The social network

picture picture picture picture
logo

Alle wegen leiden naar ...

Rome - een stad van dromen. Elk gebouw, elke straat is de sfeer. Wandelen rond de stad, kunt u struikelen op een oude toren, waarvan ten minste een duizend jaar. Het werd gesticht in 753 v. Chr. Oe. Rome - een schat aan wereldcultuur, het hart van het katholicisme. De lucht verzadigd met de grootsheid en de kracht van het Romeinse Rijk. Wat te doen op elke vierkante centimeter.

Voor het bestuderen van de stad kan worden voor de maand. Maar de tour pakketten die we meestal beperken van het aantal dagen. Wat we niet kunnen kijken naar deze prachtige stad: St. Peter's ligt ten westen van het centrum van Rome in het Vaticaan. De afmetingen van de kathedraal onthutsend.

Het heeft een oppervlakte van 22.067 vierkante meter. St. Peter's Basiliek was de grootste christelijke kerk in de wereld (in 1990 overtrof de kathedraal in de hoofdstad van Ivoorkust-Afrikaanse Staten). St. Peter's Basiliek eeuwen versierde de uitstaande meesters: Giotto, Bernini, Mikeladndzhelo, Guglielmo della Porta, Thorvaldsen.

Dit is de kathedraal geschreven volumes van boeken. Eigendom van het Vaticaan - Sixtijnse Kapel. Dit is een uitstekende werk van de Renaissance. De muren van deze schat geschilderd door Botticelli, Pinturicchio, Mikeladzhelo. Area Spanje en de Spaanse Trappen - is een van de mooiste plekken in Rome. De grote trap met 1726 biedt een prachtig uitzicht, vooral in het uur van de zonsondergang.

Het gebied kreeg zijn naam omdat het is gelegen aan de Spaanse ambassade. In het centrum fontein Barkachcha, water stroomt in een drassige boot. De meest bekende wrak van de wereld is ook in Rome - het Colosseum het. Oorspronkelijk was het een circus, waar waren de gladiatoren en marcheerde presentatie met wilde dieren. 1750 Coliseum vervangen steengroeve Romeinen: Vanaf de marmeren platen en travertijn blokken bouwde een groot deel van de stad van de meesterwerken.

Over het Colosseum is de meest grote triomfboog in de geschiedenis van Rome Boog van Constantijn. De Pantheon - tempel gewijd aan alle goden van een uniek tweeledig: het lijkt onmogelijk en dat in 27 voor Christus was het mogelijk om een ??tempel te bouwen, en dat hij bij ons kwam niet vernietigd. De lijst die u wilt gaan op en op. Dit is een "stad op zeven heuvels."

Dit is de "Eeuwige Stad". In Rome, alle wegen leiden.
Bron: LakeComoServices

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.