The social network

picture picture picture picture
logo

Classic Zwitserland -. Luzern

Je kunt zeggen dat de Luzern - is de essentie van Zwitserland, omdat hier het beste dat is in ons land, op een plaats, namelijk de stad, het meer en de bergen. Wat u ook verwacht van een stad, je gewoon niet razocharuet.Modny butikLyutsern - een geweldige plek om te winkelen. Het charmante oude stadscentrum - een enorme keuze aan winkels en boetieks voor elke smaak, dit is een typisch Zwitserse producten zoals chocolade, exclusieve horloges en sieraden merken en fashion kleding en mode-accessoires.

Winkelen in Luzern - een waar genoegen, de oude stad, een voetgangersgebied, en alle winkels dicht op elkaar druga.Gorod festivaleyLyutsern - dit is de Zwitserse stad van festivals, zoals het was en blijft het toneel van een eclectische mix van culturele en muzikale evenementen. Het hart klopt op de muziek van Luzern en de muziek, en altijd is geweest, een wereldberoemde musici, dirigenten en orkesten zijn warm welkom.

De beroemde Lucerne Festival biedt concerten gedurende het hele jaar in indrukwekkende KKL Luzern (Cultuur en het zakelijke centrum van Luzern), gecreeerd door de Franse architect Jean Nouvel, is een van de parels in de kroon Lyutserna.Kulinarny LyutsernPlodorodny, productieve regio, gelegen aan het Vierwoudstedenmeer - plaats waar het is uitgevonden door een traditioneel gerecht van pasta en aardappelen źAlpenmagronen╗. Maar dit is natuurlijk niet alles.

Creatieve mensen in Centraal-Zwitserland, hebben veranderd de stad in zijn kostbare de metropool van de gastronomie 'must om te bezoeken ". Pas aan het Luzern veel plaatsen, "haute cuisine", en onder hen, 16 restaurants, onder te verdelen over zichzelf 250 punten Gault Millau.Chto posmotretMuzey vervoer - een enorme collectie van de locomotieven, vliegtuigen, fietsen, auto's en andere modellen met betrekking tot de geschiedenis van het transport. Kapellbrucke - de kaart van de stad. De eerste helft van de 14e eeuw.

In de eerste helft van de 17e eeuw waren er geschilderd van de onder potolkom.Pamyatnik "Dying Leeuw" - een van de meest beroemde van de wereld. Hij werd gesneden in de rots ter nagedachtenis aan de heldhaftige dood van de Zwitserse gvardeytsev.Eto slechts enkele van de bezienswaardigheden. Van Luzern, kunt u ook terecht op excursie naar de bergen van Riga, Titlis, Pilatus.

Er is altijd genoeg om uit te kiezen!
Galla Travel - alle van Zwitserland

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.