The social network

picture picture picture picture
logo

De oudste monumenten van China

Cave Zhoukoudian, die de wetenschappelijke wereld en een grote verscheidenheid aan interessante materialen gaf, ligt 50 km ten zuidwesten van Beijing. Dit monument heeft een recordtijd van zijn onderzoek - een halve eeuw met slechts kleine onderbrekingen doet zijn opgravingen, archeologen, geologen en mensen paleoantropologen andere verwante specialiteiten. Kracht grot deposito's, die cultureel blijft, onder meer - 40 m. De opgravingen vonden een groot aantal botten, met 96 soorten verschillende zoogdieren.

Wat betreft de resten van Sinanthropus, vonden ze ... De oudheden van China twee keer!
  Brilliant Publicaties F. Weidenreich bracht het wetenschappelijke wereldbeeld van de latere, vergeleken met Pithecanthropus erectus homo Aziatische versie. Maar synantrope, zonder twijfel, was nauw verwant aan Pithecanthropus. Interessant is dat in het bijzonder, een vergelijking van de schedelholte, die wordt beschouwd als een indicator van de biologische evolutie. Indien wordt vastgesteld, Pithecanthropus van 900 cm dan Sinanthropus Chow koudyanya dit cijfer stijgt tot 1.200 cm3.

In 1941, terwijl het proberen om de kostbare botten Sinanthropus op te slaan, Pei Wenzhong verpakt in een paar verharde katoenen schoenendozen en dozen naar de Amerikaanse ambassade. Van daar gingen in de VS te sturen met de boot. Maar dit was niet stoomboot aan de monding van de Gele Rivier te bereiken, werd het tot zinken gebracht door de Japanners. En toen de oorlog voorbij was, wetenschappers met spoed naar het vermiste schat te vinden. Ze zijn op zoek naar in China, Japan, de Verenigde Staten, maar - tevergeefs!

Of de dozen waren gestolen, of per ongeluk vernietigd door Japanse soldaten in het magazijn, Pei Wenzhong denkt. Vele jaren zijn verstreken en alle hoop op het vinden van de overblijfselen van lang verloren. Goed, er is een grote werker van de wetenschap van de monografie door F. Weidenreich, die zijn gepubliceerd in voldoende detail afbeelding artefacten.

Als je kijkt naar de kaart van de oude paleolithische sites in China, kunnen we meteen zien dat ze de neiging zich te concentreren in de kracht van loss - de "gele aarde" in de bocht van de Gele Rivier. Echter, de geologische lagen van de parkeerplaats onder de loss - in het zand en klei op jongere leeftijd. Waarom ze precies werden gevonden in de loss, blijft een mysterie.

Misschien is dit gebied werd
  het meest gunstig zijn voor de menselijke bevolking, omdat het reeds uit de bergen van zuidelijk China tot de comfortabele leven voor de noordelijke vlakten. Een belangrijke rol is hier gespeeld en goede voorwaarden voor onderzoek (het terrein wordt doorsneden door erosie sterk dat nizhnepleystotsenovye deposito's onthuld), die al lang hier aangetrokken expertise en de kans op vondsten die zo rijk is op dit gebied. Veel onderzoek - veel artefacten.

Afgezien van de geisoleerde kiezels gechipt gevonden in lagen bekend is dat meer dan 1 miljoen jaar, en een meer inhoudelijke parkeerplaats zetten. Opgemerkt moet worden dat zelfs in gevallen waar u werkt Chinese archeologen naar publicaties in Europese talen, wordt geconfronteerd met een aanzienlijke moeilijkheden. Onze Chinese collega's zijn, met zeldzame uitzonderingen na, niet algemeen aanvaarde termen, en geven de individuele beschrijvingen voor elke verzameling, die zeer moeilijk te interpreteren.
  Dus, alles wat we weten over het oude archeologie China, is niets meer dan een gids.

Het wijst op de noodzaak te blijven zoeken naar dat - en dit is een goede reden - moet leiden tot een sterker bewijs van het bestaan ??van hominiden die leefden in dit land meer dan een miljoen jaar geleden.
  Wat betreft de tijd tussen de 800 tot 700.000 jaar tot 200.000 jaar, is China vaste volledig betrouwbaar parkeren.

Materialen met hen geen twijfel over die behoren tot de vroegste stadia van de ontwikkeling van dit deel van het Aziatische continent, vroege vormen van Homo erectus Pleistocene tot 500 duizend jaar.
  Wordt betwist oudheid (300-500 KY), voorgesteld voor een grote collectie verzameld op de berg in Noord-Vietnam tot de Sovjet-archeoloog P. Boriskov-sky. Hij legde drevnepaleolitichesky leeftijd van de vondsten uit de berg voor in zijn zeer goed boek, gewijd aan het Stenen Tijdperk in Vietnam.

Maar als hij gaat door middel van deze enorme zware vlokken, afgebroken om onbekende reden van een aantal nog grotere kernen, rijzen veel vragen. Ten eerste heeft invloed op de onredelijkheid van een dergelijke grote stukken - na alle, hebben ze iets ongemakkelijk te werken. De oudheden van China Om de grot verkennen, Tham Khuen gingen we naar de provincie van Lang Son.

Cave is een luifel die strekt zich uit over een goede 50 of zelfs meer werven en een soort van door scheidingswanden in verschillende kalksteen specifiekeEn de camera's. Duidelijk zichtbaar deposito's van het tijdperk Midden-Pleistoceen - rood, geel of zeer rode rotsen. In die 73 dicht gecementeerd sediment met de tijd, kleine grind inbegrepen dierlijke beenderen, ter wille van hen en voerde opgravingen daar.

Dit is geen gemakkelijke klus, want de botten hebben om de klok te verslaan met metalen krukken, wiggen en hamers. Samen met de beenderen van dieren zijn ook gevonden in homo erectus en tanden. De vondsten werden gedaan in diverse andere grotten. Antropologen wijzen op een zekere overeenkomst van deze tanden met de tanden Sinanthropus.
  Zo hebben homo erectus sporen in de grotten van Noord-Vietnam en de naburige Laos herhaaldelijk gedocumenteerd.

Nou, waar is zijn pistool? Helaas! Terwijl de authentieke stenen gereedschap was niet in staat om daar vinden een, noch daar. Een enkele steen die lijkt op een wapen, toonde ik in Hanoi, Kim Nguyen Don antropoloog. Veel van een indruk die het produceert. Misschien heeft ze bezocht in de handen van de Vietnamese Sinanthropus, maar hij behandeld het is niet genoeg ...
  Samenvattend kunnen we zeggen dat de echte, onbetwistbare rannepaleoliticheskie vondsten in Java en Indo-China, die het ware gezicht van de oude zuid-oostelijke cultuur moet blijken, nog komen.

Het kan een rol hebben gespeeld ongunstige voorwaarden voor het behoud van de Quartaire afzettingen, waaronder de oude sites. Alle gevonden in het beste geval is opnieuw afgezet staat. Daarom worden het probleem van de voorouderlijke rechten niet meer worden geassocieerd met het Zuidoost-Azie, zoals het was dertig jaar geleden.
  Verschillende werken

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.