The social network

picture picture picture picture
logo

Artikel over het prachtige land van Colombia ...

Colombia - Zuid-Amerikaanse grondgebied, die Panama grenzen, Venezuela, Peru en Ecuador, aan de Stille Oceaan en de Caribische Zee. Heeft een eigenaardige geografisch kenmerk - de Andes, die zijn gelegen in het centrale en westelijke delen van de bevolking van het land gosudarstva.Chislo gelegen in de wijk 35101000 inwoners, taal - Spaans. De meeste Colombianen ondersteuning van het protestantisme.

Capital - Bogota. Currency Unit - peso. Europeanen bezocht het land in 1502, tijdens de periode aan de Caribische expeditie H. Columbus, en het gebied werd gekoloniseerd alleen met 1510goda.

Tijdens de periode in Colombia werd onvriendelijk Chibcha rijk, die wilde niet te verzoenen met vreemden. En tot de 19e eeuw oorlogen van de bevrijding werden gemaakt, waardoor ze in 1819. Werd uitgeroepen tot de vrijheid van New Granada, die Colombia, Venezuela, Ecuador en Panama.

XX eeuw heeft gepresenteerd een aantal andere bewoners van het conflict Colombia is inbegrepen: de overheid en de cocaine kartels in het land gedeelde macht met elkaar. Echter, in 1991. De belangrijkste Cortelyou werd verslagen, maar de staat is een lid van de GATT, de VN, de Organisatie van Amerikaanse Staten, de Wereldbank en de Associatie van Caribische landen. Klmatichesky zijn heterogeen Colombia, ondanks het feit dat Columbia is in de tropen.

In de kustgebieden, de gemiddelde temperatuur varieert van 24 tot 27 graden Celsius en op een hoogte van 200-2300m. Boven de zeespiegel, subtropisch klimaat, en op een hoogte van 2300-3000m. - Het klimaat is gematigd. 3000m boven de zeespiegel is koude gebieden, waar de temperatuur tot 13 graden opuskatesya.

Een artikel over de verbazingwekkende land van Colombia

Mensen die even divers, afhankelijk van de locatie, maar met dit alles, bijna de helft van het land bedekt met bossen, die kan worden gevonden in noten, eiken, ceder, rode boom, pijnboom, etc. Fauna is ook zeer rijk: luiheid, pekari, poema, miereneter, jaguar, gordeldier, verschillende soorten apen. Een voldoende groot aantal vogels, waaronder de meest verspreide: kaketoe, een kolibrie, een condor, een gier, toekan. Colombia is bekend dat het sporen van een van de meest geheime en spannende wereld beschavingen gevonden - de Azteken.

De omgeving van San Agustin in de grotten gevonden vele vormen, die doen denken aan het tijdperk van het beeld van het Azteekse Rijk.
Fedor

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.