The social network

picture picture picture picture
logo

Geschenken uit Canada

Net als een typische toeristische meestal kiest voor de gaven? Vis uit het geheugen van alle stereotypen in verband met dit land, het brengt alles wat hij ooit had gehoord, de verwachtingen van familie en vormt een aanvulling, op het einde, het kopen van ... op een lokale kraam stok met een vlag van een land of panamku nationale kleuren ...
  Het doel hiervan is Traveler (ja, zoals Thor Heyerdahl en Sienkiewicz!) Om te weten dat dit land echt ... uniek.
  Canada. Ontario, Quebec, Nova Scotia, Saskatchewan, Manitoba ...

Over Dit land kan niet alles weten, kon niet verklaren al zijn onderdelen. En waarom? Immers, te weten komen over toeristische bestemmingen op de site van een reisbureau. We zullen praten over hoe dergelijke geschenken, die zelfs vele jaren later zou helpen u terug naar de sfeer van deze magische land en van de beste vakantie te kiezen.
  'S avonds. Buiten het raam - zoals altijd iets grijs en vaag. Achter - "bergen verzetten" van het werk, de stemming - ergens in de buurt nul.

Het lijkt erop dat zelfs in het weekend was zo lang geleden dat je al vergeten hoe het is - "rest" ...
  Je sluit je ogen. Denk, denk, denk. ... Uit te reiken naar de salontafel en, zonder het openen van zijn ogen, neem een ??houten kist om daar te verwijderen om wat voor reden, worden zwaar kijken. De handen rusten op gebeeldhouwde het deksel op je gezicht verschijnt eindelijk schaduw van een glimlach. Weet je nog?
  Dergelijk hout producten kunnen alleen worden gevonden in Canada.

Meesters van de zogenaamde inheemse Indiaanse carvers, Indianen en Inuit (Eskimo's) worden het meest gebruikt ceder, jeneverbes en elzen. Bovendien is de boom etnische patronen uitgezet in de vorm van dieren, adelaars, wolven en beren. Het belangrijkste is, zijn deze producten niet gewoon over een kamer, velen van hen uit te voeren zeer nuttige functies: kopjes, borden en kopjes. Je kunt niet weg te kijken van de kleurrijke houten maskers en kleine sculpturen, totems.

Zelfs het louter aan te raken geeft energie en kracht!
  By the way, als we praten ook over Canadese totems, de "officiele dier" Canada gedurende vele jaren beschouwd als een bever te zijn, en foto's, speelgoed, action figures met bevers, zal heel "Canadees" en een heel leuk geschenk. In het bijzonder moet hij net als kinderen!

Het doorlopen van al het geheugen dat het geluk te zien in Canada, je nog: in de kast, ergens diep van binnen, verborgen voor de uitgebreide familie van jagers voor souvenirs, maar voor mezelf, een klein flesje ahornsiroop. Je swing in de richting van het boek, met een zinkend hart, opent u de cap en ademen in deze dikke warme geur van gebrande suiker ... Hoe? Onder uw favoriete voedingsmiddelen zijn er geen taart van ahornsiroop?

Nou, het recept is iets dat je met zich meebrachten. Hier is het, naast: 2 kopjes bloem, 1 ei, 1 kop zure room 1 kop ahornsiroop 1 theelepel gemberpoeder, 1 / 2 theelepel zout, 1 theelepel soda. Je gaat naar de keuken om een ??heerlijke taart koken! Immers, het is de stemming, als ik wil koken, toch? En als alle producten bij de hand, en dan koken - een plezier! U mengt de bloem, de gember, zout en zuiveringszout.

Individueel - ahornsiroop met losgeklopt ei, en in dit mengsel - zure room en de droge ingredienten en bak op matig vuur gedurende 40 minuten toe te voegen. Ach, hoe het eruit zal zien op de tafel met ahornsiroop en slagroom! ..
  Uw appartement is gevuld met warme geur taart en een glas mousserende wijn, een ongewone Canadese Ice Wine.

In Canada, het is gemaakt van druiven die zijn geoogst na de eerste vorst.
  En het begint te lijken dat het de moeite waard is om te kijken uit het raam en je zult er geen asfalt en grijze huizen te zien, en versierde pad dat leidt naar voren in het binnenland van het eiland Prince Edward ...
  Je liefdevol herinneren nachten doorgebracht in Canada en begrijpen dat alles nu is terug.

Avond belooft om nooit te vergeten ...
(C) Dalion.ua> Helpen bij het geschenk

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.