The social network

picture picture picture picture
logo

Wellness vakantie in Zwitserland

Vakantie is altijd kort. Dus probeer eens een korte vakantie genieten en zelfs kleine krijgen, maar sensuele vakantie. Hebt u een miljoen opties. Dompel je onder in de Crystal zuiver bronwater, aanleiding tot de majestueuze bergen, en overal zult u een schone, heldere en verfrissende alpine vozduh.Oazis lichaam en dushiZabroniruyte accommodatie in een van de wellness-hotels te vinden, en uw vakantie zal een grote avontuur van de zintuigen en emoties.

In een bad Opnemen met een houten, alpine kruiden en geniet van gegarandeerd panoramisch soorten rond, een duik in een sprankelend verse sneeuw na een hete sauna, haal diep adem in de heldere dennenbos, probeer het vet marmot massage - al deze uiteenlopende activiteiten en behandelt gegarandeerd om u te helpen ontspannen en verjongen. Gewoon achterover leunen en ontspannen, laat de Zwitserse wonder Spa -! Genieten van de hoogste urovnyaTeplye druppels water loopt naar beneden onze huid, is gekieteld en streelde het.

Nee, u niet dwalen in de regen. Je liggen onder de douche en je zachte handen masseren uw lichaam. Tintelend gevoel op de huid is goddelijk! Of misschien heeft u liever een procedure met een heerlijk aroma peeling of reflexologie voetmassage? Heb je wel eens een bad met rozenblaadjes? Lopen op een natte weide met dauw?

Massage met warme stenen? Ondergedompeld in een bad met hooi? Professionele Fitness - screening? De spa complexen in Zwitserland is alles mogelijk!Resorts, nastroenieZabota het verhogen van over de gezondheid - het is kunst.

Seven resorts betrokken zijn bij hen met een speciale focus is het Engadin / Scuol, waar de Romeins-Iers bad de twee beste Europese baden traditie, Leukerbad, een spa dorp, waarvan 250 behandelingen biedt, Gstaad met zijn eerste klas voorstellen voor combines wie weet een goede rechter, omgeven door indrukwekkende bergen in de tropen, Baden met een rijke minerale bronnen van het land, Bud Tsurtsah, aangename energie spa "op de rand van het" Zwarte Woud, Vepis-Vitznau-Riga, verleidelijke gasten een individuele benadering van de zorg voor de gezondheid , en charme in de regio Fribourg. waarin de gezondheid begint met een inleiding tot kaas Gruyere.
Bron: Galla Travel

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.