The social network

picture picture picture picture
logo

Panama

Panama City - de stad op het kruispunt van het paradijs mira.Istinny 21 eeuw - het land, het verbinden van de twee continenten door middel van een kanaal dat al lang genoemd de ". Achtste Wereldwonder 'Een land, twee oceanen en miljoen van mogelijkheden Panama heeft een internationale luchthaven 17 km van het stadscentrum, dat dienst doet meer dan 35 passagiers luchtvaartmaatschappijen en sluit Panama naar de grote steden in de wereld. Panama heeft vijf poorten, uitgerust met moderne handling apparatuur, maar ook als 's werelds grootste winkelcentrum van directories flot.Turisticheskie zetten Panama in de eerste plaats in ratings tussen de landen van Latijns-Amerika om een ??aantal redenen: een unieke plek om te wandelen de prachtige klimaat, de rijke flora en fauna, prachtige stranden, een hoge levensstandaard en betaalbare woning.

Dit alles maakt van Panama een ideale plek voor investeringen en om te overwegen de oprichting van een tweede huis in deze strane.GRAZhDANSTVOOdnoy van de meest aantrekkelijke mogelijkheden voor buitenlandse ondernemers is het feit dat de Panamese overheid heeft een uitzonderlijk gunstige juridische klimaat voor buitenlandse investeerders gemaakt . Er is een nationaal programma waar sprake is van een directe kans om Panama paspoort, waardoor toegang tot de Schengenruimte dogovorastanovitsya . de financiele hoofdstad van Latijns-Ameriki overwogen.

Meer dan 100 banken hebben hun predstaviteltva in Panama City. Ondernemers over de hele wereld worden aangetrokken om de status van Panama offshore-zone en de Panamese wetten ter bescherming van eigendom en prive-eigendom.

Ook in Panama, de grootste in het noordelijk halfrond en de op een na grootste vrijhandelszone, de zogenaamde Free Zone Kolumbovskaya, gelegen aan de ingang van het Panama-kanaal van de Atlantische Oceaan okeana.NEDVIZhIMOSTUzhe het feit dat veel beroemde mensen in Hollywood (Angelina Jolie, Pete Brett), grote zakenlieden en politici zijn het kopen van onroerend goed in Panama, Panama zei dat vandaag de dag is een van de beste plaatsen om! Panama investeren in Latijns-Amerikaanse landen, zoals Zwitserland Evropy.Krupnye bouwbedrijven in de VS en Europa begonnen met een echte strijd om de contracten voor de bouw in Panama City te krijgen. Op dit moment in de hoofdstad door een aantal grote projecten in de woningbouw topklasse, zoals de Trump Ocean Club Pacific Village, Revolution, Yoo door Starck, Isla Viveros (een prive-eiland voor de eksluzivnoy publiek).

Dit is een high-class behuizing is snel verkocht, zelfs in de eerste fase van de bouw: Voorafgaand aan fundamenta.Predpolagaetsya enorme toestroom van niet alleen de investeerders, maar ook een nieuwe generatie van e-commerce specialisten en treyderov die Panama zien als een mogelijke plaats van verblijf en biznesa.Takie bladwijzer conglomeraten, zoals Hewlett Packard, Proctor & Gamble bewegen hun bijkantoren in Panama. Vandaag de dag zijn de handel hotel in Panama City overvol. De prijzen voor de levering van huurwoningen steeg met meer dan twee keer.

En de boom is net begonnen! KLIMAAT Panama is gevestigd in Midden-Amerika, ten oosten van Costa Rica en, in tegenstelling tot haar geografische buren, zijn niet onderworpen aan orkanen en aardbevingen. In Panama zijn er diverse lagen van het klimaat, varierend van het koele klimaat van de heuvels die eindigen met een warm klimaat prachtige stranden Atlantische en Stille Oceaan en de tropische jungle.

In de regel, in de dalen van de temperatuur blijft constant gedurende het jaar met het hoogste cijfer tot 33 en laag 24 graden Celsius. In de bergen is de temperatuur koeler. Vocht op de Caribische kant van het land, boven, met minder neerslag aan de Pacifische kust, waar de kust van Playa Blanka.TURIZMZhivopisnoe Stille en de Atlantische oceaan trekt een groot aantal toeristen.

