The social network

picture picture picture picture
logo

Elbrus -. Een onvergetelijke reis

In de Kaukasus is er een kleine, maar zeer mooi met de aard van de Kabardino-Balkar Republiek. Het is het meest bergachtige deel van de Main Kaukasus - de noordelijke hellingen, evenals een deel van het aangrenzende noorden Ciscaucasian ravniny.Imenno in Kabardino-Balkarie, en is geweldig mooi berggebied - Elbrus, die is gelegen op de westelijke hellingen van de Elbrus om het stroomgebied te Cheget oosten. De zuidelijke grens loopt langs de Main Kaukasus Range.

Het is deze prachtige plek altijd mensen die de pracht van het bergbeklimmen en skien waarderen aantrekt.
West-top heeft een hoogte van 5642 m, het oosten - 5621 m. Mount Elbrus is een groot vulkanisch massief, dat is zeer veel gescheiden van de algemene structuur van de berg systeem, dat het maakt van originaliteit topografie, het klimaat en het landschap van de regio. Surface Mount Elbrus is bedekt met gletsjers, ijs dikte is ongeveer 400 meter. Ijstijd gebied ongeveer 150 vierkante km. km.

Elbrus is beroemd en schilderachtige kloven, gelegen op een hoogte van 2000 meter boven de zeespiegel en meer - Baksan, Adyr-Su, Adil-Su Yusengi, Terskol. Ieder is uniek en wordt gekenmerkt door de aanwezigheid van waardevolle, in termen van Toerisme, natuurlijke objecten. De meeste grote van de gaten - Baksan. Het is deze vallei is de belangrijkste toeristische route van Kabardino-Balkarie en de witharige patriarch leidt tot de Kaukasus - Elbrus.

In het bovenste Baksan rivier en haar zijrivieren en Irik Adylsu, evenals in de Vallei van Malki houdt veel van de minerale bronnen. Alle minerale middelen Elbrus verschillende chemische samenstelling, en kan daarom worden gebruikt om verschillende ziekten te behandelen.
In het algemeen is de streek van de Midden-Kaukasus behoort tot een gematigd continentaal klimaat met duidelijk aangegeven hoogte-riemen. In sommige dalen Elbrus meer dan 300 dagen zon per jaar.

Grotere transparantie van de lucht en een aanzienlijk aantal uren zonneschijn zorgen voor een uitstekende weersomstandigheden in de zomer en winter. Gemiddelde luchtvochtigheid is 67-70% en in de middag daalde tot 47%. De gemiddelde jaarlijkse neerslag is afhankelijk van de hoogte (neemt toe met de hoogte) en van 700 tot 1200 mm en single jaar, kan tot 950 mm groeien in de vallei.

Sneeuw in november is, het dal wordt sneeuw tot ongeveer half april, de alpine zone - tot mei - juni. In het algemeen, Elbrus staat relatief hoge dagelijkse temperatuur van de lucht, hoewel de gemiddelde dagelijkse fluctuaties kunnen 19 tot 22 graden.
Rijke en diverse flora van de Elbrus. Krachtige gordel van naaldbos maakt plaats voor een smalle strook bos bomen en struiken, die geleidelijk overgaan in de subalpiene zone, en daarna de alpenweiden.

Laatste direct grenzend aan de sneeuwvelden en firn velden.
Alexander - Kabardino-Balkarie, Elbrus

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.