The social network

picture picture picture picture
logo

Ballonvaren in de Krim

Krim - prachtig land ... De gevarieerde landschappen aangeboden in een nieuw licht, als je ze ziet uit de mand ballon. Ongehaaste en majestueuze vlucht van de ballon over de mooie delen van de Krim Schiereiland zal u toelaten om de schoonheid van dit vruchtbare land te genieten, om een ??deel van de natuur te voelen. Als gevolg van de ballon, zult u in staat om te zweven hoog in de lucht en zowel de Zwarte en de Azov zee, of glijden in vijf centimeter boven de grond, een beetje "verzonken" in het gras en luisteren naar het ruisen van de bodem van de mand te zien.

Kan je contact met de bladeren aan de toppen van de bomen of op zijn spiegelbeeld in het water, zavisnuv kijk, nauwelijks aanraken van het water, over het midden van een meer of rivier. Geen enkele andere vliegtuigen niet in staat is! En dankzij de foto's en videobeelden van een ballon houdt u het geheugen van de Krim, niet alleen in zijn hart. Ballooning - een helder en kleurrijk spektakel.

Het vullen van de schil van de bal bij het liggen op het gras doek voor 5-10 minuten, draai het vliegtuig hoogte met de vijf verdiepingen tellende gebouw en gaat in vrije vlucht, altijd verzamelt een hoop kijkers. Doeltreffende werking van de bal met reclame in de vastgemaakt dag of nacht mode met interne verlichting. Dit kan gebruikt worden om toeristen en rest, te houden wedstrijden onder vakantiegangers, de belangrijkste prijs wordt rijden op de bal. Trekken

Ballonvaren in de Krim Krim

Naast de vluchten over Oekraine en de Krim, kunnen wij bieden vluchten aan naar andere landen in luchtvaart feesten en wedstrijden. U kunt zien en deel uitmaken van het kampioenschap van Oekraine en Rusland, Wereldkampioenschappen, Europese of andere landen, verschillende landen, niet alleen vanuit de auto raam, maar een vogelvlucht! Toeristische vluchten (schaatsen) op ballonnen - de dienstensector, die goed bekend is over de hele wereld.

In alle landen van de spa gebieden, in de buurt van de prestigieuze hotels en campings in de stijgende lucht ballonnen. In Oekraine is vandaag de dag - een nieuwe trend van de toeristische industrie.

Development Program coach in een heteluchtballon vluchten in de Krim Regio's Het meest interessante en mooie plekken om toeristen te vliegen - de uitlopers van de Krim-gebergte en dicht bij de cluster rest, dat wil zeggen uit de South Coast: - Bajdarsky Valley (korte vluchten - 5-10 km) - District Bakhchisarai (vallei langs de snelweg Bakhchisarai-Sebastopol) - Simferopol district en de vallei van het dorp. Perevalnoe naar Simferopol - toeristische vluchten kan worden gecombineerd met reclame. Vliegen in de nabijheid van de nederzetting.

Perevalnoye goed compatibel met de bezoeken van bezienswaardigheden in en Demerdzhi Chatyrdag. Misschien is een vlucht en op andere gebieden: - oppervlakte van de stad Saki, Belogorsk, Sun Valley - Cape Meganom, Feodosija gebied - het dorp. Koktebel - Stary Krym - de vallei in een bergachtig gebied vlakbij de zee, uitstekende sportduiken, en camping in de buurt Sudak, Cape Meganom Weather Service.

Prestaties van vluchten vliegen ballonnen in normale weersomstandigheden: windsnelheid van 5 m / s, het gebrek aan neerslag en stijgende stromen, horizontaal zicht op 1 km. Vliegrichting - de richting van de wind. Daarom is uitgangspunt van de TA gekozen met de verwachting van de vlucht in de wind over het gewenste gebied en de beschikbaarheid van de landingsplaatsen in dit gebied. Afmetingen van sites voor het opstijgen en landen, afhankelijk van de windsnelheid.

Op een wind 0-2 m / s is voldoende grond is 30 x 50 m. De ideale wind 1-3 m / sec. Gedurende 1 uur ballon vliegen van 3 tot 10 km: het is mogelijk om te vliegen in een open plek, of een zetel in de clearing nemen, over het water hangen of het oppervlak van het water raken en voor een tijdje stand. maak een fly-by, verwijzend naar de kruinen van bomen of gras. Met lichte wind vaak terug stromen die kan terugkeren naar de lancering gebied. Bij een wind van 5-6 m / s luchtballon vliegt meer dan een uur tot 20-25 km.

Altitude - tot 2 a 3 km, maar de meest spectaculaire vliegen op een hoogte varierend van 1 tot 300 m. De gratis vluchten worden meestal uitgevoerd in de ochtend C7 tot 10-11 uur. en in de avond met een 16-17 tot zonsondergang, in de vastgemaakt mode - te allen tijde, indien de weersomstandigheden aan te passen. Onder gunstige weersomstandigheden van de dagen die u kunt uitvoeren 2-3 vlucht per week 10-14 uur vliegen 0,5-2,5 per stuk. Wekelijks gasverbruik - 350 tot 560 kg (650 tot 950 liter).

Bij het vliegen over water die nodig zijn boten (boten) voor de verzekering: het geval van afwezigheid of een verandering in de windrichting - trekhaak aan de kust. En ook voor foto-video - de bal kan reizen op 1 m van het water of zitten op het water - het is mooi en interessant. Als het weer het toelaat - kunt u springen uit de mand in het water, zal de boot weer te pakken en het basketbal podvezet. Photo Album.

We kunnen nemen: de ontwikkeling van richtsnoeren om operaties uit te voeren alle TA-activiteiten met betrekking tot de werking van de TA (inspecties, preventief onderhoud, reparatie en revisie werkzaamheden met betrekking tot de vernieuwing van het bewijs van luchtwaardigheid ballonnen, piloot training-en grondpersoneel, Flight Manual TA) - TA levering tot de plaats op basis van - potentiele gebieden van inspectiebezoeken - opleidingsprogramma's en kaarten voor de vlucht - de organisatie van het gas het vullen van de TA en andere zaken - het organiseren van andere activiteiten in verband met het gebruik van TA (reclame stijgt, de organisatie van feesten , wedstrijden, etc.) Photo Album. Accommodatie en reizen in Simeiz in Sevastopol.
Alex, Project Manager

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.