The social network

picture picture picture picture
logo

Tours van Thailand. Witte tempel.

Historische Thailand rijkdom is onuitputtelijk. Het verleden van dit prachtige land prikkelt de verbeelding van de toeristen en het veroorzaken van een intens debat onder wetenschappers.
 
  Unieke erfgoed van Thailand houdt de sporen van verschillende culturen die hebben gemaakt in dit land een unieke sfeer.
Buurtbewoners houden hun heilige tradities en eeuwenoude religieuze cultuur. In Thailand zijn veel tempels gewijd aan vereerd in dit land - de grote Boeddha.
 
  En een van hen - een prachtige witte tempel.

Dit is de moderne religieuze gebouw, de originaliteit van die moeilijk te vergelijken met wat dan ook. Tours in Thailand. Witte tempel. Thailand De Witte Tempel in Thailand nog steeds niet erg bekend bij toeristen. Echter, van jaar tot jaar, heeft de fans van de originele architectuur van stroom is gestaag toegenomen.
 
  De bouw van dit bijzondere gebouw werd gestart in 1998 en blijft tot op de dag.

Creator, brein en sponsor van dit project is een van de beroemde Thaise architect, bekend om de wereld onder de naam "Thaise Salvador Dali."
 
  Volgens de auteur de beslissing om voort te bouwen op hun geld kwamen lang geleden, en de tempel is de droom en het doel van alle leven, ontworpen om de heilige Boeddhistische voorschriften te brengen aan de harten van de moderne mens.
 
  Originele en ongewone constructie is indrukwekkend.

De witte tempel is absoluut niet als een traditionele Thaise religieuze gebouwen. Te beginnen met de volledige afwezigheid van heldere kleur, ongebruikelijke vorm aan de moderne schilderkunst van het interieur.
 
  Witte tempel in Thailand helemaal niets te vergelijken, en natuurlijk, aangekomen in dit prachtige land, is getuige van de bijzondere en fascinerende structuur.
Sotnikova JP

Tours in Thailand. Witte tempel. Thailand

Fascinerend tours in Thailand hebben aangetrokken miljoenen toeristen per jaar, een van de meest interessante bezienswaardigheden van Thailand - de Witte Tempel.

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.