The social network

picture picture picture picture
logo

Boten Love Festival Loy Krathong in Thailand.

Ongetwijfeld, de meest romantische van alle Thaise festivals is het Loy Krathong festival. Toeristen Reizen in het land tijdens de vieringen hebben een unieke kans om alle functies van dit festival vast te leggen. Hij voorzag de nacht van de 12e volle maan, en altijd valt op november. Dit jaar is het festival zal plaatsvinden op 24 november.

Voor de eerste keer dat dit festival werd in 1863 gehouden tijdens het bewind van Rama IV. Loy Krathong - een ceremonie bedoeld om ontzag de Boeddha, met de vraag hem vliegboten uit bloemen, kaarsen en wierook gemaakt. "Loy", vertaald uit het Thai betekent "zwevende" en "Krathong" - de boot uit bananenbladeren. Brand kaars is een teken van respect aan de Boeddha, terwijl het feit van de lancering van de boot betekent dat een persoon laat gaan, samen met een schip al hun woede, wrok en andere negatieve karaktertrekken.

Dit is een soort van een manier om de ziel te zuiveren en beginnen een nieuw leven.
  Bovendien is de meerderheid van de Thaise mensen beginnen hun Krathong in de naam van de geest van rivieren en waterwegen, Mae Nam, waarvan zij geloven dat zal hen goed geluk. Deze interpretatie van de geschiedenis van Loy Krathong verbonden met de legende van Nang Nopamas, de vrouw van de oprichter van Sukkoth, Koning Ramkamhaenga.

Volgens de legende, de Loy Krathong Nopamas gelanceerd om de Mae Nam kalmeren en deden de boot voer op alle kanalen in het paleis en werd gezien haar geliefde koning. De koning was gefascineerd Nang Nopamas de rest van zijn leven en hij geloofde dat de liefde zal eeuwig zijn, als een liefdevolle paar zal een boot bij elkaar te sturen, en hij zal zo lang uit het zicht zwemmen.
  Festival Loy Krathong feest worden gehouden rond de Thailand, en in het bijzonder breed in Sukhothai, Chiang Mai en aan de oever van de Chao Phraya rivier in Bangkok.

Dit e tijdens de wedstrijden van de schoonheid, schoonheid bekroond met de titel "Koningin van Nopamas," die nog meer kruiden draagt ??bij aan de viering van het Loy Krathong festival.
www.agoda.ru

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.