The social network

picture picture picture picture
logo

Denk na over rust in de Krim bij voorbaat!

Om elk geval is een succes en heeft geprofiteerd niet, frustratie, moet vooraf worden gepland. Dit geldt niet alleen voor activiteiten in verband met zakelijke, maar ook om uw eigen huis. Dus, niet had moeten worden uitgesteld zaken met betrekking tot uw reis, het is beter om het te doen voor een paar maanden voor de geplande vakantie.

Heel vaak, de wens dat de meeste mensen zijn vrij gelijkaardig. Dit kan worden toegeschreven aan de rest in de Krim. Hier is een voorbeeld van een gebeurtenis die wordt herhaald van jaar tot jaar: aantal mensen die bereid zijn om uw vakantie door te brengen in Yalta in juli - augustus, maar nog steeds in een comfortabel hotel vlakbij de zee en de stad de waterkant - veel meer dan het aantal van die begeerde plaatsen van het paradijs.

Natuurlijk kunt u altijd jezelf de juiste plaats en op een ander hotel in een ander resort, maar toch, dit is - niet een plek waar je graag tijd doorbrengen met dierbaren in het resort, waar voorheen de bestudeerde het voorstel gepubliceerd in de Internet advertenties of referenties. Zelfs als u vindt, bij aankomst in de Krim, zoals een hotel nabij het strand met een welkom, waarschijnlijk de prijs die het kost u veel meer dan je geleerd hebt in eerdere voorstellen.

Helaas, de markt dicteert zijn, nog steeds de wetten van vraag en aanbod is nog niet geannuleerd. Uitverkocht de eerste plaats in het hotel het meest geschikt om de relatie "prijs-kwaliteit", en dan - wat is links. Zo is, zou dat meer vertrouwen op zijn vakantie te voelen in de Krim, en niet teleurgesteld door de keuze van wat dat is, niet waar je wilt - boek plaatsen in hotels en pensions van te voren, totdat het wordt voor u gedaan nog veel meer!

Hotels en resorts in de Krim zijn verschillend beleid op het merendeel van de spa-faciliteiten bronirovaniya.Dlya vrij te krijgen kortingen op toekomstige gasten bij de kamerprijs inbegrepen per kamer per nacht en 10-20% van het bedrag voor de gehele periode (veel hangt af van het seizoen en aantal dagen). Een klein deel van de resorts moet een voorschot van 40 tot 50% van de totale kosten van levensonderhoud.

Sommige bedrijven spa bereik van een boeking voor je kamer alleen als de volle 100% betaling van hun toekomstige diensten en hun behoeften kan eenvoudig worden verklaard - relatief lage prijzen en grote vraag naar plaatsen, ze werken onder het motto "wil niet betalen - niet, deze plaatsen zullen worden gekocht door anderen," natuurlijk geldt dit voor het zomerseizoen.
Als je gaat naar de Krim te gaan in de late herfst, winter of het vroege voorjaar, want je kunt vrije ruimte te consolideren zonder betaling.

In de regel, dit keer in hotels veel lege stoelen, maar toch bent u in gevaar. Heel vaak, in deze tijd van het jaar, de spa biedt een scala aan zakelijke evenementen, seminars - en je er niets wordt niet ondersteund door "geboekt" een plek met uitzicht op de zee kan verkopen. Denk aan rust in de Krim bij voorbaat! Verwacht niet dat je zal wachten op geen enkele betaling voor het nieuwe jaar, Meivakantie, of in juli-augustus, bijna - is uitgesloten.

Dus de beste manier om van uw vakantie in de Krim, alles wat je wilt - dit boek van te voren nu, waardoor het een klein deel van zijn kostbare tijd, zal worden gecompenseerd tijdens de feestdagen.
Alexander Pyhtin, http://crimean.info

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.