The social network

picture picture picture picture
logo

Geschenken van een reis naar Yaroslavl regio

Yaroslavl regio of Yaroslavia als liefkozend genoemd door de lokale bevolking een marge, - Het is gewoon vrijheid voor liefhebbers van geschenken. Immers, Jaroslavl staat op het punt te vieren millennium! Hoe velen hier zijn ontwikkeld ambachten eeuwen! Sommigen van hen zijn vergeten, sommige gerestaureerd.

Bijvoorbeeld, in de Sovjet-gebied plaatselijke ambachtslieden direct voor voorbijgangers te maken speelgoed van papier-mache en verf ze. Uitgevoerd in een eenvoudige opzet, kunnen ze zelfs zeggen, een primitieve manier. Kunstenaars proberen het speelgoed dat waren om hun kinderen meer Yaroslavl gegeven tijdens het bewind van Vladimir Monomakh recreeren, en later, tijdens de Tatar-Mongoolse regel en de regering van Ivan de Verschrikkelijke. Ter herinnering aan de legende over de stichting van de stad zal zeker nodig om een ??beer te kopen met een bijl.

Volgens de legende, de prins van Kiev, Yaroslav de Wijze in 1010 maakte de rondes van zijn domein, en de plaats waar de rivier uitmondt in de Wolga Kotorosl ontdekt Seltso genaamd Bear's Corner. Locals beroofd aan de Wolga, heeft de prins niet erkennen de autoriteit, niet hebben gehoord over het christendom en aanbidden de beer. Jaroslav gehackt bijl te dragen, en in de plaats legde een stad die wordt genoemd door zijn naam. Dit evenement is terug te vinden in het embleem van Yaroslavl.

Beer met een bijl, gesneden uit een boom - een souvenir, die grote populariteit bij zowel toeristen als de lokale bevolking geniet. Yaroslavl liefde voor deze beren inrichting van hun appartement te versieren, waardoor onbewust geven eerbetoon aan de overtuigingen van hun voorouders, die geloofde dat de beer om hun beschermheer en zijn zeer chtivshih worden ...

In Yaroslavl, veel kerken. Een van de meest bekende van hen - de Kerk van de profeet Elia (XVII eeuw).. Het unieke karakter ervan ligt in het feit dat er een volledig behoud van de originele schilderij.

De tempel bewaart de herinnering aan het talent van veel van de beste meesters van zijn tijd - architecten, smeden, houtsnijders, izrazechnikov. In het weekend, kunstenaars verkopen hun schilderijen van de stad en zijn attracties, waaronder de Kerk van de profeet Elia. Worden ook verkocht exemplaren van de tegels Elias Kerk.

Interieur muur panelen "Yaroslav Pearl" is gemaakt van behandeld massief hout. Configuratiescherm toont het historische beeld van de Yaroslavl architectuur: het geheel van de kerken van de Heilige Transfiguratie klooster.

Yaroslavl kan altijd lopen. Maar daarom niet minder interessant en haar omgeving.

In de twee uur rijden van Yaroslavl is de thuisbasis van de dichter Nikolai Nekrasov - Estate Karabikha. Momenteel is er een museum, verkocht ansichtkaarten met foto's van het landgoed en het boek van Nekrasov.
Rostov is het mogelijk om de beroemde Rostov email: broches, oorbellen, hangers, armbanden, sieraden dozen. Elke vrouw zou graag een gift van zo'n klein ding te ontvangen.

Al deze items zijn handgemaakt, en niemand lijkt aan anderen.
In de stad Myshkin souvenirs kopen in de vorm van ... een muis. Aan de oever van de Wolga is een museum stad met veel tentoonstellingen en een van de tracks op de binnenplaats van het museum toeristen te wachten op een jongen met een pottenbakkerswiel. Hier is recht voor je geboren schepsel van klei om uw bestelling: kom of pot.

Het is duidelijk dat de stad van Myshkin niet kan zijn zonder een museum van de muis, en de recent geopende hier en het Museum van laarzen, zeer vereerd in de noordelijke Russische laarzen. Dus je kunt uit de buurt van Myshkin origineel souvenir te nemen: een muis kijken uit zijn schoenen, of laarzen zonder een muis en elkaar klik, klik, en de muis in verschillende soorten, verschillende maten en van verschillende materialen!
Een van de symbolen van Pereslavl-Zaleski - boot "Fortuna", die werd gebouwd ergens in het Peter de Grote Plescheevo meer. Thumbnails boot verkocht in lokale winkels.

Sandy dorp, gelegen in de buurt van Rybinsk, beroemd om zijn porselein. U kunt kopen een dienst of, bijvoorbeeld, maar een montage of Sarnitsa en mee naar huis nemen een stukje kaas Poshehonsky. Dit soort kaas, gemaakt in Poshekhonye Yaroslavl regio, is bekend, niet alleen in Rusland maar ook in het buitenland.

Uglich, veel gekoppeld aan een van de meest trieste gebeurtenissen in de Russische geschiedenis - de dood van de tsarevitsj Dmitri. In de Sovjet-tijden, Uglich werd bekend voor uurwerken factory "Chaika".

In Uglich komt een veel toeristen, en ondernemende bevolking kijk altijd uit naar hen. Wat ze niet verkoopt alleen de bezoekers van de stad! En let op de lokale flora en Budenovka en kokoshniki, en zelfs deze sandalen! Deze sandalen kan gedragen worden thuis in plaats van slippers.

Ze zijn licht van gewicht, comfortabel, mooie huid masseren van de voeten, zijn gemaakt van natuurlijke, "ademend" materiaal. Net voor het aantrekken van schoenen, moeten ze goed om stoom worden in kokend water om ze zacht en droog!

Nou, als de overvloed van geschenken je ogen en weg te lopen en u niets selecteert ... Verkrijg de duizend-dollarbiljet uit haar tas ... Het toont de karakters van Yaroslavl: Holy Poort van het klooster en kapel, gebouwd in 1997 ter ere van 385 jarig bestaan ??van de nationale verblijf in Yaroslavl militie onder leiding van Minin en Pozharsky, en Yaroslav de Wijze, die in het bezit zijn kind - de stad die straks een duizend jaar ...
(C) Dalion.ua> Helpen bij het geschenk

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.