The social network

picture picture picture picture
logo

Giften van de "Hoofdstad van de gangsters╗

Het is geen geheim dat mannen als serieuze films. Ze doen geen voorstander van melodrama en niet te zhaluyut romantische komedies en drama's van voorkeur gangster saga. Echter, dit geldt niet alleen voor mannen, maar voor veel vrouwen, wier fantasie verstoren de "bad guys".

En al het bovenstaande betreft gangster verleden en, bij voorkeur, de beroemde Chicago mob. Nog, meer romantische uitstraling ontstaat rond die persoon die je persoonlijk niet weet welke kant over en hebben al ijverig slanke gelederen van de schrijvers en filmmakers werkte. Dus als je gaat in een aantal van Illinois, voelen zich niet de geringste opwinding alleen maar een toerist voordat je hoort het magische woord - Chicago ... Chicago is in Illinois? Nou, het is een andere zaak!

En je met hernieuwde energie biezen klaar is.
Wanneer u op reizen in Illinois, dan een of andere manier onbewust proberen om cadeaus te kopen uit te stellen naar Chicago - de meest beroemde steden van de staat. Een dergelijk inkoopbeleid is correct, maar onterecht pijn andere steden in deze regio. U bent leidraad te nemen, met het risico op een uitgelezen kans om de bewondering van hun kinderen verdienen te verliezen.

Dus veel aandacht besteden aan zijn stad Rockford, die terecht kunnen worden genoemd de hoofdstad van de productie van kauwgom. Gelukkig uw kinderen niet een grens als ze opscheppen met hun leeftijdgenoten van kauwgom smaken en vormen die we niet eens prividitsya droom! By the way, kauwgom "voor volwassenen" zal wijzen om te kopen als cadeau voor uw collega's.

Kauwgom in de vorm van sigaren en sigaretten met verschillende smaken, kauwgom smaak hamburgers, kauwgom, foto's: cactussen met doornen, kauwen pads, een luid gepiep als je ze kraken - en alles wat je noem maar op. Dit alles is zeer nuttig voor u om bedrijfs-en andere evenementen.
Dus, je - in Chicago.

Een bezoek aan de gangster plaatsen zal erg interessant, maar interessanter is de stad zelf zijn! Bezoekt u het observatiedek van de hoogste wolkenkrabbers in de Verenigde Staten. Zal genieten van het prachtige te bekijken stad in een speciaal daarvoor geinstalleerd op de daken van telescopen. Ontdek waarom Chicago heet "Windy City" en de geldigheid van deze bijnaam. Aan het eind van deze tour, vergeet dan niet om een ??cadeautje te kopen voor de oudere generatie.

Laat dit keer zullen zij worden ingesteld op Spice up in de vorm van de beroemde skyline van Chicago. En om ervoor te zorgen dat u niet vergeet om ouders te herinneren aan de bijnaam van de stad, zijn alle items in de collectie gemaakt krom, als gebogen door de wind.
Alsof die gericht op het stereotype doorbreken dat alleen de bekende Chicago onderwereld, zal uw gids leidt een bezoek aan de prachtige botanische tuin.

Van de bedwelmende aroma is range ga naar het hoofd, een overvloed aan vegetatie of mindere mate zal het exotische aan een geest te brengen. Maar dit mag niet voorkomen dat je een gift favoriet te kopen! Orchidee, netjes verpakt in verse mos en geplaatst in een glazen pot, maakt alle ontberingen van de vlucht en verrekening van de schoonheid van uw half.

Geen enkele vrouw kan een dergelijk teken van aandacht weerstaan! Om een ??effect beveiligen in het beroemde winkelcentrum Merchandise Mart in Chicago op een elegante orchidee armbanden of parfum toe te voegen.
En als je wandeling langs de waterkant van Lake Michigan, het verzoek van lokale kunstenaars voor een portret foto van uw mooie half tegen de achtergrond van het majestueuze meer.

Zo'n gift zou leiden tot tranen van emotie in de ogen van je favoriete en zelfs eclips van de decoratie en bloem! Als u reizen samen met zijn vrouw of vriendin, dan geef haar een ritje op het water van het meer. Mogelijkheid om terloops vertellen haar vrienden "zwom in Michigan" - ook de moeite waard.
De stad, waarvan je weet dat door zijn criminele verleden, opent een ander facet van - sport.

Geniet van de beste vriend van een sport-cadeau! Ook als u liever honkbal voetbal, basketbal of hockey, kun je nog pick-up een cadeau aan uw smaak. T-shirts team Chicago Bulls, Chicago Fire en Blackhawks zal zeker worden gewaardeerd. Als je vrienden, liefhebbers van honkbal, dan komen alle soorten hoeden, handschoenen en vleermuizen met de symbolen van de beroemde Chicago teams worden prachtige geschenken voor vrienden 'verjaardagen.
Maar wat als de beste vriend is niet geinteresseerd in sport?

Is er een uitweg uit deze situatie! Koop generieke mannelijk cadeau - het tijdschrift Playboy. Het is in Chicago, Hugh Hefner begonnen met de publicatie van deze wereld beroemde publicatie. Daarom kunt u gemakkelijk een grappig cadeau sets, bijvoorbeeld, een aantal afleveringen van het tijdschrift met een verschil van 30-50 jaar. Geschiedenis van de smaak van het publiek kan worden herleid tot een dergelijke een reeks zeer duidelijk:)
En als de avond kunt u de muziek van beroemde jazz-cafe te genieten, vergeet niet om een ??schijf te nemen met opnames van bekende en niet zo jazz muzikanten.

Chicago, maar niet een historische bakermat van de jazz, maar zeker het is hier de jazz begon zijn zegetocht over de hele wereld. U hebt een stijlvolle muzikale selectie zal een uitstekend cadeau voor uw business partner te zijn.
Thuiskomst van Illinois, je waarschijnlijk de vraag te horen: "Nou, is er iets, behalve gangster plaatsen" En, na overlegging van hun familieleden en vrienden gaven die zij hadden een pakje foto's en zetten een bandrecorder in de jazz, vind je het antwoord.
(C) Dalion.ua> Helpen bij het geschenk

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.