The social network

picture picture picture picture
logo

Zijn huis in Bulgarije. Voordelen ...

Ieder van ons begon te zoeken naar een geschikt appartement in Bulgarije, hebben we een aantal zaken: waar een appartement te kopen in elke locatie in de stad of het platteland, ver van de zee of niet, een groot wooncomplex of een kleine compacte naar huis.
Zo was het met ons. En we hebben niet van tevoren besloten wat u wilt zien, kom naar Bulgarije met een vastberadenheid om alles wat je kunt, of liever alle die passen zien in de kleine (door Moskou normen) betekent dat we hadden.

U kunt, zo bleek, heel veel. Appartementen in oudere huizen (gebouwd in de Sovjet-periode), de appartementen aan de kust steden en gemeenten in de nieuwe woningen en appartementen in moderne appartementencomplexen.
We bezochten de grote steden waar het zou een appartement hebben - Burgas, Nesebar, Pomorie, Sozopol.

Bourgas was een grote bruisende havenstad, waar absoluut geen gevoel van een resort sfeer, en voelt als een vakantie en recreatie in heel.
Nessebar is een zeer mooie en de oude stad, verdeeld in oude en nieuwe gedeelte. Het oude gedeelte van niets gebouwd, werd deze plaats ingenomen onder bescherming van UNESCO als een historisch monument, een nieuwe stad opgebouwd strak genoeg.

Pomorie - interessant gelegen stad, met veel nieuwbouw en is nog steeds duidelijk zichtbaar erfenis van de Sovjet-periode in de vorm van een oude verlaten industriegebieden en recreatie centra. Echter, dit is genoeg voor de gehele Zwarte Zee kust van Bulgarije. Een beetje in de war een veel zigeuners wonen in deze stad.

Sozopol is ook erg leuk stadje waar sprake is van een oude en nieuwe onderdelen, een actieve nieuwbouw in de nabijheid van de zee en zeer heuvelachtig terrein, al die tijd lopen of heuvel of de heuvel op.
Eerlijk gezegd, hebben wij ervoor gekozen om Nessebar, net zoals hij ons vertelde, en onze vriend raadde ons aan om Bulgaarse appartementen in het gebied te kopen.

Na het zien van de eerste appartement in de oude Sovjet-huis, we onmiddellijk sluiten van dergelijke woningen uit de lijst van potentiele huizen, waar wij zouden graag een appartement, een soort van onroerend goed voor degenen die gekweld door nostalgie naar Sovjet-tijden.
Toen ontdekten we dat bij het kiezen van een appartement is zeer belangrijk afstand van de zee.

Ten eerste is de prijs van een appartement is anders, natuurlijk zijn de prijzen boven de zee, maar de manier waarop zelfs op 250 meter van het huis naar de zee, duurt ongeveer 7-10 minuten, en het leek ons ??dat dit heel veel, gezien het feit dat zomer in Bulgarije is hot.
Ten tweede, het uitzicht vanuit het raam naar de zee, het vermogen om geluiden van de zee te horen, leek erg aantrekkelijke voordelen, waarvoor u kunt betalen geld, in redelijkheid, natuurlijk. We besloten dat ons appartement zou moeten dicht bij de zee worden geplaatst.

We hebben gezien grote complexen, zoals Ford of Emerald Knox, reisde naar vele plaatsen waar er zijn complex, en werden in Ravda en Sveti Vlas (het is allemaal in het gebied van Nessebar en Sunny Beach). By the way, de meest bekende de Russen als een rustplaats in Bulgarije, Sunny Beach, naar mijn mening, is het niet aantrekkelijk is voor aankoop van onroerend goed. Voldoende dicht gebouwen, en in de zomer is veel lawaai dag en nacht. Komen om daar plezier te hebben - het is geweldig, maar er is altijd erg moeilijk.

