The social network

picture picture picture picture
logo

Pearl Paradise

"De Bloem van de Indische Oceaan," is zo genoemd later Malediven beroemde ontdekkingsreiziger Marco Polo en Ibn Batuta - Arabisch reiziger, bezocht bijna alle landen van Azie en de Middellandse Zee tot de Chinese Zee, oostkust van Afrika, Soedan, noordkust van Afrika en Spanje, waaronder vele eilanden van de Indische Oceaan - beschouwd als een van de Malediven Wonders of the World. Het zand is er echt wit, de zee - de kleuren van de Iraanse turkoois, en vis, scharrelen tussen het koraal - alle kleuren van de regenboog.

Stel je eens voor de foto ... Malediven - een bijzondere plek!

De belangrijkste attractie van deze hoek van onze planeet - de oceaan en alles wat daarmee samenhangt: de onderwaterwereld, vissen, romantische wandelingen op de oceaan, eiland excursies naar de lokale dorpen, verlaten eilanden.

In de Malediven een ongewoon rijke historie. De eerste kolonisten in de archipel waren inwoners van India en Sri Lanka.

Dit heeft invloed op de ontwikkeling van de cultuur en tradities van de Malediven. Geschiedenis van de Malediven is verstoken van bloedige veldslagen en dramatische wendingen. Sinds het begin van X eeuw op het eiland genoot grote populariteit onder de Arabische reizigers vanwege de gunstige geografische ligging.

In de zeventiende eeuw, het eiland wordt regelmatig bezocht door piraten, die werden aangetrokken door de bescheiden rijkdom Male - de enige stad in de Malediven. Om te stoppen met ongewenste reizen, Malediven een beroep op de Nederlandse autoriteiten in Ceylon. De Nederlandse, en dan vervangen ze Britten, regeerde de Malediven, verstandige, en lokale bedrijven niet in te grijpen.

Dus, reizen naar de Malediven zullen van belang zijn voor alle fans van de historische tijdperk van koloniale veroveringen licht en piraten romantiek - roestige geweren kolonisten nog steeds sieren de kusten van de eilanden van de Malediven archipel.

Laten we een paar opties die je geluk hebt mensen die hebben bezocht dit paradijs, kunt u brengen naar het geheugen van zichzelf, hun familie en vrienden.

De meeste van de winkels gericht op toeristen, de verkoop van handwerk en souvenirs.

De meest voorkomende - zijn de producten van de zee, schelpen en schelpen zelf, haaien en dolfijnen kaken en tanden, kaders en albums van palmbladeren, maskers en schilderijen in met de opvattingen van het eiland, evenals de cijfers van zeedieren, gesneden uit hout, plastic flesjes met een witte fijne koraalzand. Kijkend naar dit alles, vergeet niet dat je jezelf niet kunt diepere rijkdom, zoals zwart koraal te krijgen, Shell zeeschildpadden en andere items uit de zeebodem.

Om het in de winkel om het te kopen dan om een ??probleem met de grensautoriteiten hebben.

Voor degenen die liever de exotische souvenirs kan tonkopletenye rieten matten, houten kisten, riet bedekt met rode, zwarte en gele vernis, manden gevlochten van palmbladeren en kokosolie worden gekocht. De lokale meester vakkundig omgaan met alle natuurlijke materialen aan hen verstrekt pearly eiland.

Hun werk is vertegenwoordigd met kleurrijke vissen en roggen, gesneden uit koraal, met stro matten met geometrisch ontwerp van de gedempte natuurlijke kleuren, het bereiken van de grootte van de grote tapijten, gelakt dozen met gele, groene en rode kleuren, kleurrijke vazen ??en andere items die te brengen in uw huis of uw geliefden thuis hint in de badplaats.

Nog steeds, als een optie, overweeg dan de decoraties, sieraden en sieraden.

Werken met goud en zilver behoort tot de traditionele ambachten op deze eilanden, zodat je zelf kunt u en geliefden gemaakt van edele metalen, zoals het gezegde luidt, "met de hand gemaakt," wat gebeurt er zeker, een klein beetje goedkoper en je kan zeggen: 'exclusieve ".

Ook, zoals geschenken en souvenirs kunt u zorgen voor een verscheidenheid van Malediven huishoudelijke gebruiksvoorwerpen, maakte daar de ambachtslieden: de beker van de kokospalm blad manden, gebeeldhouwd voetstuk voor de boeken.

Neem een ??duik in deze 'bloem van de Indische Oceaan ": hij vertelt je wat je kunt lenen van de rijkdom. Luister naar zijn woorden en toont dan, hier gebracht, indien gewenst, uw stad het dichtst bij het innerlijk leven van de visserij dorpen: het hele jaar door kunt u de sfeer van Pearl Paradise te genieten. Geniet van Home!

prachtige geschenken!
(C) Dalion.ua> Helpen bij het geschenk

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.