The social network

picture picture picture picture
logo

Feodosiya - door God gegeven. Persoonlijke indrukken

In Theodosius I rest 2-voudig Eilanden: in 2005, en in 2006. Impressies van hun vakantie, wil ik met u delen. In dit artikel heb ik ook uitleggen dat het nu een interessant kijkje te bezoeken of de stad-Resort, ik zal een aantal aanbevelingen, die je natuurlijk kunt pomogut.Dobratsya in Feodosia aantal manieren. De meest gunstige bekijken voor de toeristen - dit is per spoor.

Meestal in de zomer verschillende steden toegestaan ??door trein naar Theodosia, want die stad is afstand van de belangrijkste spoorlijn van het schiereiland. Als u nog niet heb kaartjes voor een rechtstreekse trein nemen van uw stad of deze treinen niet kunnen gaan, in dit geval niet opgeven. Kom naar Simferopol (voorsteden busstation ligt naast de trein bij elkaar gelegen), is uit op een comfortabele bus te krijgen tot Theodosia.

2 uur rijden en eenmaal je doel je vriendelijk glimlacht. Ik zelf ging door beide keren Simferopol - gewoon een stuk makkelijker om bilety.Sleduyuschaya probleem dat zal voor rust te nemen - het is huisvesting. In het geval dat u niet een kamer boeken in een ander resorts, sanatoria, rusthuizen of hotels, in dit geval heeft geen spijt van. Gewoon zitten op het station grootmoeder die kamers of huizen te huren in de particuliere sector.

Er is veel vertegenwoordigers van het landgoed, dat u een schikking in een appartement of een kamer in een appartement of studentenhuis. Als u niet tevreden bent met de particuliere sector, in welk geval het zinvol is om te komen tot een schikking kantoor bezoekers, dan probeer je om andere huisvesting te vinden. Nog steeds beoefend een soort manier: ga gewoon op de straat die je zin hebt, en de belangstelling van omwonenden, die doneren behuizing. Het eerste jaar vond ik de kamer precies op deze manier.

Tijdens het seizoen wordt een indrukwekkend deel van Feodosia :-) goed, zeker voor de andere badplaatsen is ook waar. De stad ligt aan de Golf van Feodosiya, dus als je naar de zee, langs het strand, zodat u niet missen. Er zijn steden en voorsteden, zelfs "wilde" stranden.

Aanbevelen aan voornamelijk zwemmen in het "wild". Ze zijn weinig mensen, zoet water, inheemse feodosiytsy zwemmen dus voor hen. Maar als je niet de kans om weg te rusten van zonnebanken, evenals een luifel, dus een van de stranden van de stad voor de juiste munt zal u deze diensten. Stranden zijn zandstranden, niet een grote gemeenschappelijke kiezels. Het water is helder, schoon en warm.

De vraag is relevant voedsel voor bijna elke spa gasten. Persoonlijk was ik eten in een mooie eetzaal, die is gelegen aan de straat Fedko. Dit nummer vertelt niet het huis kunnen, maar als etaketak wat de zee om je heen is aan de linker-of eetkamer wordt rechts. Het gebouw in felle kleuren, is het niet gemakkelijk met iets war.

Volgende er is een teken en een indrukwekkende draai je om altijd :-) Het eten is hartelijk en zeer goedkoop. Dit is de meest bekende, maar zeker niet de enige eetzaal in de stad. Nou, in Feodosia massa cafes, restaurants, bars, samen met de meest uitgebreide keuze aan gerechten en de prijzen. Grote supermarkten in de stad natuurlijk niet, maar er zijn veel winkels, sommige zijn open de klok rond.

Van de aantrekkelijke en informatieve boekjes voor toeristen in de geschiedenis van Theodosia er, misschien, alles. Dit Regionale Studies Museum, die werd opgericht in 1811 en is een van de oudste in de CIS. Art Gallery (die ook een museum), de grote kunstenaar Ivan Aivazovsky, gebouwd in 1880 jaar. Beide musea bevinden zich op de avenue Aivazovsky.

Memorial huis-museum van Alexander Grin in de street art gallery, evenals een mini-museum van Marina Tsvetajeva. Herinneringen zijn een verscheidenheid van de architecturale structuren: de toren van St. Constantine, gebouwd in 1382, evenals fontein Aivazovsky, voltooid in 1888. Villa's en huizen aan het water: het geven van "Stamboli" cottage "Milos", waarmee "Victoria". In het westen van de stad zijn de overblijfselen van de Genuese fort, hebben de twee torens overleefde zelfs tot op deze dag - een toren van Clemens VI, evenals toren Crisco.

Hier is een oude gerenoveerde kerk. De zeer gewicht van Feodosia middeleeuwse kerken: Orthodox, Armeens-katholieke, een islamitische moskee. Voor een lijst van alle sites is zeer vervelend. Ik kan alleen maar zeggen dat nu in de stad, evenals in de omgeving zijn ongeveer 150 monumenten van geschiedenis en architectuur. Niet zonder aandacht en entertainment. In de stad twee of drie kinotetatra, aan het water zijn veel nachtclubs. Veel restaurants zijn gerangschikt de dansvloer.

Aan het eind van de promenade is de attracties in de omgeving. In de zomer van Theodosius vaak naar concerten popsterren, zoals de vocale en conversationele genre. In het algemeen, Theodosius - een resort dat niet laten vervelen, geef entertainment voor alle smaken en vertrekken in het geheugen zo vriendelijk herinneringen die nu in een resort willen terugkomen.
Artikel uit de site YaPuteshestvennik

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.