Mijlen van de stranden schoon gekocht door wereldberoemde bedrijven die dit luxe en exclusieve resorts te creeren. In Panama zijn er 3.000 groene eilanden. Slechts een paar van hen behoren toe aan particuliere eigenaren of bedrijven. De rest staan ??onder bescherming van staatswege en zal nooit worden omgezet in particuliere handen.

Een van deze prive-eilanden is Isla Viveros, die een 15-minuten durende vlucht vanuit Panama City. Franse conglomeraat gelanceerd op Isla Viveros exclusieve project voor de bouw van internationale ondernemers en investeerders die willen percelen grond met uitzicht op de Stille Oceaan aan te schaffen. Van de overheid in Panama, gericht op het stimuleren op lange termijn buitenlandse investeringen.

Er is geen noodzaak om extra vergunningen en certificaten gehouden zatrudnirelnye byurokratichesikie registratie te geven. In de straten van Panama City kan men zien tekenen van vrijwel elk bedrijf waar u vertrouwd grote steden in Amerika en Europa. De wet op de stabiliteit van de investeringen, aangenomen in 1998, beschermt buitenlandse investeerders van elke wijziging in de belasting-en arbeidswetgeving voor maximaal tien jaar vanaf de datum van inschrijving van de investeringen.

Dit is de reden waarom grote bedrijven als Federal Express, DHL, Sears, Price Costco, Kansas City Southern Railways, Continental, American Airlines en vele anderen met succes zaken te doen in Panama. Er zijn ook een aantal speciale privileges aan buitenlandse investeerders of die van plan zich te vestigen in Panama en het creeren van in dit land hun tweede huis: ? vrijstelling van de onroerende voorheffing voor de komende 15 jaar; ? vrijstelling van belasting op buitenlandse dohod.Dollar Verenigde Staten, de officiele munt is de Panamese economie svoebraznoy bescherming tegen de wereld schokken (de Aziatische monetaire crisis van 1998 vrijwel geen effect op de Panamese economie). Door de dalende waarde van de dollar de waarde van onroerend goed in Panama wordt steeds aantrekkelijker voor buitenlandse investeerders investorov.Nadezhnost altijd voorwaarde dat de economische gezondheid staat.

Panamese economie is odnoy van de meest stabiele. De economische groei in 2004 was 4,6% in 2005 - 6%. Aangenomen wordt dat de investeringen in de $ 8 miljard, bedoeld om Panamsogo kanaal uit te breiden is nog meer effect op de verdere economische groei.

De grootste Braziliaanse bedrijf won een aanbesteding voor de belangrijkste waterkant van Panama, een van de meest prestigieuze locaties in Panama City uit te breiden. . ? 189,5 miljoen geinvesteerd in de uitbreiding van de belangrijkste promenade van Panama City, Balbua Avenue. ? 284 miljoen zal worden geinvesteerd door Japanse bedrijf om schoon te maken de Golf van Panama. Een van de belangrijkste redenen voor de instroom van buitenlandse investeringen is een factor in de wereldwijde economische vertraging in Noord-Amerika en Europa.

Segdnyashnee dynamische toestand van de economie van Panama zeker een positieve invloed op de vastgoedmarkt in Panama. NEDVIZhIMOSTUzhe het feit dat veel Hollywood-beroemdheden (Angelina Jolie, Pete Brett), grote zakenlieden en politici zijn onroerend goed in Panama te kopen, zei dat Panama is vandaag een van de beste plaatsen om! Panama voor de Latijns-Amerikaanse landen, zoals Zwitserland investeren voor Evropy.Krupnye bouwbedrijven in de VS en Europa begonnen met een echte strijd om contracten voor de bouw in Panama City te krijgen.

