The social network

picture picture picture picture
logo

Geschenken van de North Star State

Het starten van een zakenreis of een toeristische trip naar Minnesota, de reiziger, in de regel niet veel verwacht. In feite, sommige iconische monumenten waren er niet, en daarom is er nauwelijks iets interessant voor de verfijnde reiziger. En het klimaat slecht is - een van de koudste en meest winderige staten van de VS. De grotere verrassing wacht u bij aankomst. De officiele bijnaam van Minnesota, "Staat van de poolster, 'ook niet belooft enkele bijzonder interessante en onverwachte ervaringen.

Ben je verbaasd schouders ophalen, te hebben gehoord, maar hier de tweede bijnaam personeel zal u veel meer te vertellen: ". Het land van tienduizend meren" In feite, meren, rivieren en stromen in deze staat veel langer, ongeveer vijftienduizend. En, inderdaad, een echte toeristische troef is haar schoonheid.

En tijdens de Reizen op de meren, nationale parken, je zeker niet verlaten gevoel van herkenning - van de staat landschappen lijken op landschappen van Centraal-Rusland. En voor de meer overeenkomsten je voelt en muggen die doen denken aan de informele bijnaam van Minnesota - ". Ten Thousand Lakes en vijftienduizend muggen" Hoewel de muggenspray u nauwelijks nodig: muggen het buitenland beet waar onze zwakker.
Minnesota - een zeer mooie staat.

Zijn sobere, koud en de majestueuze schoonheid zal niet verlaten niemand onverschillig. Een van de meest spectaculaire plaatsen van "Land van Tien Duizend Meren" kan met recht worden genoemd het Nationaal Park "Voyadzhers", die is gelegen nabij de Canadese grens staat. Een favoriet tijdverdrijf van de toeristen in deze prachtige park is het water Toerisme. Reizen kano of boot zal een onvergetelijke indruk achterlaten in je hart. Rondkijken de prachtige bossen en heuvels, genieten van de frisse lucht en de geur van kruiden, vergeet niet over de cadeautjes!

Amerikanen die waarde hechten aan de aard en de geschiedenis, bieden u vele prachtige films en albums van het park. U kunt kiezen iets uit het assortiment als een geschenk aan collega's. Indien een dergelijke gave lijkt triviaal is voor u, koop dan hoeden en shirts met de emblemen van de staat - het loon, of eigenlijk het park - eland.
Hier kunt u de aanschaf van een cadeau voor de baas spectaculaire inrichting van zijn kantoor.

Als je baas is dol op vissen, kan hij een gevulde vis gevangen in het park en netjes gekleed medewerkers van de reserve te kopen. Ook hier in het park je kunt kopen vissen te pakken voor de vissen in de rivier. Koop een set van de baas als je niet wilt communiceren met het vervoer van kwetsbare gevulde vis. Aangezien de spinning-shipment geen problemen. Maar wat doe je als je baas respecteert vissen alleen in de supermarkt of een restaurant? Er is een oplossing voor dit geval!

Embleem "Voyadzhers" is een eland. En verkopen in aanvulling op kleding en badges met deze symboliek hier producten van eland gewei. Hier krijg je een baas lenzenvloeistof zaak of een bot kam - compact en waardigheid.

Vergeet niet de oudere generatie, die ook de neiging om praktische geschenken voorkeur. Ondanks het koude klimaat in Minnesota is het kweken van een verscheidenheid aan bessen en interessante varieteiten van appels. Koop je ouders een paar potten jam van de Amerikaanse bramen (die overigens, is roder dan onze eigen, nationale, en waarderen de smaak van hun eigen) of aardbeien.

Deze jam kunnen gekocht worden, zelfs in kleine winkeltjes in het park. Op de boerderijen van Minnesota om ongewone en zeldzame varieteiten van appels, cider en zelfs de landbouw te kopen.
Maar dan bezoek brengen aan de parken en boerderijen zijn voorbij, en je komt in de hoofdstad - St. Paul. Dit is een bijzondere stad, is het nauw grenzend aan een andere grote stad, Minneapolis.

Deze twee aparte stad letterlijk fuseren met elkaar en zijn de hoofdstad van de staat. Hier regeren de industrie en de handel. Het was in St. Paul heeft de grootste Amerikaanse shopping mall, waar je alles van de ontwerpers 'Lego' om laptops aan te schaffen.

By the way, laptops, computers, stofzuigers, en zelfs de auto "Ford" geproduceerd in Minnesota. Hier kunt u gemakkelijk een technisch cadeau aan je vriend. Misschien zal dit de speler de grootte van een kleine aansteker, lichter en kan worden gekend door 'Ronson' een nieuwe mobiele telefoon of een stofzuiger voor de auto - zal de jouwe. Elke uw gril is voorzien zorgzame eigenaren en huurders van het winkelcentrum, waar u kunt besteden dag en hebben geen tijd om alles te verkennen.

Maar wat te kopen als een geschenk aan zijn geliefde vrouw? Immers, wil u haar iets ongewoons en origineel, maar toch noodzakelijk is, zodat er geen thuis. En dan is het tijd om de stad van Rochester herinneren. Het is hier, in Minnesota, deze stad meer dan 64 recreatieve voorzieningen heeft.

Major medische centra en klinieken die behandeld gezondheid en zelfs de kroonprins, te wachten op bezoekers. In de winkels en de drogisterijen kan je de Rochester helft van de nieuwe producten zoals cosmetica-industrie, die nog niet hebben gehoord zelfs de meest geavanceerde van haar vrienden. : De verschillende masochki, tonics en creme er geen spijt van geld.

Dit is een van die zeldzame gevallen wanneer uw favoriete je niet kwalijk nemen, noch besteed aan een cent. Vreugde bij het zien van jouw helft van de rijkdom vergt veel aangename momenten en u - de meest zorgzame en attente man van de wereld.
Komt een einde tocht op Minnesota.

Ondanks het koude klimaat, het gebrek aan wereldberoemde attracties, de ziel van uw warmte. Dergelijke bekende landschappen van nationale parken en verscheen als uit een sci-fi film in Rochester, met de overgangen onder de hemel. De grootste industriele centrum - en meren in het Minneapolis en St. Paul. Gloednieuwe apparatuur en potten jam, gekocht als een geschenk.

Al deze zijn niet de meest uit de toon op het eerste gezicht dingen vredig naast elkaar in deze prachtige staat. En het onthouden van de reis, bent u al uit naar hoe u erover praten de hele familie en vrienden. Een geschenk, zorgvuldig geselecteerd voor uw huishouden, zou de beste illustratie van uw verhaal.
(C) Dalion.ua> Helpen bij het geschenk

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.