The social network

picture picture picture picture
logo

Reizen Mauritius

20 jaar geleden, Mauritius was een 'terra incognita', het eiland van dromen, verloren in de zuidelijke Indische Oceaan. Op dit moment vakantie in Mauritius wordt beschouwd als een symbool van de huur. Sprookje huwelijksreis, een exotische plek voor beroemdheden en sterren van de eerste orde.

Luxe Hotels in Mauritius, hield haar hype: de zon, fijne witte zandstranden, bosjes van kokospalmen en kalme turquoise wateren van de lagune.
Meestal toeristen liever niet te worden verwijderd van het strand, uw hotel en een paar rondleidingen, neem het verlies van de kans om de bijzondere flair van het eiland te genieten en ervaar de charme en een zeer bijzondere sfeer, in tegenstelling tot alle andere Resorts Indische Oceaan.

Hoewel er nieuwsgierig en ontdekkingsreizigers, die een andere Mauritius zal openen, als dichter kennis te maken met de levensstijl van de lokale bewoners. Toeristen verovert onschuld mavrikiyntsev, hun charme, gastvrijheid en glimlachend. Cultuur Mauritius - het resultaat van wederzijdse penetratie van vele culturen: Indiaas, Chinees, Afrikaans en Europees. Mauritianen zijn vriendelijk en open, dus wees niet verbaasd als je als een vriend uitgenodigd voor een familie diner of een picknick op het strand.

Tours in Mauritius de wereld van een luxe de natuur te bieden met zijn exotische kleuren, smaken en het spel van licht. Maar de belangrijkste attractie van het eiland zijn Mauritianen.
Activiteiten rest Activiteiten in Mauritius - is voornamelijk watersport. Reizen naar Mauritius zijn hotel accommodatie en eersteklas service. In de overgrote meerderheid van de hotels windsurfen, waterskien, jet ski, waterfietsen, kajak, meestal opgenomen in de eenheid Stake woonplaats.

Op uw beschikking instructeurs die gratis hulp beginners de basisprincipes van de kunst te leren. Voor een vergoeding die je kunt doen duiken, golfen of ga naar grote vissen in volle zee.
Surfing
Surfen is niet bijzonder veel voor in Mauritius, waar de golven zijn zelden geschikt voor het beoefenen van deze sport.

De golven die breken op een koraalrif is niet erg groot. Bovendien kunnen surfers ernstig gewond op de rotsen en riffen. Grote golven je kunt vangen uit de zuidelijke kust, maar in deze plaatsen is er nog een gevaar - de sterke stromingen. Surfers gekozen voor zichzelf SOUILLAC en de Baie-du-Cal.

Parachute
Meestal alle grote Mauritius hotels bieden zo leuk - parasailing - vliegen met een parachute achter een boot.
Fans parachutespringen vanaf een hoogte kan doen dingen die je graag op het terrein van de jager (Domaine du Chasseur).

Mauritius - het eiland waar je bijna alles vinden.
Gids. Mauritius, 2004, M. Strogoff
Related Topics: Mauritius, Mauritius Hotels, Tours naar Mauritius

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.