The social network

picture picture picture picture
logo

De verblijfsvergunning van de Tsjechische Republiek in ballingschap ...

Migratie in de Tsjechische Republiek met de verblijfsvergunning. Verkrijgen van een verblijfsvergunning in de Tsjechische Republiek in 2010, meer dan reeel. Vergelijk emigratie beleid met andere EU-landen hoeven niet, zoals kosten en uitgaven voor de status precies zoals in de Tsjechische Republiek in heel Europa nergens. Houding van de Tsjechen en de Tsjechische regering ambtenaren om de Slavische volkeren is nog steeds positief, maar de Chinese en Vietnamese het land niet willen laten onder geen voorwendsel.

Algemene voorwaarden voor de eerste status van langdurig ingezetene in de Tsjechische Republiek, was natuurlijk meer, maar ze zijn tot nu toe beschikbaar voor elke buitenlander. Kennis van de Tsjechische taal ontbreekt nog en dit is de beslissende factor voor het merendeel van de Russische willen verplaatsen naar de Praag. interview op het Consulaat Tsjechische Republiek nog steeds worden uitgevoerd in het Russisch, maar de problemen worden meer en meer.

De oorzaak van storingen in het Tsjechische consulaat visum is gewoon de verkeerde antwoorden op vragen ongetrainde buitenlandse aanvragers. Het houdt niet op een groot aantal buitenlanders willen wonen en werken in de Tsjechische Republiek. Er was informatie dat in 2010 het bedrag van de inkomsten verificatie in het bankwezen te helpen verhogen, maar tot nu toe alle eisen ongewijzigd gelaten.

De aanpak om de zaak op het consulaat om te helpen de bank is eenvoudig. Wilt u een verblijfsvergunning in de Tsjechische Republiek, een bankrekening te openen en investeerde de Tsjechische Republiek als veel geld, dan kun je verwachten dat het resultaat positief is. Wanneer een positieve beslissing, de Tsjechische consulaat voor een visum, in 2010, zijn buitenlanders verplicht om alleen verzekeringen Pole Tsjechische verzekeringsmaatschappijen in te dienen.

Het bedrag van de verzekering een buitenlander mag niet minder dan 30.000 euro of 1000 000 Tsjechische NOK. Residence in de Tsjechische Republiek kan worden verkregen op drie manieren. Het hebben van de onderneming zelf, het openen van een particuliere ondernemer of door het ondertekenen van de arbeidsovereenkomst met de werkgever in de Tsjechische Republiek. Daarom kunnen we een business visum of een werkvisum. Zakenvisum met een verblijfsvergunning is de zekerste optie en de waarde ervan is niet groot.

Werken afgegeven visum om verder te gaan in beperkte hoeveelheden, en inderdaad de status verkregen door middel van een arbeidsovereenkomst is zeer eenvoudig om een ??slag van een pen werkgever te verliezen. Een verblijfsvergunning in 2010, Tsjechische banken blijven om hypotheken te verstrekken aan buitenlanders. Motor en auto-markten in de Tsjechische Republiek voor buitenlanders verkopen auto's in leasing en termijnbetaling.

De eerste jaarlijkse visum naar de Tsjechische Republiek kunt navigeren door de Schengen-landen alleen de eerste 90 dagen na de uitgifte, en dan alleen als het een soort van D + C. Indien het consulaat van de Tsjechische Republiek bekroond met de eerste Nationale Tsjechische visum type D, kan de vreemdeling meer dan eens gaan alleen in de Tsjechische Republiek. Een tweede visum, een buitenlander krijgt na de eerste jaarlijkse verlenging, volgens de voorwaarden ervan is gelijk aan 730 dagen of twee jaar.

Het is een verblijfsvergunning beweging van de Tsjechische Republiek en in de landen van de Europese Unie. Een buitenlander kan eenvoudig worden op het visum in enig ander land in West-Europa voor 90 dagen zonder te registreren met de plaatselijke politie. Als het gaat om langere termijn, moet het op te komen voor inschrijving bij de politie en breng woonplaats inschrijving in het land.

Het positieve recht van de Tsjechische Republiek voor buitenlanders is om een ??rijbewijs afgegeven in het land van herkomst te vervangen voor rijbewijs Tsjechische bestuurder het Europese model. De wet werkt voor buitenlanders die een verblijfsvergunning en de Tsjechische Republiek bracht 185 dagen op de lange termijn visum. Buitenlanders van een permanente verblijfsstatus of verblijfsvergunning in andere Europese landen hebben geen recht op een rijbewijs te wisselen zonder de status, de Tsjechische Republiek.