Op dit moment, in de hoofdstad door een aantal grote projecten voor de huisvesting van de extra klasse, zoals de Trump Ocean Club Pacific Village, Revolution, Yoo door Starck, Isla Viveros (een prive-eiland voor de eksluzivnoy publiek). Deze hoge kwaliteit van de woningen snel uitverkocht, zelfs in de eerste fase van de bouw: Voorafgaand aan fundamenta.Predpolagaetsya enorme toestroom van niet alleen de investeerders bladwijzer, maar ook een nieuwe generatie van e-commerce specialisten en treyderov die Panama zien als een mogelijke plaats van verblijf en biznesa.Takie conglomeraten, zoals Hewlet Packard, Proctor & Gamble bewegen hun bijkantoren in Panama.

Vandaag in Panama City hotel handel overvol. De prijzen voor de levering van huurwoningen steeg met meer dan twee keer. En de boom is net begonnen! KLIMAAT Panama is gevestigd in Midden-Amerika, ten oosten van Costa Rica en, in tegenstelling tot haar geografische buren, zijn niet onderworpen aan orkanen en aardbevingen.

In Panama, er zijn verschillende lagen van het klimaat, varierend van het koele klimaat van de heuvels die eindigen met een warm klimaat prachtige stranden Atlantische en Stille Oceaan en de tropische jungle. In de regel, in de dalen van de temperatuur blijft constant gedurende het jaar met het hoogste cijfer tot 33 en laag 24 graden Celsius. In de bergen is de temperatuur koeler.

Vocht, aan de Caribische kant van het land, boven, met minder neerslag aan de Pacifische kust, waar de Playa Blanca.TURIZMZhivopisnoe kusten van de Stille Oceaan en de Atlantische Oceaan, trekt een groot aantal toeristen. Mijlen van stranden schoon gekocht door wereldberoemde bedrijven die dit luxe en exclusieve resorts te creeren. In Panama zijn er 3.000 groene eilanden.

Slechts een paar van hen behoren toe aan particuliere eigenaren of bedrijven. De rest staan ??onder bescherming van staatswege en zal nooit worden omgezet in particuliere handen. Een van deze prive-eilanden is Isla Viveros, die een 15-minuten durende vlucht vanuit Panama City.

Franse conglomeraat gelanceerd op Isla Viveros exclusieve project voor de bouw van internationale ondernemers en investeerders die willen percelen grond met uitzicht op de Stille Oceaan aan te schaffen. Op het eiland zal worden gebouwd luchthaven, golf club, jachtclub, een winkelcentrum met bekende mode-ontwerpers, restaurants, hotel en twee high-rise wooncomplexen (appartementen).

Niet ver van dit eiland is er een wereldberoemde plek voor liefhebbers van vissen, die vaak internationale wedstrijden te organiseren. Op een eiland niet ver van de beroemde overdracht Viveros verwijderd Survivors. In Panama, vliegt dagelijks van Miami, New York, Los Angeles, Houston, Atlanta, Noord-Amerika en het Caribisch gebied.

Reizen naar Panama vanaf Miami, duurde twee en een half uur. Grote cruisemaatschappijen luchtvaartmaatschappijen hebben geen gebrek aan toeristen die rest in Paname.Vsemirno beroemde Pinkerton Agency heeft toegewezen aan de hoogste categorie van Panama cijfer op het toerisme veiligheid. De stabiliteit van de overheid is altijd al een kenmerk van dit land.

De lokale bevolking beschouwt toeristen en buitenlandse investeerders als een vriendelijke lokale economische ontwikkeling. De criminaliteit in Panama, in vergelijking met andere landen in Centraal-en Zuid-Ameriki, zeer laag. Het geeft het recht om de naam van de Amerikaanse Panama Shveytsariey.Zhurnal De Amerikaanse Vereniging van Gepensioneerden heeft Panama in een rij met vier zitplaatsen voor een erkende best verblijf in het buitenland.

Als je een droom om een ??tropisch paradijs met belopeschanym strand, prachtige landschappen en rijke verscheidenheid aan levensvormen, allerlei gunstige voorwaarden te vinden voor een comfortabel verblijf, vriendelijk en behulpzaam bevolking. Panama - dit is uw bestemming.
Business Club http://magnat.su/
Yampolskaya Mila http://magnat.su/?neworldrealty

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.