The social network

picture picture picture picture
logo

Voor degenen die willen alles nu! ...

Met de snelle ontwikkeling van de wereldwijde economie in de afgelopen jaren met name relevant en in de vraag is uitgegroeid tot een zakelijk toerisme, in het bijzonder het toerisme tentoonstelling. En als een paar jaar geleden, werden bedrijven die zich bezighouden in hun eigen reis voor tentoonstellingen, maar nu ze de voorkeur aan de diensten van reisbureaus te gebruiken. In deze tour bedrijven zijn ook afhankelijk van de organisatie van programma's met een professionele aard, bezoeken aan verschillende bedrijven, die de zakelijke belangen.

World beurs bedrijf is onder intense ontwikkeling en het belang ervan voor internationale samenwerking neemt elk jaar. De tentoonstelling, een betrouwbare marketing tool, stelt bedrijven in staat om zijn imago te versterken en het aantrekken van media-aandacht en effectief bouwen van een distributie-en dealernetwerken. Ongeveer 6 miljoen per jaar bij te wonen vakbeurs evenementen om zakelijke contacten te leggen in binnen-en buitenland.

Om deze doelen te bereiken, moet het bedrijf goed selecteer de gewenste gebeurtenis van hun enorme diversiteit. In dit geval moet u informatie over tentoonstellingen en reizen bedrijf organiseren van de reis voor hen. Een belangrijke bijdrage leveren in deze kwestie zal ontwerp BAVA ExpoStart, waarin de informatie uit heeft grootste database in de wereld van de tentoonstellingen.

Het omvat de tentoonstelling kalender (meer dan 12.000 gebeurtenissen), reis-directory en dienstverlenende bedrijven die deelnemen aan tentoonstellingen, evenals nieuws lijn - dat wil zeggen, de belangrijke elementen die de bron informatief en makkelijk om mee te werken. Nu, zakelijke gebruikers niet nodig om af te leiden die u ooit nodig zult hebben bij het zoeken naar informatie over de tentoonstelling - alles wat hij kan vinden op onze site ExpoStart. BAVA ExpoStart - Groot-Brittannie gevestigde project ExpoPromoGroup Ltd

Het systeem biedt een unieke reisorganisatie instrument om de markt van het toerisme tentoonstelling te ontwikkelen. Reisorganisatie, de deelnemende BAVA ExpoStart, hebben de mogelijkheid om te exporteren naar uw site kalender, krijgen on-line aanvragen voor reizen, worden ingevoerd in een speciale map organisatoren, maar ook genieten van de vele andere voordelen. Een reisbureau van haar voorstellen en wordt uitgezonden op meer dan 70 sites van verschillende onderwerpen.

Tentoonstelling toerisme - een van de meest winstgevende gebieden in de toeristische sector. De kosten van zakenreizen is 3-4 keer hoger dan de kosten van de massa toeristen. Als de dag van de massa toerist besteedt ongeveer $ 300, de zakelijke toerist besteedt tot 1200 dollar. Voor dit soort tour bedrijven Toerisme aantrekkelijk door het feit dat de show Toerisme relevant is voor het hele jaar door, behalve 's zomers, wanneer het seizoen is te warm voor mainstream trends.

Ie Het stelt u in staat om actief het hele jaar door.
E-mail adres van de tentoonstelling marketing systeem ExpoStart - www.expostart.com

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.