The social network

picture picture picture picture
logo

Geschenken van de West-Indie

Mijn grootvader Nissim ver weg wonen,
Naar zee om te gemakkelijk naar hem.
Hij zal brengen me een cadeautje golf!

Ten minste een! :)
Shlomit Cohen Asif
En wat u kunt uw familie en vrienden? Immers, je gaat om uw vakantie door te brengen in het Caribisch gebied? Geweldig! En, natuurlijk, is de buzz al gewijd aan uw oren aan verzoeken om zo-en-zo mee te nemen! :)
Maar om een ??gift niet zo gemakkelijk als het lijkt te kiezen.

Uw vrienden zijn waarschijnlijk meer dan een of twee keer rest van de zee, niet blij zijn met een souvenir van een buitenlandse winkel, en ze hebben nergens om je te zetten. Ja, en een aantal souvenirs, die zeer interessant leek op het moment van het verblijf in het land, hebben de bijzonderheid aan een aantrekkingskracht te verliezen bij aankomst thuis. Bijvoorbeeld - de top van het bot en de schildpad amulet van zwart koraal bij het uitpakken van koffers al lijken gewone kam van goedkope bruin-wit plastic met een stuk van de tijd van mijn oma, en gepolijst ebbenhout bar.

En je hebt alle tijd om de herkomst van deze objecten te bewijzen)))
Daarom is het kiezen van een cadeau voor jezelf of dierbaren, probeer voor te stellen waar een half-meter olifant zwart of mahonie, beiden passen besteed aan de inrichting panelen of met de hand geweven tapijt. En dan een aantal van de motivaties die u een keer weigert - sorry tegen het lijf bij elke algemene schoonmaak op een cadeau dat vreselijk moe, en het gooien van de hand zal nooit stijgen.
Echter, kinderen en die van de Reizen nog steeds alleen maar van dromen, zoals alles!

Natuurlijk, het beste geschenk voor de favoriet zal overgaan naar het Caribisch gebied! Als uw financien geen liefdesliedjes zingen! En als je zingt - nu denk aan iets!
Dus wat doen zijn deze eilanden en vanaf daar kunt u mee? Een Caribische eiland zo veel dat de ogen draaien! (7000 eilanden en eilandjes).

Echter, ze hebben veel gemeen: een tropisch klimaat, koraalriffen en zandbanken, een fascinerende onderwaterwereld, de schaal-en schelpdieren op zijn best - en de stranden, stranden, koraal zand stranden ... En alleen een gek kan proberen te vinden en te bezoeken alle eilanden!
Zoals u weet, zal de kleine dingen in het geheugen van elk eiland niet te nemen, en er is geen noodzaak.
Niet moeilijk zijn om een ??gift aan verzamelaars, bijvoorbeeld kiezen - de poppen, allerlei bedels, sigaren, wijn, lokale sieraden ('Breng, breng me het koraal kralen ") en ga zo maar door.

Op Isla Margarita kunt u heerlijk ontspannen, vergeet originalnichane en gemakkelijk te parels te kopen. Er is "gebruikelijke" zee parels de meest verbazingwekkende kleuren. Of kralen gemaakt van schelpen, geboend string, houten kralen, parels en Cat's Eye.
Op elk van de meest bekende Caribische eilanden, zoals Barbados, Cuba, Haiti, Jamaica, Nederlandse Antillen, Cayman en Birginskie eilanden, Honduras, Costa Rica, Aruba, Bahamas, en zijn wijnen en tabak, verschillend van de andere cultuur.

Voor nu bijvoorbeeld produceert voornamelijk in Barbados donkere rum kruidig ??met ongewone smaken, hints van kruiden en chocolade. De meest bekende lokale drank merk - Mount Gay (terug opgericht in 1703), Foursquare Distillery.
Geboren in Cuba, het meest bekende merk van rum - Bacardi.

Geschenken van de West Indies vakantie

En nu kun je in Cuba acht merken Roma - Caney, Legendario, Arecha, Santero, Mulata, Cubay, Santiago de Cuba, Varadero en, natuurlijk, Havana Club. De laatste drie kan worden gevonden in het Russisch winkels.
Landbouwproducten Haiti rum. Het bekendste merk - Barbancourt.
En in Jamaica - een donkere, zware, met aardetinten en kruidig.

Famous Brand - Appleton Estate (opgericht 1749), Myer's, Captain Morgan.
Echte Caribische eilanden zal aanwezig zijn met gigantische cactussen, "lacht" of multi-gekleurde papegaaien, leguanen - dat is gewoon hoe al deze schat sleep om, zou er een huis aan dovezti! Voor u is dit geen probleem?

Dan ga je gang - voor de papegaaien! In ieder geval voor de kunstmatige, maar niet minder mooi en spraakzaam.

Als het je lukt om een ??traditionele Caribische Festival 10 bezoek - 11 augustus Hogstratenne dat de Kleine Antillen of vallen festiale duiken in Barbados (in het algemeen, het Caribisch gebied is rijk aan dit soort van vakantie!) - Dan zul je een geweldige kans om te wonen hebben kennis te maken met de nationale muziek van het Caribisch gebied of aan een prachtige achtergrond vast te leggen om de schatten van gezonken vreemde schepen, begraven onder de eilanden van de Caribische Zee en de spectaculaire koraal formaties zeldzaam. Ook, neem een ??foto met prachtige exotische vissen en haaien! (In geen geval de foto met de haai, dreigende op de achtergrond, tonen niet mijn moeder!) Na dit alles bij aankomst thuis - mount, razmnozhte film en delen met al je vrienden en familie!

