The social network

picture picture picture picture
logo

Tijd om te vliegen naar een ski-vakantie!

"Low" seizoen, tussen half januari en februari zijn alleen bekend bij managers van reisorganisaties. Degenen die de smaak van reizen geproefd in de "low season", noemde het "opmerkelijk." Ja, en reisagenten bedoel niet de kwaliteit van de rest. Ze zijn slechts gedeeltelijk geeft de hoeveelheid van de toeristen, meestal laat in het resort op een gegeven moment van het jaar.

"Hoog" seizoen voor skigebieden in Slovenie, Bulgarije, Roemenie wordt beschouwd als de Kerstmis en Nieuwjaar vakantie, evenals de schoolvakanties. Op dit moment de beste hotels bezet zijn, moet de boeking van de reis verzorgen van te voren, en natuurlijk op de fantastische lage prijzen niet zal kunnen gaan.
Afrit - neem een ??vakantie op een ongelegen en minder leuk vond (en volkomen tevergeefs!) Voor veel toeristen, buiten het seizoen.

Aan het einde van de winter onderbreking kan op vakantie zijn voor twee weken in Bulgarije, op slechts een paar honderd dollar, simpelweg omdat het grootste deel van de werknemers heeft geen tijd voor toeristische reizen, en de half-lege vliegtuigen vertrekken.
Voordelen van rust in het laagseizoen zijn duidelijk: om een ??hotel te boeken in deze tijd veel gemakkelijker en goedkoper in de resorts van Polen, Bulgarije, Slovenie, in de wintermaanden lager is dan de mensen. Het belangrijkste ding - een goed hotel, handige vliegreizen - - alles voor grappige geld om de juiste touroperator die biedt de beste tour pakket te kiezen.

Open een klein geheim. Deze operatoren nogal wat. Het is alleen die bedrijven die direct te organiseren chartervluchten en hebben een directe contract voor de exclusieve accommodatie van de toeristen in hotels, de beste in termen van prijs en kwaliteit.

Veel bedrijven hebben zich gevestigd als de kwaliteit touroperators in Bulgarije, Roemenie, Slovenie, Polen, Vietnam, en daarmee, raden wij aan het International Center Toerisme Balkan Express, touroperator "veteraan", waarvan het hoofdkantoor is gevestigd in het centrum van Moskou - recht in de Centraal Telegraph gebouw.
Vergeleken met Nieuwjaar vakantie, ski rest eind januari en februari, veel goedkoper. Vertrouwd zijn met onze tour van Bulgarije in de wintermaanden blijft ook een geweldige plek om te ontspannen.

Na de vakantie kortingen op hotels voor ski-resorts in Polen, Bulgarije, Slovenie bereikt 20 Sommige hotels bieden arrangementen in het veld is veel goedkoper in vergelijking met de voorstellen voor de vakantie week. Ongeveer 20 30mest in hotels in Bulgarije is gratis, maar bezoekers van 20bolshe werd vergeleken met dezelfde periode vorig jaar als gevolg van de goede staat van hellingen.
In Bulgarije, de duurste kost vakantie in Borovets, volg hem Bansko en Pamporovo.

Relatief goedkoop kunt u heerlijk ontspannen in het resort van Chepelare. Hit van het seizoen - een vakantieoord van Bansko, die reclame wereldberoemde skiers en de politiek gemaakt. Sinds vorig jaar is dit resort uitgegroeid tot een favoriete vakantiebestemming van de zuidelijke buren van Bulgarije - burgers van Griekenland, die komen om te rijden in het weekend. Hoewel als gevolg van de toestroom van toeristen in ski dit jaar in dienst is nauwelijks nog goedkoper aan het eind van het seizoen.

In veel vraag zijn ook skipistes bij de berg Vitosha, waar alle liften kan worden gebruikt voor een lening.

Voor degenen die liever actieve rust, klaar jezelf om kennis te maken met een nieuw land, en vereist geen constante zorg en gids bende van animators, deze optie is rust - dit is een vet plus.
Veel van de ontdekkingsreizigers erkent dat de lucht in de off-season fris en helder, complex gebieden zijn verlaten en ideaal voor lange wandelingen.

Een stad in Europa tijdens het laagseizoen vinden hun ware, een adembenemend beeld dat niets te maken met de gepubliceerde soort met glanzende ansichtkaarten heeft.
Dus vermenigvuldig de lage kosten van de tour, we het resultaat af te trekken van de drukte, uitgeput onder toeristen gidsen, voor onbepaalde tijd wachten op een ober in een druk restaurant en de wachtrij voor de lift in het hotel-rise gebouwen en face it: een aantal van de stereotypen van tijd tot tijd te herzien en geen zonde.
skigebieden in Slovenie Tour Operator door Bulgarije, Roemenie, Slovenie, Polen, Vietnam, rust voor 2 weken in Bulgarije

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.