The social network

picture picture picture picture
logo

Wonen in de prachtige stad Ottawa

Ottawa - ". Shining City" Dit is een van de veiligste en mooiste steden ter wereld om in te wonen, werken, leren, spelen en een gezin te stichten. De stad is trots op de kwaliteit van leven.
Ottawa is de thuishaven van een breed scala aan leeftijdsgroepen hier het leven is goed voor gezinnen met kinderen, zonder kinderen, studenten, gepensioneerden.

Hoofdstad van Canada - Ottawa is een van de demonstratie steden in de wereld.
Het heeft een rijke lokale cultuur, erfgoed, zijn er vele nationale musea en theaters.
Ottawa is gelegen in het noordoosten van Noord-Amerika, in de provincie Ontario.

De stad heeft een ongeevenaarde zijn "ontwerp", dat is van grote waarde groene ruimte, parken en paden, het maken van Ottawa een heldere en mooie plaats om de vreugde van alle inwoners en bezoekers. Ottawa - een pittoreske stad met prachtige historische architectuur, een overvloed aan parken en waterwegen: Ottawa River (rivier, die uitmondt in de St. Lawrence River), River Rideau River (stroomt in de rivier Ottawa), de Gatineau River (rivier, die uitmondt in de rivier de Ottawa) en Rideau Canal (het aansluiten van Lake Ontario in Kingston met de Ottawa rivier).

Op verschillende momenten, de Ottawa is een spannend spel kleur. Lente, zomer, herfst en winter zijn van harte welkom hier en de verandering van de seizoenen is een integraal onderdeel van het leven in de stad.
Academische stichting van de stad, begint met een sterke publieke schoolsysteem en eindigt met universiteiten, hogescholen en R & D - centra (onderzoek en ontwikkeling centra), hulp bij het verkrijgen van de best mogelijke hoger onderwijs.

Experts zijn een belangrijke basis voor de welvaart van de stad en in Canada als geheel.
Ottawa biedt een breed scala van werkgelegenheid, varierend van de federale overheid, experts in high-tech of deskundigen op diverse terreinen van wetenschap, professionele diensten, en Toerisme, professionals in de industrie.
De rijke natuurlijke hulpbronnen en rijkdommen van Ottawa kunnen bewoners genieten van het comfort, "gezondheid", en economische stabiliteit.

Op hun beurt, bewoners van Ottawa hebben een diepe trots en genegenheid voor hun kapitaal. Deze tweetalige site gemaakt voor het leven en de welvaart, niet de gave van Ottawa - een van de meest gewilde steden in de wereld.
Ottawa biedt een mooie toekomst voor iedereen.

Vitaly Alexandrov (www.canadatalk.ru)
Canada: nieuws, artikelen, recensies.

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.