The social network

picture picture picture picture
logo

Shimmering Shanghai

Shanghai ... Het is moeilijk voor te stellen hoe dit kleine vissersdorp aan de monding van de rivier de Yanztsy uitgegroeid tot een van de grote steden van China, en werd de achtste grote metropool ter wereld. Shanghai, snel groeiende, vooruitstrevende stad met een groot verleden - de trots van China en de grote culturele, artistieke en zakelijke centrum. Hij werd een populaire bestemming voor reizen-Oost-fans, en dit kosmopolitische stad heeft iets om de meest nieuwsgierige toeristen te bieden.

Een simpele tip voor degenen die het eerst bezocht Shanghai om compleet met een smaak van Shanghai de geschiedenis, waarom dan niet bezoeken van de attracties in hun chronologische volgorde. Glinsterende Shanghai China Deel I: The Imperial Era - Ming-dynastie (1368-1644 p.n.e)
††Op het gebied van CMP, de Westelijke Jordaanoever, moet u Yuyuan Garden, ontworpen in de typische stijl van Ming te bezoeken. De tuin werd opgericht in 1559 en worden opengesteld voor het publiek in 1961.

In de tuin zijn er veel van decoratieve stenen heuvels, vijvers, paviljoens, bogen en andere verbazingwekkende architectonische en landschappelijke oplossingen.
††Deel II: 1930
††Bezoek de Bund (Vaytyan), waar Europa architectuur gekruist met lokale straten. Dit gebied werd eerder financiele en zakelijke centrum van Shanghai, een plek waar buitenlandse basis van de publieke en commerciele structuren.

Tot op heden is de kade werd een favoriet onder de toeristen en lokale bewoners voor een avondwandeling. Wilt u een aankoop te doen, moet u naar de straat Nankinlu (Nanjing Road).
††Deel III: The 21st Century
††Ga naar de Huangpu rivier (Huangpu Rivier) in de richting van Pudong (Shanghai), en je merkt dat je op een soort van Chinese Wall Street (Wall Street). Om te zien de stad vanaf de hoogten van het hoogste gebouw ter wereld, is het de moeite waard het beklimmen van de toren Oriental Pearl Tower.

In Shanghai, zijn er tal van mogelijkheden voor verblijf in hotels en goede restaurants met een eindeloze varieteit aan gerechten, van de meest eenvoudige en heerlijk op straat Vuchang (Wujiang Road), om de meest dure en exclusieve in Xintiandi.
††Voor degenen die willen de echte smaak van de Chinese cultuur te leren kennen, kan het raadzaam zijn om te reizen op een moment dat China vierden de nationale festival.

Echter, je moet vermijden reizen naar China tijdens de Spring Festival of Chinees Nieuwjaar in februari, als de meerderheid van de meest interessante plaatsen te sluiten. Voor meer informatie over de stad is ook te vinden op de officiele website van de stad. China, Accommodatie in hotels

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.