The social network

picture picture picture picture
logo

Nieuw immigratiebeleid in Maleisie

Programma MM2H open voor alle mogelijkheden van het verblijf in Maleisie voor onbepaalde tijd, met behoud van hun oorspronkelijke nationaliteit.
Programma op lange termijn verblijf in Maleisie - "Maleisie - My Second Home" (MM2N) - Ontwikkeld en onderhouden door de regering van Maleisie. MM2H is beschikbaar voor alle familie, en legt geen beperkingen op de nationale, religieuze, geslacht of leeftijd.

Company «Milleneo (MM2H)» zullen u voorzien van diensten voor eigendomsverwerving, het verkrijgen van een permanente verblijfs-en verblijfsvergunning in Maleisie. Help met documenten.
Reizen per boot - een nieuwe service voor de toeristen in Maleisie

Bezoekers Travel in Malakka, Maleisie, kan nu even tijd spenderen op een luxe jacht, genieten van de oceaan vlaktes en exquise gerechten. Yacht "Lili Marleen" lengte 76,62 m behoort tot de chief executive «Halim Mazmin Group». Tijdens een reis, kan dit jacht biedt plaats aan 50 passagiers.
Volgens de eigenaar van het jacht, is een echt drijvend hotel, aan boord waarvan iedereen kan genieten van een heerlijk diner. Daarnaast kan de boot worden ingehuurd om te voeren aan boord van de festiviteiten.

Exclusief resort in de Maleisie De nieuwe luxe ekokurort Gayana Eco Resort opent op het eiland Pulau Gaya buurt van het eiland Borneo in Maleisie. Vakantiewoningen complex omvat een hotel en villa's aan de kust.
Het hotel beschikt over 44 suites met uitzicht op zee.

Elk van hen is uitgerust met een bed kingsayz, een bar en een plasma-tv met een dvd-speler.
Gasten in de villa's die Mangrove en Ocean View, biedt met zijn eigen boot helling, biedt het hotel een bijzondere service: ontbijt speciale boot levert direct naar het balkon.
Voor actieve recreatie kunnen kiezen tussen wandelen in de jungle, boottochten en duiken, schrijft Asia Travel Tips.

Luxe lovers Home aangeboden koele handdoeken met de geur van citroengras, service, schoonmaak zonnebril, een kleine spa-centrum met traditionele Indonesische behandelingen en heerlijke visgerechten in het restaurant.
Pulau Gaya - de grootste van de vijf eilanden die samen het Nationaal Park eiland Abdul Rahman (Tunku Abdul Rahman Marine Park).

In de omgeving is het Centrum voor de studie van Mariene Biologie - Mariene Ecologie Research Centre, bezighoudt met de problematiek van de conservering van een uniek koraalrif aquarium in zijn ingediend zee flora en fauna.
De informatie die firma "Milleneo (MM2H)" www.milleneo.my
Welkom naar Maleisie!

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.