The social network

picture picture picture picture
logo

Gewoon voor de lol - zoals de Bahama's!

Waarom ben ik zo wilde naar de Bahama's? Hmm, interessante vraag. Allereerst ben ik er nog nooit geweest, dus zeker moeten zijn stempel te maken. Zoals ze zeggen, goed, waar we niet. Ten tweede, na de vakantie en weer aan het werk op de kwestie van collega's, 'Waar was je?' Ik wilde altijd al terloops antwoorden dat, nou ja, niet bier drinken en rondhangen ... in de Bahama's! Cool? Reken maar!

Voor de meeste mensen een fundamenteel verschil tussen de Bahama's, de Seychellen, Malediven en Hawaii niet. Ik maak geen ruzie, dit is overal groot. Echter, het verschil is er nog steeds.

De Bahama's zijn beroemd om, vooral, onderwater jagen en duiken (2000 koraalriffen voor u klaar!). De lokale wateren zijn rijk aan diverse zeevissen en schaaldieren en weekdieren. Voeg daar een warm klimaat, zandstranden en ongerepte kustwateren en een echt paradijs op aarde te krijgen!
  Dit moet uitsluitend uit de zee en onderwater wezens gaan, net als in die behoren tot de archipel eilanden 700 (overigens een slechts bewoond 30) van de rivier zijn vrijwel afwezig, en de vegetatie behoorlijk slecht.

Hetzelfde geldt voor dieren - meestal vogels overheersen hier.
  Van school, verbeeldde ik mezelf op het strand in deze rustige hoek van de Atlantische Oceaan - momenteel liggen op het zand, nippen, zeg, een mojito, de buurt van een mooi meisje (ja, in de 6e klas Ik ben gekomen om soortgelijke gedachten in zijn hoofd), zacht stralende zon, rustig, we kunnen zeggen ubayukivayusche "spelen" op de golven ... In het algemeen was het een jongensdroom! En ik ging naar deze droom zo veel als 10 jaar.

By the way, de Bahama's - de staat. Bovendien, het eerste middel van de Nieuwe Wereld, waar de beroemde Christopher Columbus opende, was een van de eilanden van de archipel. Dus, oom, Columbus niet als eerste Amerika ontdekte, en de Bahamas!
  Onder de bevolking wordt gedomineerd door Negros en mulatten.

En als je besluit om hier te wonen, dan moet je het Engels, dat is de officiele taal van de eilanden, leren als een van de godsdiensten te nemen, waaronder er zelfs voodoo. Over geld hier in de loop van de dollar, alleen lokale - Bahamaanse gebonden aan de Twin Cities - American. Speel in de Bahama's - geen goedkope plezier. Ja, en goed daar heen te gaan.

Dit is niet een Turkije druk op de weg voor een paar uur. Maar het is het waard, geloof me! Hoe weet ik dat? Want ik was er!

Ja, een droom die uitkomt idioot. Maar waarom een ??idioot - is slecht droom? Iemand droomt over de auto, iemand die op het geven van iemand die een carriere, en ik - op vakantie van uw dromen. En ik heb het.
  Maakt niet uit wat de droom - de belangrijkste ding dat mensen zochten.

Dit is een doel, een incentive, en nadat ving de felbegeerde, een nieuw doel en het zo goed als de vorige te volgen. Dat is hoe de man, en ik denk dat dit juist is. Dat is de reden waarom de volgende keer wil ik naar Malediven.

En waarom niet?
  http://bahamas.co.ua

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.