The social network

picture picture picture picture
logo

Devala vakantie

1 noyabrya.Vedichesky Diwali festival gevierd in India meer dan 7000 jaar. Deze vakantiewoning is alsof een benadrukt het einde van het seizoen - het regenseizoen - en het begin van een ander - de winter. Dit is de tijd boeren en boeren geoogst, en handelaars verhoogde de zeilen te gaan in andere landen de handel na het regenseizoen.

Dit is een van de belangrijkste redenen waarom Lakshmi - Godin van voorspoed en overvloed - is geeerd op dit moment. Deze vakantie is ook gevierd in Sri Lanka, Japan, Mauritius, Thailand en Nepale.Divali gevierd (een van de legendes) ter ere van de triomfantelijke terugkeer van Rama in de meetlat Ayodhyu na zijn verbanning en overwinning op Ravana. En een andere legende worden geassocieerd met het koning-demon Bali, die zo'n tapasyu (spirituele ascese), dat de goden van de hemel begon te voelen bedreigd.

En Heer Vishnu in de vorm van een dwerg Vamana (de vijfde incarnatie van Vishnu). Demon King voerde een groot offer op de grond in de ware traditie. In dit offer hij gaf iemand alles wat hij had gevraagd. Vamana ging naar hem toe.

Bali zei dat Vamana te laat was en dat hij had bijna niets aan hem te geven. Vamana zei dat het enige wat hij wil, is iets dat van hem is in zijn drie stappen. Koning Demon ontspannen, lachte en voldaan aan het verzoek. "Dwerg" is uitgegroeid tot enorme omvang en gemeten de aarde met haar eerste stap, de tweede stap die hij mat de hemel. En dan draaien naar Bali en vroeg hem: "Waar mijn derde stap ' Bali besefte dat het was niemand minder dan de Heer, en boog zijn hoofd en vroeg voor de derde stap.

Wanneer Bali werd verslagen, de Heer ook bevrijd die welke worden gesloten in Bali, waar Lakshmi inbegrepen - de godin van de rijkdom - en Ganesha. Party Devala restBron: http://www.calend.ru

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.