The social network

picture picture picture picture
logo

Duiken in Hurghada

Duiken in Hurghada

Duiken in de Rode moreIdealnym plek om te duiken, zonder twijfel de Rode Zee. Altijd warm weer en helder water, geen industrieen die de ecologie van deze geweldige plek zou bederven, duizenden soorten vis, de een nog mooier dan de andere, diverse, nooit herhaald, kleur en vorm van de koraalriffen. Aan al deze voorwaarden hebben de Rode Zee voor duizenden van aantrekkelijke, zo niet, miljoenen toeristen. En de meesten van hen proberen te duiken in een andere werkelijkheid.

En het zeewater en in het algemeen, het is echt een andere werkelijkheid. Er is geen ophef, er is stilte, en mijn hoofd begint om anders te werken, en je hele lichaam alleen maar reageert anders op "hover" in, iets anders om mire.Dayving HurgadeA Hurghada, zonder twijfel de meest heerlijke plek om te duiken door Rood Zee. Het kan duiken iedereen die het wil - vanuit het niets aan de groentjes die stoere jongens die zich schuldig hebben meer dan een duik in verschillende plaatsen.

In de omgeving van Hurghada meer dan veertig duikplekken, en waarschijnlijk meer Hurghada zo populair is. Bijna elk hotel heeft een eigen duikcentra dat zal je leren beginners en maken van hen ervaren duikers, met de presentatie van speciale certificaten. Als je gewoon wilt proberen - wat is het - duiken, dan is dit u zal helpen ervaren instructeur die constant aan uw zijde.

Opties duiken van verschillende niveaus en de duur van de grote verscheidenheid - alleen vybirayte.Hotelos wil ook benadrukken dat instructeurs in vele duikcentra Russische jongens hebben, zodat de communicatie problemen zouden voordoen. Maar er is een ding, maar ... Helaas, de gebreken - is een voortzetting van onze sterke punten. Daarom is het wenselijk om vroeg naar zee, want in de dag, de meest populaire duikplekken gaat een groot aantal duikers, die je misschien niet leuk vinden.

Carless Reef Dive Dit is een van de meest afgelegen duikplekken, maar ook een van de meest interessante. Mede door het feit dat er geen beschutting tegen de wind, dus een trip hier uitsluitend een rustige, kalme dag. En dan zijn deze dag is er duiken meer dan vis. Locatie is interessant omdat koralen groeien en bereikte de hoogte van de kolommen een enkele tientallen meters. De noordkant van het rif is een steile klif, waar u kunt veel vis te zien.

Duiken in Hurghada Toerisme

Kleine GiftunOdno van de meest populaire duikplekken. Het kan worden beoefend en beginners om hun vaardigheden en ervaren duikers aan te scherpen. Bij het duiken zie je gigantische murenen, napoleon vissen, roggen, vissen, krokodillen, vissen, schorpioen vissen en steen.

De meest interessante plaats hier - dit is de oostelijke kant van het rif, steile naar beneden gaat. Hier kunt u zien grote vissen en roggen, en de muren zijn versierd met gorgonian rif. Fanadir Reef ligt ten noorden van Hurghada, het rif is een geweldige plek voor de opleiding van beginners, omdat er geen sterke stroming. De prachtige koraaltuinen, van geel tot paars, sierden de wanden van het rif. Hier kunt u zien groupers en gevlekte roggen, inktvis en een grote verscheidenheid aan rif vissen.

Abu RamadaZdes heeft een aantal uitstekende duikplekken. En ze zijn allemaal verschillende soorten. Veel koralen en vissen scholen kunnen de aandacht afleiden van de observatie van de zee.

Maar er kan blauwvintonijn of barracuda, die ook graag de camera te verwijderen zwemmen. Wij zijn slechts een paar plaatsen om te duiken verteld, Hurghada is bekend om staat. Maar als je ten minste een van hen te bezoeken, zorg er dan voor dat de mooiere plaatsen dan in Hurghada en meer plezierige ervaring dan duiken niet gevonden!

Bron:. "Rest artikelen Toerisme en rest".

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.