Residence in de Tsjechische Republiek geeft recht op een permanente verblijfsvergunning en het burgerschap van de Tsjechische Republiek Tsjechische Republiek in overeenstemming met de regels van het verblijf en de data van het verblijf. Evaluatie van de documenten Consulaat Tsjechische buitenlandse politie en vervolgens de Tsjechische Republiek is 120 dagen. Een positieve beslissing over toekenning van het visum moeten wachten op alle 120 dagen, soms langer, het werkt meestal in de kantoren Tsjechische consulaten bevindt zich in het CIS.

Als de documenten die werden ingediend bij het consulaat in West-Europa, de vreemdeling het recht op een eerdere antwoord verwachten, maar niet voordat 90 dagen vanaf de datum van indiening. Als u ontving een telefoontje van het consulaat in de eerste of tweede maand van de datum van de persoonlijke reeks van documenten, het kan alleen worden geweigerd op het visum. De weigering, door de manier, kan weerstaan ??en tot 120 dagen.

Het pakket moet worden ingediend in persoon een buitenlander, bij het indienen van de documenten moeten worden gemaakt strikt volgens de wet en de eisen van de Tsjechische consulaat een advocaat met de verplichte certificering van de notaris en de Tsjechische rechtbank tolk vertaalde de Tsjechische Republiek. Een fout in een van de documenten is de basis voor een werknemer van de Tsjechische consulaat over weigeringen om documenten te accepteren. Systeem voor de ontvangst van inzendingen voor de indiening bij de consulaat genoemd vizapoint nog steeds niet volledig en universeel te handelen.

De meeste van de kantoren van het consulaat van de Tsjechische Republiek te werken op de oude manier, waarbij rekening wordt gehouden voor het indienen via de telefoon. Na het schandaal in de Tsjechische consulaat in Donetsk met betrekking tot diefstal van fondsen die werden aangeklaagd voor de verkoop van het gesprek naar het consulaat, de plaat werd vrij. Hulp bij de voorbereiding van het interview vragen voor een buitenlander is verplicht aan de directeur, die bereid zijn de documenten en is verantwoordelijk voor de bepaling die erin voorziet.

Wat zal de 2010 in zijn statistieken worden gelegd op zaken van de emigratie en de uitgifte van verblijfsvergunning in de Tsjechische Republiek. Naar verwachting worden hervat afgifte werk visa, en een groot aantal buitenlanders in staat zal zijn om werk te vinden in de Tsjechische Republiek. De economische situatie in de Tsjechische Republiek in de post economische wereld crisis juist dit bijdraagt ??tot de economische groei van het bruto binnenlands product zal naar verwachting stabiel de Tsjechische Republiek met een stijging van 1% ten opzichte van 2009.

Voor het overnemen van verblijfsvergunningen van vreemdelingen in de Tsjechische Republiek te verwerven dit jaar worden verhoogd, een factor is ook de wet op onroerend goed in de Tsjechische Republiek in 2009 aangenomen, waarbij de aankoop appartementen toegelaten in de Tsjechische Republiek, de thuisbasis van de Tsjechische Republiek en commercieel vastgoed in de Tsjechische Republiek voor buitenlanders persoonlijk, als een persoon. Voorafgaand aan de goedkeuring van deze wet een buitenlander kan kopen woning alleen aan de Tsjechische Republiek, de firma uitgegeven in de Tsjechische Republiek.

In 2011, de plannen van de Tsjechische wetgever vast te stellen een wet op de verkoop van grond en land in de Tsjechische Republiek voor buitenlandse particulieren. Verblijf in de Tsjechische Republiek staat de buitenlandse burger om gratis het secundair en het hoger onderwijs krijgt in de Tsjechische taal. Net Tsjechische verblijfsvergunning kunt u volledige sociale verzekeringen en de volledige medische zorg te krijgen in het Tsjechisch ziekenhuizen. Laat de kinderen in de Tsjechische Republiek kunnen een buitenlandse vrouw te komen en ze is niet belangrijk verblijfsvergunning of niet.

Het internet staat vol met informatie over het grote aantal fouten als gevolg van de afgifte van visa aan de Tsjechische Republiek. Dit is niet waar, hoe meer het is direct verbonden met de zeer vreemde en zijn voorbereid voor het interview, als performer, die bereid zijn de documenten en gaf een prive-adres en het adres voor de onderneming. Op het moment van indiening van documenten naar het consulaat, zelfs banale deskundig advies kan cruciaal zijn. Refuseniks geven advies niet te wanhopen en op te lossen het probleem van het toewijzen van verblijfsvergunning via de rechter in de Tsjechische Republiek.

Ja, ja het is door de rechtbank als u denkt dat uw weigering ongegrond te zijn.
www.pragalev.cz

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.