The social network

picture picture picture picture
logo

SPA-rust in het Oosten

Oost geeft haar gasten een onvergetelijke ervaring: opent de aard ervan, introduceert de cultuur en het leven, geeft de mogelijkheid om vele bezienswaardigheden te zien, het eten smaak, en net duik in de atmosfeer - in het bijzonder voor elk van de landen. Maar al deze zee van kleuren, geuren, geluiden - slechts een kant van de Reizen. Speel in de oostelijke landen en zal je een geweldige kans om je lichaam en geest te ontspannen, om een ??aantal van de gezondheid te krijgen, verjongend of gewoon verwennerij in het SPA-centrum te geven.

SPA afkorting staat voor Sanus per aquam - voor de gezondheid door water. Wonderlijke eigenschappen van water zijn al bekend sinds de oudheid, en alleen in het Oosten, waar de bevrediging van de ziel en het lichaam wordt beschouwd als een speciale vaardigheid, geen gebruik maken van de diensten van lokale kunstenaars zou gewoon onvergeeflijk. Badhuizen, sauna's, bubbelbaden, power douche of Vichy - al tot uw beschikking.

En natuurlijk, hoe dat te doen zonder de massage, peeling, body wraps en alle soorten?
SPA-rest is relevant voor zowel mannen als vrouwen, zakenlieden, huisvrouwen, bejaarden en zeer jonge. Die weigert om te ontspannen onder de zachte muziek en het aroma van oosterse wierook?

Slechts een paar processen in de atmosfeer ontspannen en harmonie zijn in staat om te verjongen, vrede te herstellen, te vrolijken en geef gezelligheid voor de verdere werkzaamheden na een fantastische vakantie in het Oosten.
Elk land is klaar om u een heleboel plaatsen waar je kunt genieten van SPA-procedures. Veel hotels hebben fitnesscentra met zwembaden, sauna's, behandelruimtes.

China
China zal bieden gasten de mogelijkheid om jezelf onder te dompelen in ontspanning en meditatie om de magische kracht van de spa-behandelingen. Resort Banyan Tree Lijang in Lijiang biedt een aantal gespecialiseerde procedures voor de verjonging en het herstel van het organisme.

Men kan het programma, Groeikracht, genieten in aanvulling op de standaard procedures die massages, gezichtsbehandelingen en scheren, en vrouwen te betrekken, dienen altijd proberen te masseren en wikkel het programma Cherish.
Een van de beste SPA-hotels China - Chi Spa in Beijing. Dit is een moderne interpretatie van de Tibetaanse tempel met houten gebouwen. Hier, de praktijk 11 individuele programma's, die waterbehandeling, de Himalaya helende massage, stone therapie omvatten.

Open vorig jaar in Hong Kong de Peninsula Spa DOOR ESPA beschikt over 14 kamers voor spa-behandelingen. De behandeling wordt uitgevoerd op de beste tradities van zowel de oosterse en westerse geneeskunde. Stoom als "hammam", sauna's, douches, diverse soorten aromatherapie en ontspanningsruimtes zijn in staat om terug te gaan naar een goede geesten, en zuiveren verjongen van de huid, de stemming lichter te maken.

Indonesie
Indonesie krijgt een echte ontspannen vakantie voor al diegenen die het nodig hebben. BULGARI RESORT Hotel in Bali biedt alle mogelijkheden voor meditatie, yoga, spa behandelingen. "Firm" bieden een onvergetelijke Double Bulgari Royal Lulur - een scala aan diensten voor twee. Vier ervaren specialist voert een compleet programma dat de gezondheid van massages, body wraps, aromatherapie omvat.

Thailand
Rusten in de Thailand, kan niet de gelegenheid om gezondheid te herstellen met een spa-behandelingen. Gelegen in het hart van Bangkok DE Baan Thai Wellness Retreat biedt zijn gasten een brede waaier van programma's die meditatie, yoga, pilates en behandeling producten en Sundari loop van de homeopathie te nemen. De set van diensten inclusief gratis vers geperste vruchtensappen, medicinale drankjes, kruiden-sauna en natuurlijk, serveert uitstekende Thaise keuken.
Bhutan

Ga je op vakantie in Bhutan, kunt u in de wereld van spa duik in een van de beste hotels in Uma van het land Paro 5 *, in de stad Paro. Zijn gezondheid centrum COMO Shambhala Retreat biedt geavanceerde procedures te herstellen van het lichaam en het vinden van rust en comfort. De voorgestelde massage, body wraps verbindingen uit natuurlijke bronnen, maskers, peelings, en zelfs het bad waar het water wordt verwarmd met hete stenen, geven de toestand van mentale en fysieke balans.

Rest in Paro trekt fantastische landschappen en architectonische bezienswaardigheden, maar het een onvergetelijke maar een paar uur ontspannen in de prachtige spa te maken. Dit zal helpen om het gezondheidsbeleid te vinden, beauty en harmonie, voor de stormloop van nieuwe energie en een verrassende lichtheid te voelen door het hele lichaam door middel van bekende technieken uit de oudheid.
Vietnam
SPA in Vietnam - een hele filosofie van procedures op basis van drie componenten: de energiecentrale van de Aziatische, Oost-massage technieken en verfrissende verkwikkende aroma's.

