The social network

picture picture picture picture
logo

Een geschenk van de Hawaiiaanse eilanden

Aloha, lieve lezers! Dus heet u welkom echte Hawaiianen. En in deze korte toespraak alleen maar de conclusie "hallo" en "gelukkig zijn" wensen van vrede en vreugde, en zelfs ... "tot ziens."

Zeer, zeer comfortabel en gewaardeerd het woord dat u hoort is de manier om de eilanden van de Hawaiiaanse archipel. En als er een paradijs op aarde, is het in dit unieke eiland staat in de VS volledig. Prachtige stranden, oceaangolven, prachtige flora en prachtige landschappen - dit alles maakt Hawai een van de mooiste en meest romantische plekken op aarde. Toeristen komen hier van overal, omdat de rest op de eilanden biedt een onvergetelijke ervaring.

Lokale bewoners met een oprechte warmte aan elke gast zijn onder Hawaii, het creeren van een speciale sfeer voor uw vakantie. Smiles en bloemen, licht 's avonds shows en unieke nationale muziek aanvulling van deze rooskleurig beeld.
Op elk van de eilanden (er zijn veel, want de Hawaiaanse archipel - de langste keten van skeletten in de wereld) heeft zijn eigen specifieke entertainment. Oahu is al lang erkend als een Mekka voor surfers.

En dit eiland gaf de wereld het shirt gavayku lange uitgegroeid tot het symbool van de vrije tijd, leuk en gemakkelijk. By the way, zijn de inboorlingen genoemd Hawaiian shirt "aloha" (je wist het wel, nietwaar?), Wat in dit geval betekent "gefeliciteerd". Eerste gavayka verscheen op Oahu in 1932, en in 1936 een record Ellery Chan handelsmerk "Aloha Shirt".

En voor dat hij nog steeds dankbaar voor veel mensen. Politici, zakenlieden en zijn succesvolle mensen hebben in hun garderobe Hawai shirt. Als dat zo is, dan is het absoluut noodzakelijk om je beste vriend te brengen als een geschenk aan dit soort passage in de wereld van zorgeloze en succesvolle mensen. Bij de keuze van de Aloha-shirt is belangrijk te onthouden dat de heldere kleuren van haar, des te meer gavayka gewaardeerd. Zelfs de meest bescheiden gevallen geschilderd ten minste vijf kleuren.

Maar je moet ook geen medelijden met elkaar veel meer gevarieerde en levendige palet?
Een ander symbool van de Hawaiiaanse Hula dans is. Het is een oude Aboriginal dans waarbij elke beweging vol speciale betekenis. De danseres kan vertellen verhalen over de goden uit de oudheid, het leven en de dood van de bewegingen van zijn lichaam. Er zijn vele variaties van deze dans, maar ze zijn allemaal even mooi. 'S Avonds worden gehouden in hotels Colorful show met een armatuur - de uitvoering van de Hula.

En allemaal willen leren dansen met plezier een trein pas. Niet te missen kans! En na deze moet je kopen een geschenk collega's en vrienden figuurtjes jonge dansers in traditionele kostuums Hula.

Uw vinger op delicate poppen, en de danser zullen hun dans uitvoeren.
Maar de vertegenwoordigers van de prachtige half van de belangrijkste van de mensheid het symbool van de paradijselijke eilanden zeker overwegen een krans van bloemen. En ze zijn helemaal gelijk: dit is een traditionele Hawaiiaanse sieraden, die zowel vrouwen als mannen. Kransen worden gedragen op het hoofd, de zogenaamde "Hoku" en degenen die om de hals gedragen - ". Lei"

Helaas, aan Hoku of lei te brengen van de bloemen als een cadeau aan je vriendin niet zal slagen. Maar wees niet boos, want met name voor dergelijke situaties Hawaiian vakmensen verbluffend mooie haarspelden of zijde bloemen leis. Helder en delicate orchideeen van briljante zijde zacht in het begin is het moeilijk te onderscheiden van echte bloemen. Geniet van uw favoriete decoraties zoals mooie Hawaiiaanse stijl.

En vergeet niet de presentatie om te zeggen "Aloha!" Dat zou betekenen dat deze keer "I love you." En om te compenseren voor het gebrek aan geur van kunstmatige bloemen, met de hand je vriendin essentiele olien en SPA-made middel van een unieke eeuwenoude recepten. Ze bevatten alleen natuurlijke ingredienten die de huid niet alleen helderheid, maar ook een heerlijk aroma te geven.

En wat een dure kop alstublieft? Immers, u wilt kleur en in de gift beschikbaar was voor de lokale en originaliteit en functionaliteit zou geen kwaad kunnen. Dus ukelele, een kleine ukelele, wordt geelimineerd. Terwijl de ongelukkige, natuurlijk: de formidabele baas van kleine gitaren in hun handen te bewonderen zou erg cool! Nee, beter om te gaan winkelen en aandacht besteden aan de producten van de lokale ambachtslieden. Hier, bijvoorbeeld een uitstekende keuze cadeau: een kop, gemaakt van lava van de lokale vulkanen.

Aan de voet zult u een gravure te maken. Of hier is een andere optie: lampen, gesneden uit bamboe. Zeer indrukwekkende cast schaduwen op de muren zijn een donkere kamer. Oh, en hier de lamp, wordt het been gemaakt als een ukelele! Nog steeds in staat zijn om het hoofd, plof ukulele te zien.

Het bewonderen van de schoonheid van het eiland, lijkt het onmogelijk dat je iets anders doen dan Toerisme. waarom campers altijd verbaasd dat in aanvulling op dit gebied in Hawai is vrij goed ontwikkeld sierteelt en landbouw. Een Hawaiian ananas productie in het algemeen vertrouwen houden de palm!

Maar in de huidige senior familieleden nog moeten kopen is niet ananas en koffie. Uniek Hawaiian Kona koffie met Maui is anders verfijnde aroma en smaak van een zeldzame walnoot. Nu uw gezin kunnen genieten van een voorproefje van Hawai in het comfort van uw huis.

Hawaii is interessant, niet alleen voor surfers en de oceaan stranden. Er zijn vele musea en nationale parken. Geschiedenisliefhebbers kunnen bezoek brengen aan de beroemde marinebasis Pearl Harbor, in plaats van Memorial "Arizona", op de tragische dag voor de Verenigde Staten, toen de Japanse vliegtuigen vielen de basis. "Arizona" - de zogenaamde fast-gezonken cruiser, waarvan de resten liggen nog steeds aan de onderkant.

Als je geinteresseerd bent in de zoologie veel meer verhalen, naar de aap park, maar als je passie is kunst, ga dan naar de Honolulu Academy of Arts, het Museum of Modern Art. Maar toch is er een museum tsunami observatorium, een museum gewijd aan een astronaut, "Challenger", een museum van Hawaiiaanse cultuur en nog veel meer. Ik denk dat je al gerealiseerd dat er in een enkele reis af te sluiten bekendheid met Hawaii moeilijk te leggen. Dus, om terug te komen hier meer dan eens.

In dit geval, Aloha, lieve ontdekkingsreizigers! Wat is bij deze gelegenheid betekent "tot ziens."
(C) Dalion.ua> Helpen bij het geschenk

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.