The social network

picture picture picture picture
logo

Winter trips naar het eiland Antigua!

Winter Vakanties naar het eiland Antigua nog steeds immense populariteit genieten onder toeristen.
  Vakantie in Antigua biedt de mogelijkheid om echt vrij te voelen uit het dagelijks leven, problemen en zorgen. Alleen hier kunt u overschakelen naar leven in een heel ander ritme, genieten van de weelderige tropen, zee en zon.

Tijdens de winter vakantie in Antigua kunt u de onvergetelijke sfeer van heldere en kleurrijke Antigua vakantie carnavals die plaatsvinden in vele steden van het eiland bijna elke dag voelen.
  De kustlijn van Antigua - een 365 stranden, precies het aantal dagen per jaar. U kunt gaan van strand naar strand, en elke keer voordat je een unieke tropische landschap te genieten. Hotels in Antigua staan ??bekend om gastvrijheid en een hoog service niveau.

Vakantie in Antigua zou interessanter als je vakantie op de stranden worden afgewisseld met actieve vrijetijdsbesteding. Altijd zonnige Antigua is een actieve rest. Tours in Antigua - een kans om te leren over de rijke historische verleden van het land, het bezoeken van steden, op basis van de Spaanse kolonisten en piraten, ga op een spannende safari door de jungle of de adrenaline voelen in bij extreme sporten.
  De hoofdstad van Antigua - de stad van St. John.

Er zijn vele attracties: de beroemde kathedraal, de oude Spaanse herenhuizen, gezellige, smalle straatjes, de winkels van ambachtslieden. In St. John's, kunt u fascinerende Aerotour maken per helikopter en luisteren naar het spel op de beroemde pan-drums, uitgevonden in Antigua in het midden van de twintigste eeuw.

Tijdens uw verblijf in Antigua, kunt u ook beklimmen de bergen Boggy, en Soufriere Hills, Montserrat, een boottocht op een boot, gaan vissen op volle zee, of bezoek de steden Old Road, Liberty, Stellen, en Freetown, waar het beroemde Antigua vakantie.
  Kaart van Antigua zou niet kunnen vertellen u alles over dit prachtige eiland. Niet ontkennen uzelf het genoegen Antigua te bezoeken, kijk op de parel van de Caribbean!
Agentschap "Travel!" - Antigua Recreatie, rondleidingen

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.