerken te presenteren.

Ik durf te wedden dat er voor elke mens, zelfs de meest veeleisende, kun je pick-up een set die zijn smaak zal hebben.

Geschenken uit China
Een ander ding dat is in "onze" ogen onherroepelijk verbonden met China - acupunctuur. Acupunctuur is gebaseerd op de theorie van de vijf elementen, die naadloos verweven in vele aspecten van het leven in het Chinees. Eenvoudige bewoners van de 'westerse wereld' acupunctuur lijkt bijna een geheime techniek, in het geheim doorgegeven van vader op zoon, van generatie op generatie. In feite, het is niet helemaal waar.

Natuurlijk, high-class specialisten zijn opgeleid in gespecialiseerde instellingen, zoals onze universiteiten, maar de meest elementaire "operatie" is beschikbaar voor bijna iedereen. Bijvoorbeeld, ik zelf, persoonlijk beheerst de simpele dingen (anti-migraine, kiespijn, stress, depressie en andere dergelijke details) gebaseerd op het boek. Maar in de afgelopen jaren in de grote steden hebben zelfs speciale cursussen voor acupunctuur en massage te openen.

Geschenken van China China

Dus als je iemand meenemen als een geschenk voor een speciale set van pennen en een handleiding, deze gave niet nutteloos en ongewenst.
††Mooi, maar trudnotransportiruemym gift kan dienen als een porseleinen vaas of glaswerk. Zoals eerder, de Chinezen eerst uitgevonden porselein genoemd, zijn zo erkende meesters in het maken van porselein. Nou ja, als bijna elk denkbaar onderwerp in China, porselein bedekt met originele schilderijen en mooi.

Het is echt de moeite waard de dingen die je geeft de dichtstbijzijnde mensen, maar toch, elk van uw vriend stiekem hopen op een beetje China, , omdat je daar zijn gegaan. Dus wees niet teleur iedereen.

Een veel leuker om een ??ieder te geven aan een gadgets: eetstokjes, een verscheidenheid aan papier lantaarns, cd's en "flash" met volksmuziek, maar ook diverse kleine sleutelhangers, uit een stuk van de Grote Muur en eindigend met beren, fakkels , zijn ringen en andere dergelijke kleine dingen verkocht, in overvloed in het licht van eerdere Olympische Spelen. Deze dingen zijn goedkoop, en in de tas nemen weinig ruimte in beslag. Misschien zijn ze produceren geen extase, maar zeker laat een goede indruk.

Tot slot zou ik willen zeggen dat China onbeperkte keuzemogelijkheden voor geschenken en souvenirs biedt. Dus zoeken, en je moet dus er is altijd iets van uw gading! Het belangrijkste ding - een creatieve en enthousiaste benadering van het kiezen van een cadeau aan je vriend in een maand heeft een souvenirwinkel niet voldoet aan in China in de voorkant van zijn huis.
(C) Dalion.ua> Helpen bij het geschenk

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.