The social network

picture picture picture picture
logo

Om de wereld te verkennen - om jezelf te leren kennen

Wer Dichters deelstaten zal verstehen, muss in Dichters deelstaten gehen ... - Wie wil begrijpen een land van dichters, zou moeten gaan naar een land van dichters. Dus stelde een genie van Goethe, die hield van reizen en die beschreven hun reis. Waarom reizen? Om rest banaliteit van de werkelijkheid om ons heen? Zien en nieuwe dingen te leren? Nee, het doet voor een ander doel! Waarom bestuderen we de geschiedenis?

Te weten de namen van koningen, en dat een dergelijke koning in dit jaar dronk merrie melk in een tent Khan? Of om te weten dat Alexander Nevski was Kunak Hahnenkamm (Khan's zoon), en de Tartaren van Moskovie was niet, want ze Barbarijse (van 1721 - de nieuwe naam van Rusland, dan is Rusland is in het Grieks) is een directe voortzetting van de Golden Horde? Geloof je me niet?

Kijk naar de namen van een aantal prominente namen worden gevormd door de Moskovieten: Joesoepov, Aksakov, Achmatova, Toergenjev, Poetin, Boelgakov, Izmailov, Ivan Bunin, Boris Jeltsin, Sharapova, Kabaeva, Iskander ... Slavische geest hier en niet ruiken. Een oer-en echte Moskovieten om de droom te brengen om de grenzen van zijn geboorteland in elke richting om de oevers van de grote water - oceanen? Is dat niet de droom van de grote Mongoolse Djengis Khan en zijn opvolgers - Genghisides?

Dus waarom leren over de wereld en haar geschiedenis? Naar mijn mening om te begrijpen, wiens kinderen we zijn en wat en waarom we gekleed hem oogkleppen, en hoe ze te verwijderen ...
  Kijk voor het begin van de Slavische wereld Balkan Slaven en het Westen. Oh mijn God, ze zijn al lid van de NAVO en de EU. Maar ook andere NAVO gebombardeerd onlangs, en ze hebben ook de neiging om te gaan. Nou, ze begrijpen niet de Orthodoxe eenheid. En wat voor soort mensen zijn dat?

Dus, voordat je naar hen, vragen om op zijn minst een beetje van hun geschiedenis. En dan leer je dat de Bulgaren zijn orthodoxe christenen lang voor de inwoners van het huidige Oekraine, en de Polen in de Renaissance was niet alleen een van de culturele natie, maar misschien wel het meest krachtige
  republiek? Polen viel in dat en je gezakt ... Dit is een van Polen Taras schreef. Altijd vernietigen Polen, werden we de voorbereiding van een oorlog tegen de Duitsers ... En wie zijn dwaas Khazaren?

De Joden? Nou, eerlijk Vertel me eens, goyim, waar heb je gezien de dwaze Joden?
  En zo moeten we begrijpen dat de wereld om ons heen is anders, divers, mooi en egoistisch .... En de wereld liefheeft alleen zichzelf, maar we moeten niet proberen om iemand te behagen. Niet proberen, mislukken, omdat de orthodoxe tandsteen of Poolse katholieken u of Little Russisch, of malopolyak.

Nou, je bent niet aan zijn huis, en lijken beschadigde of bedorven malopolyakom orthodoxe katholicisme Stone.
  In het beste geval heb je een goede gastarbeiders. Maar weten hun buren en begrijpen van hun mentaliteit is noodzakelijk.

En je ziet het, alleen gecommuniceerd met hen op hun grondgebied, en zelfs proberen om een ??beetje te leren over hun gewoonten. Bijvoorbeeld, wat een matchmaker - het is niet jouw dochter moeder en dochter-in-zichzelf - is dochter-in-law ...
  Nog grappiger is de andere Slaven, maar alleen weten we begrijpen hun wereld en hun eigen en begrijpen waarom we waren niet te popelen om beide te zien in de NAVO of de EU, maar 20 jaar werken of vijf, of zeven miljoen Oekrainers in hun vakgebied fabrieken, en in de bordelen ...

Om te begrijpen betekent een manier om zichzelf te transformeren te vinden, niet om iemand te behagen, en dus niemand en nergens dacht dat je een man van de tweede klas.
  En vergeet niet om te beginnen heel eenvoudig - bij de bushaltes te roken spugen en alleen Chinezen en "scoops" en pis in het park alleen honden en katten ...
  Stanislav Skiba
 
Stanislav Skiba

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.