The social network

picture picture picture picture
logo

In Tobolsk kunnen onderdompelen in de ...

Het evenement zal een viering van de geschiedenis van de vroege Middeleeuwen, die tot doel worden - om de tijd weer te geven, was het begin van de vorming van de Russische soevereiniteit. Een gevecht met zwaarden, boogschieten wedstrijden en gooien sulits - het festival wordt het toernooi. Winnaars van de prijzen te wachten op het thema van de middeleeuwse zwaard, boog en pijlen en sulitsy. Voor de hoofdprijs zullen strijden clubs historische reconstructie van Tobolsk, Omsk, Chelyabinsk en Jekaterinenburg.

Merk op dat dit niveau van festivals worden gehouden alleen in het centrale deel van Rusland, Tyumen regio festival van de historische reconstructie wordt uitgevoerd vpervye.V als een plek voor een indrukwekkend schouwspel werd geselecteerd toeristisch complex "Abalak." Hier was gebouwd een houten sterkte, er is een item en de poorten, torens, een smederij.

In Tobolsk kunnen onderdompelen in de ... Crimea

Een van de helderste pagina's van het festival zal paar duels en, uiteraard, het bestrijden van de collectieve botsing, waarbij beide zal deelnemen meer dan vijftig deelnemers, gewapend met historische wapens. Samen met de militaire component van het festival speciaal voor het blok en alledaagse geschiedenis, ambachten, keuken, stedelijke ontwikkeling.

Kijkers kunnen zien de gereconstrueerde militaire lager.V concept van het festival is het principe van de directe betrokkenheid van de toeschouwers een evenement, contact met de deelnemers in het historische rekonstruktsii.Gosti festival zal zich testen in militaire macht, gekleed in harnas, deze heldhaftige en beheersen van de oude soort oruzhiya.Bogatyri leren nieuwkomers, zoals weven malienkolder en een zwaard te vechten damast. Een kopje mede om gegoten moed. Het behandelen van de gasten zal vorstelijk.

Iedere gast in de herberg, "White Owl" zal meisjes te ontmoeten in het Russisch sarafans en vervoerd naar de tafel en biedt een menu dat bestaat uit gerechten, opnieuw de recepten van de Russische keuken. Fijnproevers in de trofee kamer staat zal zijn om de zure room het konijn, korhoenders en fazanten, gebakken Gegrilde lam ribs, een jong varken, geroosterd aan het spit smaak. Gedurende het festival zal lopen en Crafts Fair slobodka waar u het product meester te kopen als souvenir.

Er zal ook op het display van het dagelijks leven in een middeleeuwse nederzetting - weven, weven op de planken en riet, schrijnwerk fabricage, productie en been snijden carving derevu.U bezoekers en toeristen de stad Tobolsk zal de unieke kans om een ??duik in de middeleeuwen hebben. De organisatoren beloven dat het festival zal jaarlijks worden gehouden en zal een van de helderste gebeurtenissen van event- Toerisme niet alleen in Tobolsk, en in de Tyumen regio.
Nina Leonidov.

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.