The social network

picture picture picture picture
logo

Sanatorium Hurghada in Egypte

Hurghada - een van de grootste resorts zandige Egipta.Kurort geplaatst op de kust Rood Zee op 500 km ten zuidoosten van Cairo. Verscheen op het beach resort van de Golf van Suez, uit de afwikkeling van British Petroleum scouts Es Sakkala. Zeer snel in slechts een paar decennia is geevolueerd van Hurghada militaire locaties in de plaats, die zich snel ontwikkelt en geniet een grote bekendheid. Hurghada bevolking - 37 duizend mensen, de basis van de activiteit: toerisme, handel, bouw, service in Toerisme.

in het sanatorium voor een jaar zon, zandstranden en rond de blauwe golven. Rare weersomstandigheden maken het mogelijk om toevlucht te nemen tot rust hier op elk moment van het jaar. In de koudste maanden van het jaar - februari - de temperatuur van het zeewater voor de kust van Hurghada niet lager zijn dan +20 C, +22 C, en de lucht wordt verwarmd tot +23 C, +25 C en hoger. Dit draagt ??bij aan windsurfen en duiken.

Hurghada ligt op ongeveer 100 duikclubs. Nu het aantal hotels in Hurghada is in de eerste plaats op de planeet. Comfortabel, hotels die zich uitstrekt langs de kust voor vele mijlen. Ze bijna allemaal geschikt voor een vakantie met het gezin.

Hurghada in bijna alle soorten hotels - "Hilton", "Marriot", "Intercontinental", "Sheraton". Hurghada heeft twee interessante gebied Sakkaly ("Kura", vertaald als "kleine stad") en El-Dahar (of het Engels "Down Town").

Sakkaly - dit is het oude deel van de stad waar je kunt gaan naar antieke winkels. "Down Town" - de zaken-en winkelcentrum Resort.Wanneer het donker wordt, vakantiegangers kunnen rest in nachtclubs, in chique casino's, bekijk licht en muziek show "Zingende Fontein" (in het hotel Club Golden Vijf). In de southern deel van de stad het beroemde Palazzo "A Thousand-en-een nachten", which werd gebouwd in de stijl van de east "Disneyland", waar elke avond theatervoorstellingen worden gehouden op de thema's van life Egipetskih farao's. Voor toeristen uitstekende restaurants, waar toeristen de gelegenheid krijgt om de unieke gerechten uit de Chinese keuken proeven te bieden. Goed naast waarschijnlijk het meest luxueuze hotel complex van de stad, die vergelijkbaar is met sultansky dvorets.Bolshoy populair bij toeristen zijn de sieraden winkels, waar u een goedkope maar mooie items te kopen uit zdragotsennyh materialen gelegen.

Hurghada is de eerste en nu pas in Egypte Paintball klub.V 2004 in een sanatorium opende een groot waterpark "Titanic", het toegangsbewijs, die 20 dollar kosten. Waterpark werk met: 10.00-17.00 uur. Op het water Theme Park zijn in de eerste-hulp, redding stations, restaurants, boetieks. Dichtstbijzijnde hotel - "Ali Baba", ligt op 20 km van de luchthaven van Hurghada.
Avontuurlijk toerisme en Travel

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.