The social network

picture picture picture picture
logo

Antigua - het eiland van de eeuwige zomer!

Hoe af te raken van de herfst-winter depressie en weer voelen de zachte warmte van de zon? Mensen hebben nog niet uitgevonden een betere manier dan rest op exotische resorts. Meet Antigua - eiland van de eeuwige zomer, de stranden, die kan worden veranderd elke dag, de weelderige tropen en de vele , historische en culturele attracties! Antigua - eiland van de eeuwige zomer! panama

Wintervakantie in Antigua - een Reizen eens in de twee staten. De eerste is een oude eiland. Op de laatste grote piraat Antigua blijkt uit de talrijke historische monumenten, oude herenhuizen en katholieke kerken hier bouwde de eerste kolonisten in de 16e eeuw.
  Antigua vandaag - een land van luxe en de zon, vuur-festivals en carnavals.

Er is geen drukte en dagelijkse beslommeringen in de gebruikelijke zin. Antigua bevrijdt je van de eentonigheid van het dagelijks leven en geeft een geweldige sfeer, kracht en verlangen om te vluchten naar de zon, wijd open armen.
  Antigua - de wetgever carnaval mode.

Bezoek de stad Old Road, Liberta, Freetown en Uillikis te voelen in een van de lokale festivals en kleurrijke show, die hier bijna elke week.
  De aard van het eiland Antigua heeft een van de beste plaatsen voor de behandeling. Hotels in Antigua hebben uitstekende SPA-centra, sportscholen en massageruimtes.
  Kust van Antigua is perfect voor actieve recreatie - vissen, surfen, duiken, snorkelen.

De hoogste bergen van het land - Boggy, Montserrat en de Soufriere Hills zijn een geweldige plek voor trekking en wandelen in de spannende wereld van de bergen bossen, rivieren en spectaculaire landschappen.
  Codrington is de enige stad in het naburige eiland Barbuda beroemde oude Spaanse kathedraal, die werd ook een podium voor bands Antigua pan-drums.
  Waar te gaan of gewoon toeristen op zoek naar de originele richtingen, vaak zonder het te merken dit kleine eiland in het midden van de Caribische Zee.

Een rondleiding in Antigua de moeite waard zijn tijdens de koude winter om hier terug te komen en de levengevende warmte van de zomer voelen!
Antigua, Antigua vakantie, vakantie in Antigua

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.