Het vertelde ons voor ons vertrek naar Bulgarije en woonde in zijn appartement een zomer al, ik kan bevestigen dit.
Dus, terug te keren naar het grote complex, zijn ze gebouwd, meestal buiten de stad of het dorp, en soms op enige afstand van nederzettingen. Er wordt van uitgegaan dat een dergelijke complexen een volledige infrastructuur die nodig is voor een comfortabel verblijf, namelijk hebben, zwembaden, sportscholen en sauna's, schoonheidssalons en winkels, restaurants en bars, wasserette en stomerij.

Om alle dringende kwesties op te lossen voor de verbinding niet te gaan. Hier wil ik het woord te herhalen 'verwacht. " Dergelijke complexen bestaan ??uit meerdere woongebouwen c het totale aantal 300 tot 800 appartementen. Appartementen met complete inrichting en zelfs meubels, zijn goed gemaakt, ik vond het leuk, hoogwaardige materialen, goed meubilair.

Maar ik was in dat appartement, keek uit het raam naar het zwembad en zoals voorgesteld, net als alle levende blazen om te zwemmen en te zonnen bij het zwembad, zal zijn als tijdens de spits in onze metro van Moskou, was verdrietig! En de prijzen in deze complexen zijn hoog, hoewel, in eerlijkheid, dient te worden opgemerkt dat de ontwikkelaars afbetalingen, dat is een aantrekkelijke aanvulling te maken en zijn nog vrij zeldzaam.

Na het bekijken van de grotere set van conclusies die we hebben gedaan is dit: de kwaliteit van de constructie om goed te zijn, maar niet zoals veel potentie buren, (en het ontbreekt in Moskou) en als gevolg daarvan, het is lawaaierig en in het algemeen, dure. En dan, je voorstellen hoe je een warme zomeravond lopen naar het dichtstbijzijnde gezellige restaurant, dat werd geopend in groten getale hier in de zomer willen.

En dus terug, na een stevige maaltijd en 2 tot 3 ryumochek smaak brandy ook, naar het appartement ongeveer 10 minuten maximaal te gaan, en niet proberen om de auto te vangen. Wonen in een groot complex, hoewel niet erg ver van de nederzetting, kan het leuk zijn en geen ervaring.
Zee kust van Bulgarije in Nessebar regio vol met nieuwe gebouwen, charmante huisjes. Aan hen hebben we besloten om zich te concentreren in de zoektocht naar een appartement.
We hebben gekeken naar 6 of 8 verschillende appartementen en vestigden zich op een die we graag.

Kleine Huis op de 36 appartementen, vijf verdiepingen en op slechts 60 meter van de zee in het dorp Ravda. Dit is zeer dicht bij Nessebar, ze zeggen dat binnenkort deel zal uitmaken van Ravda Nessebar worden.
Weet je wat er gebeurt: Kom je dan kijken en realiseer je je, ja, het is wat je nodig hebt, is het van jou. Dat is hoe het was met ons.

Op het moment dat we een ontmoeting gehad met dit huis, het huis was helemaal af, er was al bewoond door mensen, en had slechts een niet verkochte appartementen. Overigens zijn er weer twee appartementen te koop, misschien is het een eindeloos proces. Het appartement werd in interieur decoratie - op de vloer lagen tegels in de gang, badkamer, woonkamer en een balkon, maar ook laminaat in de slaapkamer, de muren en het plafond zijn wit geschilderd. Alle conclusies van de elektriciteit, geinstalleerd stopcontacten en schakelaars.

Badkamer, met toilet, volledig voorbereid - geinstalleerd alle waterleidingen en boiler. In het algemeen. Koop meubels, apparaten en leven. Werk af met marmeren trappen, leuningen mooie panoramisch externe glazen lift, omheind terrein, parkeerplaats, bekleed met veelkleurige tegels - al die kleine details maken de perfecte stemming om te ontspannen en blijf goed uitgeruste comfortabele plek.

En dit is niet het huis van een top-klasse, elite, of speciale - het is gewoon een normaal huis, dat zijn er honderden. Dit is een ander voordeel van nieuwe woningen, de bouw van "turn-key" is eerder regel dan uitzondering.
Nu, als we al ervaring van het leven in ons appartement, ik herinner me de vreugde en tevredenheid, onze ervaring van het kopen van een appartement in Bulgarije, want we hebben absoluut de juiste keuze.

