The social network

picture picture picture picture
logo

Stad van Syrie -. Aleppo (Halab)

Vandaag Aleppo Aleppo of met een bevolking van 3 miljoen is de tweede grootste stad in Syrie. Een soort van "noordelijke hoofdstad". Het ligt 193 km ten noorden van Homs en 350 km ten noorden van Damascus. Aleppo - Aleppo, de hoofdstad van de provincie Noord-west-Syrie en het winkelcentrum, gelegen in semi-aride gebieden.

De stad heeft een groot Turks-Armeense gemeenschap, waarvan de meeste leden zijn christenen. Er is ook een grote Russische gemeenschap. Dit is te zien op tal van borden in het Russisch op de winkels.

Aleppo heeft een internationale luchthaven en je kunt hier met de trein uit andere steden en stran.Kak gaat het verhaal, de profeet Abraham kampeerden op een heuvel, dat is lang voor dat diende als de basis van het fort (waar nu sterkte <stands Aleppo, en gemolken (Aleppo), waar zijn grijze koe. Dus Aleppo zijn naam kreeg "Halab al-Shahba." Aleppo is beroemd om zijn kasteel dat uittorent boven de stad. Als een handelscentrum sinds de oudheid, vooral voor het Suez-kanaal, hij verbonden Europa en India

Deze zeer charmant orientaalse stad Aleppo -... een stad van de architectuur in het oude centrum vindt u een scala aan architectonische stijlen, XIII en XIV eeuw - karavanserai, madrasa en hammams ( Turks bad)

Architectuur XVI en XVII eeuwen voor woonhuizen in de buurt "Dzhdayde", met hun prachtige stenen beelden barokke architectuur, XIX -... begin van de XX eeuw is te zien in het kwartaal, "Aziz" (bijvoorbeeld, Villa Rosa) Nieuw chic kwartaal ", Chabat" - een mengeling van verschillende stijlen - neoklassieke, Norman, Oosters, enz. U kunt zelfs een paar hier Chinezen pagodes

Aleppo, geheel gebouwd van kamnya.Neveroyatnye gedekt. belangrijkste bezienswaardigheden van souks stad. Labyrinth van deze markten is een gebied van meerdere hectaren, en zodra u stap in zijn hurken onder het plafond, alsof je jezelf in een andere wereld. u wrap smaken van kruidnagel en kaneel, en vreemde geur van vlees en vis markt. De meeste markten zijn gebouwd in het Ottomaanse Rijk, maar sommige dateren uit 13 vekom.K ten noorden van Souk is de Grote Moskee, met specifieke minaret, gebouwd in 1090.

De moskee is gelegen gesneden een plaats voor preken, maar als je aan de linkerkant op zoek naar de afdeling, dan zie je het hoofd van Johannes de Doper. Stedelijk Archeologisch Museum heeft een collectie van artefacten, Marie, Ebla en Ugarit. merendeel van de restaurants waar u een hapje snel zijn in het centrum van Aleppo.
Bron: Galla Travel

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.