The social network

picture picture picture picture
logo

Vakantie in de Malediven - is een realiteit ...

Je wilt een goede onderbreking van het werk en podnabratsya krachten, maar weet niet welke van de vele Resorts om uit te kiezen? Ik raad u aan het paradijs vakantie in de Malediven. Deze vakantie zal een van de meest memorabele en daardoor bijzonder mooie ervaringen in je leven. Voordat je gaat op vakantie, moet u de meest belangrijke functies en informatie over het resort, waar je naartoe gaat om uw vakantie door te brengen te leren kennen. Vooral als het resort behoort tot de categorie van exotische.

En dus, zoals reeds vermeld, de Malediven - is een schilderachtig placer ostrovovv Indische Oceaan. Deze archipel bestaat uit kleine koraalriffen, die, als u gelooft allerlei naslagwerken, bijna tweeduizend. Atollen zijn heel petite. Bewoond van hen slechts iets meer dan twee honderd en leefgebied vakantiegangers - Malediven hotels - gelegen op slechts zevenenzeventig eilanden. Bovendien, elk hotel is op een apart eiland.

Het resort eiland is erg populair onder de reizen uit de hele wereld. Unieke natuurlijke hulpbronnen, kleurrijke flora en fauna, voor honderden jaren trok mensen uit vele verschillende landen en continenten.
Het klimaat hier is een warme equatoriale. Het is het beste om te komen rest om de Maldiven in de late herfst, goed, en natuurlijk, de hele winter en het vroege voorjaar, als de late lente tot midden herfst hier, treedt in werking de zogenaamde moesson periode en er zijn eindeloze regen.

Hoewel de regen niet blijven hangen lang, en de watertemperatuur hier nooit lager is dan de zevenentwintig graden Celsius. De gemiddelde jaarlijkse temperatuur bleef stabiel op ongeveer achtentwintig - Tweeendertig graden Celsius voor hetzelfde. Vakantie op de Malediven - is een realiteit ... Malediven In de Malediven, waar iets meer dan tweehonderdduizend inwoners.

Maldiven - is gemengd ras, die plaatsvond op de lokale bewoners van het naburige eiland Ceylon - het huidige Sri Lanka, India, en de meeste Arabische landen. Een gemeenschappelijk geloof in de Malediven - is de Islam.
Als u besluit te gaan naar de Malediven, moet u pobespokoytes beschikbaarheid in uw koffer licht helder kleding, moet u de zonnebril en creme tegen zonnebrand.

Op het strand activiteit van de zon is bijna geen zin, maar in verschillende excursies kon je gezicht ernstige schade als gevolg van de actieve invloed van de warme Maldivische zon Hoeden - zijn vereist.
De nationale munteenheid van de eilanden - Maldiven Rufiyaa, maar komt vaker voor onder toeristen berekend in dollars.

Met voldoende hoeveelheid Amerikaanse munt, kunt u rekenen op alle aankopen. Er is slechts een "maar" - het zal veel duurder omdat de dollar op de Malediven kunstmatig laag.
U maakt een grote fout als je niet krijgt Maldivische souvenirs die u herinneren aan alle mooie momenten van een onvergetelijke vakantie.

Een van de meest voorkomende souvenir haai kaken en tal van oceanische souvenirs, waaronder schelpen. Maar het meest opvallende souvenir van een unieke reeks miniaturen - kopieen van de grootste eilanden van de Malediven. Deze set helpt u niet alleen aan vrienden en familie te vertellen, waar je vakantie, maar ook om te laten zien hen het bewijs dat het heel belangrijk is.

De enige drie verbod opgelegd door de plaatselijke bewoners tegen de bezoekers van het eiland staat - de invoer van alcohol, naaktheid, het verzamelen van koralen. Ik wil graag geloven dat een dergelijke vorderingen niet zal interfereren met uw rust eerste klasse op de eilanden van de Indische Oceaan.
vakantie in de Malediven

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.