The social network

picture picture picture picture
logo

Alles over visa naar Spanje

Van de Spaanse koning trots verspreid over het grootste deel van het Iberisch Schiereiland en een groot aantal eilanden in de Atlantische Oceaan en de Middellandse Zee. De aard van een ongekende schoonheid en culturele erfgoed van het Europese continent, en zorgvuldig bewaard door de Spanjaarden, en interessante traditie trekt jaarlijks veel toeristen. Een van de zonnigste landen in Europa en altijd blij om juridische gostyam.Dlya gezellig Reizen in dit land iedere Russische burger een visum nodig voor Spanje.

De Spaanse koninkrijk is een ondertekenaar van het Verdrag van Schengen. Dit betekent dat zelfs op korte termijn Schengen-visum naar Spanje schaft douane en paspoort en visum controle bij de toegang tot 25 Europese landen en geeft recht op privilege reizen in een aantal andere ontwikkelde landen. Het proces van het verkrijgen van vergunningen in te voeren relatief simplistisch, maar suggereren ook het verzamelen van een voldoende groot aantal documenten en series van de formele gebeurtenissen.

Dit komt omdat het gastvrije Spanje op het gebied van het visumbeleid is gekoppeld bovengenoemde overeenkomst, en het nieuwe Wetboek van Schengen visum. Echter, is het proces van het verkrijgen van een visum regelingen in Spanje samen met een aantal voordelen. De eerste is dat een dringend visum is legaal in consulaire tarieven verdubbelen.

Alles over visa naar Spanje reizen

Ook een aangename uitzondering op de regel is dat het ontwerp Short geeft je een visum binnen de staatsgrenzen zes maanden voor meerdere vezda.Nesmotrya om adequate formele uniforme procedures voor het indienen van documenten, wordt elk geval op individuele basis bijna. De standaard lijst van effecten die verplicht zijn voor het verkrijgen van een visum kan worden uitgebreid tot bepaalde categorieen van grazhdan.Viza in Spanje kan worden van verschillende soorten, afhankelijk van het doel vizita.Turisticheskaya Visum waarmee krastkosrochnuyu reis en keerde terug als het doel van het bezoek is om u vertrouwd te maken met de rijke cultuur van Spanje, de attracties of rest in de zachte omhelzing van prirody.Esli doel van de reis is gerelateerd aan een zakelijke bijeenkomst, de onderhandelingen over internationale niveau, de vertegenwoordiging van de Russische rechtspersoon in het buitenland, uitgegeven uitnodiging viza.Viza business is voor het bezoeken van een bepaalde persoon wonen in Ispanii.Polnoe visum naar Spanje via de officiele vertegenwoordigers van het Koninkrijk Spanje tot Rusland.
Bron RusViza: www.rvisa.ru

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.