The social network

picture picture picture picture
logo

Sneeuw en circussen of als een rust ...

"Het is in warmte en vocht, en de winter in het land" - gezongen in het beroemde lied. Relax weg van de stedelijke drukte, kom dan naar zijn verstand - veel St. Petersburg rondleiding door de stad te overwegen voor de beste vorm van rust. En om economische redenen in crisis - dit is de beste optie. Trouwens, niet nodig om tijd te besteden op de weg en je lichaam acclimatisatie voelen. Wat voor soort vakantie u kiezen? Rust, blijf buiten voor de stad?

Om naar een sanatorium of Pension, die in de Leningrad regio, zijn er een paar dozijn? Ze bieden niet alleen een beroemde Sovjet-tijdperk krachtige douche en modderbaden, maar ook populaire SPA-procedures. En de prijs van de moderne vakantiehuizen varieren afhankelijk van klasse nummers en niveau van dienstverlening.

En is de aard van de Leningrad regio is altijd vysote.A Misschien wilt u de hele duik van deze dag in het land leven? Vervolgens verwijdert u de villa of vakantiehuis. Vakantiedorpen en cottage gemeenschappen denken dat door niet alleen het menu, maar ook een lijst van entertainment voor hun gasten.

U kunt huren ski's of schaatsen, paardrijden een sneeuwscooter of te paard. En misschien ontmoet een warme avond bij het bedrijf barbecue om te barbecueen? En als je niet op zijn plaats, de ideale oplossing zou zijn om naar een populaire te gaan onder de actieve mensen, avontuur tour in Rusland. Wat is het?

Wat is het verschil Multiaktivnaya tour van de ski-tour? Hoeveel het zou kosten? En waar aan de kinderen te sturen op het moment van zijn extreme reizen? - Lees ons artikel.
Volledige versie van artikel

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.