The social network

picture picture picture picture
logo

Getatoeeerde huid tatoeage show in Singapore

In Singapore, voor de eerste keer geslaagd voor de internationale taptoe show, die volgens de organisatoren, was het grootste evenement in zijn soort in de gehele Zuidoost-Azie.
  De show, die de organisatoren kosten op 300.000 Singapore dollar, werd bijgewoond door meer dan 20 Singapore studio, alsmede vertegenwoordigers van de VS, westerse en Aziatische landen.
  Het aantal bezoekers heeft overschreden 8000.

In het is de bedoeling om een ??jaarlijkse show te houden met rock bands en show rijders.
  De organisatoren hebben niet alleen gezocht naar de houding van mensen te veranderen aan het tatoeeren, maar tonen ook een geweldige beheersing van de show.
  Voor bewoners China, Japan en Zuidoost-Azie tatoeage is een integraal onderdeel van hun cultureel erfgoed. Dit is de traditionele kunst van het versieren heeft zijn wortels in de oudheid.
  Voor veel mensen is de tattoo - het is niet alleen tekening op het lichaam, maar een oud ritueel dat zijn eigen speciale betekenis heeft.

In de afgelopen twee decennia, Aziatische tatoeages niet alleen populair in het Westen, maar wekte ook de belangstelling van de jongere generatie van de Aziatische landen aan de cultuur van tatoeages in het algemeen.
  Is niet alleen een populaire Aziatische ontwerp, maar ook het aantrekken van methoden van executie tekeningen.
  Vandaag de dag worden tatoeages aangebracht met conventionele middelen van speciale machines, terwijl de lokale, traditionele tatoeages worden aangebracht door middel van metalen staven en pinnen.

Volgens getuigen, het is wel een pijnlijke procedure.
  Voorbeelden van traditionele tatoeages kunnen worden getatoeeerd en het Thaise eiland Borneo Tattoo Sak Yant.
  De praktijk van het tatoeeren in Borneo heeft een rijke traditie en een zeer lange geschiedenis.
  Borneo tattoo met de hand gedaan. De verf wordt gedreven in de huid met behulp van geslepen stokken van metaal, een van die fungeert als een hamer.

Deze methode laat u toe om een ??helderder beeld, en na verloop van tijd doet vervagen niet.
  Sommige vormen van tatoeages - is niet alleen een beeld, een soort ritueel. De tatoeage op zijn pols geeft niet de ziel het lichaam verlaat. Een tatoeage tussen duim en wijsvinger houdt in dat de eigenaar was een 'bounty hunter'. Maar dat is een ander verhaal.

Traditionele rozen zijn nog steeds populair onder de oudere generatie, terwijl jongeren liever komen uit Azie, draken en vrouwelijke personages.
  Een van de meesters van de tattoo van Borneo commentaren op de wens van mensen voor een traditionele tatoeage. Hij is van mening dat sommige tattoo liefhebber goed thuis in moderne tattoo machines, iets meer willen natuurlijk, primitief, dat ze geloven zal helpen om beter te onthullen de essentie van deze oude traditie.

Zelfs diepere mystieke betekenis draagt ??een Thaise tatoeage Sak Yant, die sinds de oudheid, boeddhistische monniken aan het doen zijn.
  Bekend om meer dan twee millennia manier Sak Yant kwam uit India en werd aangepast als een integraal onderdeel van het boeddhisme.

Dit soort tattoo is gecrediteerd met de machtige magische krachten: ze zogenaamd beschermt de eigenaar en vervreemdt hem van kwade krachten.
  Experts geloven dat dit de meest pijnlijke manier, maar het geeft een kans om diverse en verbluffend mooie tekeningen. Daarnaast voeren zij een verborgen betekenis. Uit de geest van alleen 'coming out van de spoelen. "
  Als voor de Singaporezen, hebben ze geen etaleren hun tatoeages.

Tuurlijk, ze hebben veel, inclusief vrouwen.
  Bijvoorbeeld, een van de kunstenaars vertelde me dat hier spraken hem aan een vrouw met een 14-jarige dochter, en samen verlieten zij de show met ornamenten op de enkels.
  Wat kan ik zeggen? Mensen doen tatoeages om verschillende redenen: de liefde voor kunst, religieuze redenen, als een eerbetoon aan mode, van de masochistische neigingen, hun domheid, als bewijs van zijn liefde en toewijding, etc.

Wat ook de reden, is het duidelijk dat tatoeages - een fenomeen dat is bestemd voor onsterfelijkheid.
Bron: http://www.thesingaporetravel.info

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.