The social network

picture picture picture picture
logo

Seliger -. De perfecte plek om te ontspannen

Wat is het meer zo opmerkelijk? Onder andere functies, het is hier, in Rusland en wordt beschouwd als een van de favoriete plekken van de rest van de Russen, voor zowel volwassenen als kinderen. Om hier te komen, hoeft niet de saaie vluchten en visa. Seliger heeft een bijzondere vorm voor het meer, omdat het werd gevormd uit gesmolten gletsjerwater ongeveer 20 duizend jaar geleden, ten belope van ongeveer 24 bereikt en meren, verbonden door de zeestraten en rivieren.

Het water in Lake Seliger ongewoon zuiver, de transparantie is 5 meter, het leeft ongeveer 30 soorten vissen, en in de zomer de tijd, ze verwarmt tot 25 graden.
Dennenbossen en zandstrand trekt enorm veel toeristen.
Recreatie op het meer van Seliger kan worden gemaakt als comfortabel pensions, rust en huizen in tenten in de omliggende bossen. Het is ook biedt een fascinerende rondleiding door de historische en culturele methamphetamine rand.

Family Fun bij Lake Seliger zal worden gedenkwaardige en zal een veel positieve emoties, die zal duren voor het hele jaar te brengen. Recreatie op het meer van Seliger trekt fans als actieve sport en meer ontspannen tijdverdrijf. Op de oevers van het meer Home Seliger, omgeven door bos. Leugen van de verschillende database-

Comfortabel B & B's en recreatie Seliger betaalbaar voor iedereen.
Seliger rest

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.