We hebben alles wat we wilden en nog veel meer -: geweldige buren! We verwachten niet dat het was een aangename verrassing voor ons. De Bulgaren - een aangename en gezellige mensen, zeer vriendelijk met betrekking tot het Russisch.
Maar alles in orde, dat we erin geslaagd om te zien tijdens hun verblijf in ons appartement.
Zoals ik al zei, ons appartement op slechts 60 meter van de zee, dat wil zeggen Zee kan worden gezien, hoewel een beetje en worden gehoord. In de zomer, in het seizoen, we rustig.

Het strand ligt op een kleine afstand, in de voorkant van ons huis is er geen strand. Het strand is anders, overal het zand, maar er is een goed onderhouden strand, waar het zand schoon is, is verwaarloosd, waar het zand, maar het is goed, maar is bezaaid met diverse kleine rommeltjes. Wilt u zonnen en rest om het strand schoon, dan moet je betalen voor een parasol en zonnebank, je wilt niet niet erg schoon strand, maar gratis. De zee is schoon, het strand is niet erg diep, erg handig voor het baden kinderen.

Kids in de zomer heel veel. Hoewel, nogmaals, we in Ravda, pandemonium nee, alles is rustig kalm en ontspannen. Natuurlijk, waterattracties, een groot aantal andere attracties ook hier, nee, maar het is overvloedig in Sunny Beach, op 10 minuten met de bus en al de Vakantiewoningen entertainment tot uw dienst.

Dit is voor mij ook erg blij, dat het leven op een rustige locatie, we altijd de mogelijkheid om te profiteren van alle diensten worden aangeboden door ski-resorts, van watersport en eindigend met disco's hebben. En op hetzelfde moment, het is niet vervelend, want we leven niet in de nabijheid van dergelijke lawaaierige plaatsen.
In Ravda is een van de belangrijkste straat in de zomer en er zijn zeer levendig. Tot zeer laat in de avond werken winkels, restaurants, bars en lokale vestigingen, de zogenaamde Tavern.

Bereid heerlijk, maar ik heb voor een te vervelen ergens in een restaurant of bar eten, dus we vaak koken thuis. Te meer dat bijna alle nieuwe appartementen een ruim balkon, waar u kunt een tafel en stoelen en dineren zetten in de rustige omgeving hebben, luisteren naar de branding. Koken in Bulgarije is een genot. Verse groenten, vlees, verse, heerlijke kruiden en sauzen, wijn - klasse!

De prijzen zijn zeer matig, zo niet dat lage - lager dan in de resorts zoals Sunny Beach en de meer veel lager dan in autochtone Moskou. We snel beslecht in ons dorp, vond een slagerij, groente-winkel en een supermarkt. Met alle leveranciers hebben ontmoet en werden goede vrienden. Het is prettig om te leven in zo'n ontspannen en rustige sfeer!
Ik wil een goede houding van de Bulgaren te benadrukken tegenover Russisch.

Dit is belangrijk bij het kopen van een appartement in dit land. Zo veel Bulgaren zeggen in het Russisch, zo niet zeggen dat de Russische taal te begrijpen. Het is gemakkelijk uit te leggen, in de Sovjet-tijdperk, Russisch was verplicht om te studeren in Bulgaarse scholen. Bulgaren leek mij een zeer welwillende mensen. Onze buren hebben bijna alle Bulgaren, al snel werden we vrienden en vaak bezochten elkaar thuis, aan het einde van ons verblijf, gingen we nog te bezoeken voor het ontbijt.

Echter, de Bulgaren niet vervelend zijn, je altijd alleen kunt zijn met uzelf of uw familie, u en niemand is gewond.
Ik hoop dat u plezier krijgen van het kopen van appartementen en accommodatie in Bulgarije. Ik raden het kopen van een flat in kleine huizen of wooncomplexen, zoals wij deden, en het leven zal lijken nog mooier!
Auteur: Anna Gurevich e-mail: a.gurevich @ vrbk.ru
http://www.vrbk.ru/

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.