The social network

picture picture picture picture
logo

Geschenken uit Egypte

In de Libische woestijn Night Follows Day, ongelooflijk snel. Tien minuten geleden, was er totale duisternis, en dit is al stroperige zwarte schaduwen begon te bewegen, ingewikkelde veelhoekige beelden gespeeld op een eeuwen-oude littekens vervormd zijn gezicht enorm bizarre wezens. Snel van de somberheid van de nacht prorisovyvayas, monsterlijke ofwel Polulyakh, of twintig meter hoogte poluchelovek dreigend lege ogen op zoek naar het oosten. Terug naar de zon, waar moet stijgen.

Hij was niet geinteresseerd in wat er gebeurt in deze wereld. Hij kon zich niet herinneren wanneer en wie het gebouwd heeft. Erboven tijdloos. Dit - de Sfinx. De bewaker van de eeuwige rust begraven in de buurt van de farao's in Egypte.

In de Middeleeuwen, de Arabieren noemden de Grote Sfinx "Vader van Terror." Maar door zelf het woord 'Sfinx' - vrouwelijk, en, in het Grieks, betekent "dushitelnitsa."
††Dus, je bent in Egypte, de Sfinx en het land van herkomst van de piramides.
††Rondleiding door het Gizeh plateau waarop staan ??de meest beroemde piramides van Egypte (Cheops, Chefren en Menkaure) en de Sfinx van Gizeh - een van de meest indrukwekkende menselijke verbeelding in de wereld.

Piramide van Cheops (Khufu - dr.eg.) geplaatst in de top wonderen van de wereld nog steeds in de derde eeuw voor Christus samen met de Tempel van Artemis, de Opknoping tuinen van Babylon. Tot deze tijd alleen maar overleefde het. Zie voor zichzelf bij een van de wonderen van de wereld voelen de grootsheid van oude gebouwen die bewaard gebleven voor vele generaties, en zal duren voor duizenden jaren - is niet een van de beste geschenken die u ooit kunt voorstellen te presenteren?

Een kwaliteit die door de Egyptische fotograaf uw foto op de achtergrond van de monumentale architectonische complex van piramiden en de sfinx zal een ereplaats in familiealbums te nemen.
††In het algemeen, Egypte - een land waar ze verkopen overal en op alle mogelijke manieren. Nieten, is ontworpen voor toeristen is, natuurlijk, de oude erfgoed en alles wat ermee verbonden zijn. Nou, laten we deze verzameling van alle kwaad op goede gaven, die naar huis vliegt met ons te kiezen.

Eerst en vooral, een groot aantal verschillende souvenirs in de vorm van piramides, sfinxen, koningen en goden. Het teken van de oppergod Amon Ra (zonnegod) - Oog van Ra (het rechteroog van Horus), wordt afgeschilderd als een man met een hoofd van een valk. Kat - een symbool van de godin Bastet, Amun Ra's vrouw.

Scarab - een teken van de god Khepera, de schepper van de wereld. Jackal - de god Anubis. Vaak zijn er beelden van koningin Nefertiti en "faraonshi 'Hatsjepsoet.
††Ze zijn gemaakt, meestal gemaakt van verschillende materialen (albast, basalt, hout, zilver, enz.) en hebben een zeer verschillende kwaliteit en prijs.
††Ten tweede, deze papyrus. Oude schrijven van materiaal, vervaardigd van dezelfde plant, door de weken en knijpen.

Full papier van papyrus te kopen in Egypte moeilijk. Verschillende bedrijven de productie ervan, werken meestal voor de export, terwijl de lokale markt wordt overspoeld met vervalsingen of van bananenbladeren, of van de Chinezen rijstpapier. Zoals wat Mikhail Zadornov, - "... kan je naar de markt in elke winkel, en er zullen schreeuwen op de bazaar - de echte papyrus tijd van Ramses II!

Je zult zien ze te maken ":) Van papyrus alles zo klein favorieten en grote schilderijen met tekeningen, gestileerde oude Egyptische canonieke.
††
††Ten derde is het olie. Winkel, de verkoop van olie, het is gemakkelijk te vinden door de geur. De overvloed van verschillende soorten olien duizelig.

Sommige ruiken parfum "grote" parfumeurs hebben enkele geneeskrachtige werking. Koop een geschenk van olie aloe allergie, verkoudheid of eucalyptus. Olie gegoten in je dacht, in verschillende kleuren en capaciteiten van glazen flacons. Deze flessen worden in grote aantallen, en sommigen van hen kunnen op zichzelf een kunstwerk, en werd een apart geschenk.

U kunt een vrij grote capaciteit olie hield van je, en een tiental mooie flessen. Thuis je vul ze, en gaf weg aan vrienden en familie.
††Ten vierde, het is zeker thee.

Red Hibiscus thee wordt gemaakt van gedroogde hibiscus bloemen schutbladeren, in Egypte en wordt beschouwd als de nationale drank, en wondermiddel. Diende het als een warm of gekoeld met ijs. Karkade bevat veel vitamines en citroenzuur. In tegenstelling tot de gebruikelijke thee, hibiscus thee bladeren zijn eetbaar.

Let goed op de Egyptische waterpijp - "shisha". Dit is - een klassieke oosterse waterpijp. Ze komen binnen en souvenir, en bedoeld om te roken.
††Na zijn op tournee in de bedoeienen dorp, krijgt u de gelegenheid om homespun tapijt te kopen met witte en rode nationale patroon van de Bedoeienen.
††Ook kunt u genieten van ervaren Rood Zee. Deze diversiteit van het zeeleven niet vaak tegenkomt!

Profiteer van de duikschool, die in overvloed in het gebied.
††En vergeet niet dat de Egypte verboden om enige koralen, schelpen en zelfs alleen maar de stenen die in het berichtenverkeer van antiquiteiten en cultureel erfgoed van deze raadselachtige land exporteren.
††Na zijn in Egypte, voelt de aanraking van de vele geheimen van het verleden dat de oude steden, ruines en graven van de farao's te verbergen.

Ze zijn nog steeds zeer, zeer lange tijd om de Sphinx te kijken, vergadering dagelijks met lege oogkassen van steen moe zon vshodyaschee over de Libische woestijn.
(C) Dalion.ua> Helpen bij het geschenk

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.