Geen twijfel, elke vrouw zal blij zijn om unieke recepten Overseas gerechten die zijn bereid bijvoorbeeld alleen op de Bahama's of Costa Rica, die niemand, nergens en nooit zal, zelfs op het internet! Waar genoeg lang aan een lokale chef-kok en niet een feit dat je alle culinaire geheimen te ontdekken overtuigen, maar de inspanning is de moeite waard!
Breng een geschenk aan een muziek-CD "Caribbean souvenirs" Louis Moreau Gottschalk, die ooit toerde een uitgebreide tour rond Zuid-Amerika en het Caribisch gebied (thuis moeder).

De verovering van nieuwe gebieden en op hetzelfde moment om naar hen weten voor een muzikale cultuur, Gottschalk weerspiegelen de indrukken van hen gehoord, de ritmes en melodieen in zijn eigen muzikale schetsen. Zowel u als uw vrienden zullen blij zijn!
Ook in het Caribisch gebied, vindt u het onbekende, maar ongelooflijk getalenteerde artiesten.

Lokale schilderijen in de stijl van "naieve kunst" levendig en ongewoon. Het kopen van een schilderij van een lokale kunstenaar (en elk ander trekt hier), aarzel dan niet om naar beneden te brengen van de prijs in de helft.
Als tijdens uw verblijf op de eilanden leer je de lokale hot dansen - dit geschenk zal verrassen en een paradijs voor! Iedereen Dance:)
Een piraat kaart! Van piraat naar het Caribisch gebied piraat kaart oude, gedragen op de vouwen, met de kruisjes schatten nemen.

Pak ze, natuurlijk, is niet eenvoudig. Om dit te doen, koop dan een souvenir kaart van het eiland, licht buigen en wrijf de plooien van de ruwe steen. Teken dan kruisen op de spot "schat", de gestippelde lijn de routes aan hen, onder water grotten en anderen op dezelfde manier - voor zover de verbeelding zal volstaan.
En kinderen moeten, krijgen zelfs thuis, het spel van Caribische piraten! Meer dan het cadeau gewoon niet!
By the way, op sommige eilanden in de zee piraten op de kust antieke munten - echt goud dubloenen.

Maar het gebeurt, eerlijk gezegd, niet erg vaak. We hopen dat je geluk hebt!
En voor iemand die te boeken - de beste cadeau! Dus hun verwachtingen!
Het is niet moeilijk te raden dat in het Caribische gebied zijn overal schelpen van alle soorten en maten verkocht. Grootste - pink grootte van een menselijk hoofd. Dat is gewoon hun riskante bij het inchecken bij de douane kunt u er een boete van $ 500.

In de markten zult u gesneden houten beelden van mensen (ongeveer een meter hoog) worden aangeboden, bijvoorbeeld, zwarte vrouw die een kruik water, vind je ook mooie grote schepen, vakkundig gemaakt van schelpen, mooie sieraden dozen van glas gemengd met losgeklopt multi-gekleurde schelpen, exotische dieren beeldjes van steen, koraal takken, en het kind met plezier te laten uitzien als Barbie poppen gekleed in nationale klederdracht. En wees niet bang om af te dingen - als u wilt kralen, die vragen voor $ 50, je kunt kopen voor maar 5.

In de Bahama's, kun je niet weigeren batik, textiel en parfums. In Bermuda (evenals in andere exotische eilanden) - van stro producten: hoeden en manden.
In Cuba u niet verlaten zonder een populaire T-shirt met de afbeelding van Che Guevara, de nationale shirt, "guayabera" en percussie-instrumenten. (Wees gewaarschuwd de liefhebbers van exotische dieren uit Cuba kan niet leven exporteren of geprepareerde krokodillen en schildpadden van alle soorten).

In het algemeen - Breng alle dat zal nemen, en die zal toelaten douane - koffie, thee, snoep, sigaren, kleding, sieraden, speelgoed, drogen groen, kerriepoeder, zuring en Mauby, parfum ...!
Tot slot geven we u ideeen voor cadeaus of geschenken extra's zelf, als het geld is al weg.

Een prachtig geschenk zal komen van schelpen, gekleurde stenen, munten, knopen, kurken van wijn en alles wat omhoog te verzamelen op de eilanden, als al deze rijkdom om met witte lijm plakken op een houten frame voor de foto, die vervolgens plaatst zijn of duur, of u met iemand een foto, dat is optioneel. Of in het buitenland obkleyte goede kist, zorg exotische kralen!
Natuurlijk kunnen deze gadgets ook kopen, maar veel leuker om te geven wat hij verzameld, en dan alleen met de inherente fantasie die u hebt gemaakt!

En vaak uit exotische landen komen naar ons, het verbergen van ergens tussen de bladzijden van een boek of tijdschrift, bladeren en bloemen van vreemde zuidelijke planten. Om te voorkomen dat 'buitenlanders' in zijn geheel, moeten ze worden geplaatst in een transparante plastic map en goed gestreken met een heet ijzer door het doek. Van dit materiaal maakt een grappige foto - bladeren, bloemen en lijm Draw of knippen uit foto's van zichzelf, de zee, blijf allemaal van dezelfde schelpen, zand en kiezels.

Ik kan u verzekeren - krijg je een onbetaalbaar cadeau!
Veel succes om te ontspannen!
(C) Dalion.ua> Helpen bij het geschenk

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.