Hier kun je de magische kracht van massage Oi, dat de natuurlijke energie van het lichaam te verbeteren ervaring. Zij is verantwoordelijk voor self-healing organisme, vrolijke gemoedstoestand, helpt om weerstand te bieden van de dagelijkse stress.
In Nha Trang is een luxe hotel Sofitel Vinpearl Spa & Resort 5 *, waar bezoekers kunnen zelf ervaren van de schoonheid SPA-behandelingen met producten van de wereldberoemde firma Shiseido.

Het biedt een spa-behandelingen, ontspannen in de jacuzzi, gezicht, haar en nagels. Bijzondere aandacht wordt besteed aan verschillende vormen van massage. Professionals maken het zacht en zeer goed - van de tenen op zijn voeten op het hoofd. Aroma-body - olie massage - niet alleen geneest het lichaam, maar ook werkt in op receptoren in de verborgen betekenis van geur, het geven van moed om bewustzijn.

SPA-centrum aan de Ana Mandara Villas & Six Senses Spa Op Dalat in Dalat 5 * bevalt haar bezoekers met een verscheidenheid aan behandelingen: facials, scrubs, body wraps helpen verjongen van de huid, en aromatherapie met de beste natuurlijke olien vermindert vermoeidheid en liften stemming.
Cambodja
Reizen naar Cambodja biedt reizigers al de kracht van kennis Rouge, doorgegeven van generatie op generatie.

SPA-centrum aan de Raffles Grand Hotel d'Angkor 5 * Siemripe biedt een breed scala aan behandelingen gericht op herstel, verjonging, en harmonisatie van energie in het lichaam. Veel verschillende soorten massage die zijn er zeker om uit te proberen voor jezelf, diepe ontspanning te bevorderen en een kans om zich te ontdoen van de dagelijkse stress, de opgebouwde body te geven. Maskers, body wraps, ontspannen in de jacuzzi, zwemmen in het zwembad - dit is slechts het begin van een spannende Home en de eerste van de mogelijkheden van de spa reizen naar Cambodja.

Myanmar
Aureum Palace Resort & Spa Ngapali 5 * in Birma - een van de beste spa resorts in de Golf van Bengalen. De specialisten staan ??klaar om een ??breed scala aan behandelingen, die massage, peeling, body wraps, maskers, en aromatherapie ook aan te bieden. Hier kun je vergeten, over alle problemen en duik in de wereld van kruiden en bloemen, regenererend effect van de composities uit zeewier proberen, ontspannen onder de handen van ervaren therapeuten.
Sri Lanka

Sri Lanka tour biedt alle vormen van wellness-behandelingen die worden aangeboden op bijna elk hotel. Maar als je plezier wilt hebben op het hoogste niveau, moet je gaan in Beruwela, het hotel Eden Resort & Spa 5 *. Het werkt Ayurvedic Center, dat zich richt op de harmonie van lichaam en ziel.

Volledig onderzoek maakt het mogelijk om kiezen van de juiste essentiele olien, kruiden, procedures, het best geschikt voor elk individu: houdt rekening met niet alleen de gezondheid, maar huidskleur, emotie, temperament. SPA-cost procedures in Sri Lanka is veel lager dan in Europa, en deze kans moet worden gebruikt. In aanvulling op relaxen op het strand en de bezienswaardigheden, vergeet niet het geval te zorgen voor je lichaam, in het vertrouwen aan professionals die weten dat hun bedrijf.

Filipijnen
SPA-vakantie in de Filippijnen - is een bijzonder genoegen, want het is er te leren en zijn getrainde professionals, het merendeel van de Europese spa-centra. Hier kunt u de sensatie van de massage te krijgen, is de kunst van die overgedragen van meesters op hun leerlingen door de eeuwen heen. Punt, lymfedrainage, ontspanning, vermogen - alles wat nodig zal zijn voor je lichaam.

Hot Stone Therapie kan helpen herstellen gezondheid, en Watsu - techniek van diepe ontspanning in het water - kunt u de wereld te zien in een nieuw licht - een heldere, interessante, positief. Unieke zeegras en schoon zeewater kan wonderen verrichten, die perfect aantonen in SPA-hotel in het centrum Dos Palmas Arreceffi Island Resort & Spa 5 * in Palawan.
SPA-vakantie in de Oost-Europese landen geeft noch de onvergelijkbare sensatie.

Elk land heeft zijn eigen eigenaardigheden en bijzonderheden, hun kennis en technologie, spa - wellness kunst terug te keren naar vitaliteit. Rust in het Oosten, op hetzelfde moment zorgen te maken over voedsel geestelijke gezondheid van lichaam en zuiverheid van geest, kunnen we alleen maar kijken in SPA-centrum - een plek om terug te keren naar ons sterfelijk omhulsel van mousserende uitstraling van natuurlijke energie.
Terug naar huis, zult u ervaren lange lichtheid en flexibiliteit, de zuiverheid en de elasticiteit van uw huid en genot anderen te bewonderen met een gelukkige glimlach man, die had gekende de harmonie van het Oosten, zijn kracht en schoonheid.

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.