The social network

picture picture picture picture
logo

Krim zee -. Leuke en nuttige recreatie

Voor de meeste mensen rest alleen geassocieerd met de zee. En dat wat het ook was, de Zwarte Zee of de Oostzee is in het algemeen of de exotische Caribische gebied. In ieder geval, de zee - dit is rest voor lichaam en geest.

Daarnaast, de zeelucht en het water is zeer nuttig voor mensen die als versterking van het lichaam.
  De zee - dit is een heel andere wereld waar je je voelt het zand onder je voeten iperekaty gordelroos, hoor je het geluid van de golven en het gekrijs van meeuwen. Zijn verwisselbare kleuren en elementaire macht, oneindige majesteit en schoonheid geeft ons veel gelukkige ervaringen.

Als u wenst bij te wonen en zijn geinteresseerd in de Krim, de Krim-resort in die u kunt tot rust komen, dan bent u op het juiste spoor. Krim - deze berg rivier, de zachte zon, watervallen, musea, en de warme zee, een botanische tuin. Dat is een geweldige ervaring en een unieke plezier.
  Opgemerkt moet worden dat de geschiedenis van de Krim is relatief rijk, het is plexus van Oost en West, de geschiedenis van de Tataren en de Kozakken, christelijke kerken en moskeeen.

Dit is de legende van de forten, grotten, middeleeuwse kastelen, en bewaard tot op de dag.
  Aangekomen in de Krim, zal je leren wat de Krim zon, zee en Krim wijnen. Sam schiereiland gewassen door twee zeeen - de Zee van Azov en de Zwarte Zee.

Het gebied is ongeveer 25.000 vierkante meter. Km. Ondanks het feit dat de zomer in de Krim is erg warm, soms korter douches.

Krim is rijk aan diversiteit van de natuur. Hier is harmonieus gecombineerd berg, voorgebergte steppen en de kust.
  Elk jaar, de Krim-gebergte trekken toeristen van over de hele wereld. Die planning om uit te rusten in de Krim, naar de berg attracties zoals de Grand Canyon, een beroemde grot Emine-Bair-Khosar, Ai-Petri, Marble Cave, en nog veel meer.
  Natuurlijk kun je praten over de Krim heel veel, maar niet zien, nooit is geconstateerd.

Kijk voor het hotel en Alupki hier. Aangezien dit een van de mooiste plekken op onze planeet. B & B's Krim
Sudak Hotels

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.